JackDaniels vs jadai

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Ludetina

Мнение от Ludetina »

Бре, каква сага се развихря :) ... и като погледнем поне 50% от мненията не са по темата ;) ... той CORWIN ще се появи, внимавайте ;)

п.п. нищо лично, Джаки, ама :a055: ... ъъъъ ... пий едно и се усмихни и не се заяждай

п.п. ей, Ейвила ме изпреварил със секунда :P
Последна промяна от Ludetina на съб окт 04, 2008 6:09 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
jadai
Редник (Private)
Регистриран: ср мар 15, 2006 11:51 pm
Контакти:

Мнение от jadai »

джаки,джаки...кефи се сега ти е паднало кефи се... доколкото за планетата хич не ми пука неска ти си загуби 8 часа от деня си за да ми буташ планетата докато аз си се забавлявах кат пич с компания...
а за планетката ,кво да ми пука на нея нямаше даже и 1 ниво склад за метал такива на ден по колкото искаш мога да ти права и да си ги буташ и си ги постваи във форума и се прави на баровец аз тия планети съм ги изкопал двойно от тебе за тия 2 месеца и като прибавим и рециклайа от мизернитети 700 рециклатора и 1-тата ти звездичка съм доста на далавера от тебе пък ти си бутаи тука планетки и се праи на мъж
а сички във форума които твърдят че се праи на герой кат ми лети аз пък ще кажа хубаво лети ми от по-ниски точки ама некои замисля ли се че аз не мога да му литна и да отвърна ? ако можех едвали щеше да е толкова смел
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

EvilForce написа:Цитат(EvilForce @ Oct 4 2008, 21:17) Нещо много се разспамихте.По темата ако обичате.
Денис, стига де, събота е, някой са имали тежка седмица, булфа е замрял в последните месеци, нека живнем малко. Пък може да застанеш на страната на дамата :) нямам против, спори ми се, а тя слабичка, не е кат теб :c022:

Тъкмо си рекох, че няма по-голями клишета и се появи, Кати, упс Жеди де :) Наздраве Джеди, Не говори специално с мен кой колко часове си е изгубил, знаеш, че днес и утре играя, после 5 дни ти ме грабиш докато работя и 5 нощи не спиш за да ми събираш добива, в 3-4 сутринта :)

А за онова което удари, имам свидетели 4ма администратори, че можех да вдигна, и казах, че ще ме удариш, но няма да си разваля кефа да вляза и да си оставя чашката, ти май не го разбра тоя подарък :)

А Джеди и не бъди лицемер, ще постна шпионажите как енергията ти е 4.2к час преди удара, и как се смъкна на 0.022 непосредствено преди удара. Нека не бъдем лицемери, не сме тук да се лъжем, приятели сме ;)
Последна промяна от JackDaniels на съб окт 04, 2008 6:16 pm, променено общо 1 път.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

jadai написа:Цитат(jadai @ Oct 4 2008, 21:18) джаки,джаки...кефи се сега ти е паднало кефи се... доколкото за планетата хич не ми пука неска ти си загуби 8 часа от деня си за да ми буташ планетата докато аз си се забавлявах кат пич с компания...
а за планетката ,кво да ми пука на нея нямаше даже и 1 ниво склад за метал такива на ден по колкото искаш мога да ти права и да си ги буташ и си ги постваи във форума и се прави на баровец аз тия планети съм ги изкопал двойно от тебе за тия 2 месеца и като прибавим и рециклайа от мизернитети 700 рециклатора и 1-тата ти звездичка съм доста на далавера от тебе пък ти си бутаи тука планетки и се праи на мъж
а сички във форума които твърдят че се праи на герой кат ми лети аз пък ще кажа хубаво лети ми от по-ниски точки ама некои замисля ли се че аз не мога да му литна и да отвърна ? ако можех едвали щеше да е толкова смел
Епа срещай бе :)
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
did7
Редник (Private)
Регистриран: пет апр 18, 2008 6:21 pm
Контакти:

Мнение от did7 »

seazar написа:Цитат(seazar @ Oct 4 2008, 21:11) симпатични сте ми, някак си :) ,а и като изтъкнат джентълмен, не бия жени :a013:
С това ли ще се оправдаваш???При условие,че съм се внедрила в един грубо казано мъжки(по скоро младежки свят),значи съм наясно с правилата!
Аз ще съм първата дето ще те поздравя,ако ме занулиш!

А на Джак мога да отговоря,че може и само този рунд да играя,но ми е достатъчен да разбера,че само в форума е голяма работа!
Потребителски аватар
jadai
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от jadai »

RoYaL написа:QUOTE (RoYaL @ Oct 4 2008, 21:20) Епа срещай бе :)
ще срещна спокойно ,но когато реша ,не бих се отказал джак да ме налее хубавичко ,ти сам се досещаш защо не срещам ...предполагам си спомняш какво стана с приятелчето ти Rainmaker остана си кухичак и аз може да го псоледвам ама преддпочитам да поиграя още малко и тогава ;)
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Контакти:

Мнение от RoYaL »

jadai написа:Цитат(jadai @ Oct 4 2008, 21:23) ще срещна спокойно ,но когато реша ,не бих се отказал джак да ме налее хубавичко ,ти сам се досещаш защо не срещам ...предполагам си спомняш какво стана с приятелчето ти Rainmaker остана си кухичак и аз може да го псоледвам ама преддпочитам да поиграя още малко и тогава ;)
Мда, в детмача ... ясен си ми и ти :)

Потребителски аватар
seazar
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб апр 08, 2006 9:07 am
Контакти:

Мнение от seazar »

jadai написа:QUOTE (jadai @ Oct 4 2008, 21:23) ще срещна спокойно ,но когато реша ,не бих се отказал джак да ме налее хубавичко ,ти сам се досещаш защо не срещам ...предполагам си спомняш какво стана с приятелчето ти Rainmaker остана си кухичак и аз може да го псоледвам ама преддпочитам да поиграя още малко и тогава ;)
Ти хубаво изгони
piue , тая вечер ще се поналееш ли с ресурс ..само така информативно питам? :lol:
[url=http://www.bgpetition.com/diskriminacia/index.html]http://www.bgpetition.com/diskriminacia/index.html[/url]

[url=http://vbox7.com/play:ecba408e]http://vbox7.com/play:ecba408e[/url]
Потребителски аватар
jadai
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от jadai »

що пък не като е (и) кво да го права
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Контакти:

Мнение от RoYaL »

jadai написа:Цитат(jadai @ Oct 4 2008, 21:28) що пък не като е (и) кво да го права
Имаш му телефона ...

Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”