давам акаунт Frantic (втора вселена) . Добре е развит, има си флотичка (мегатони), скорости и шпионаж - доста прилични
Мините са малко слаби, но ако новия собственик има мерак може да ги вдигне
тъй като съм малко по-запознат..... да поинформираме населението с мерак....BubaTheFearless написа:Цитат(BubaTheFearless @ Oct 4 2008, 11:16) Аккаунта върви в комплект с бомберите на Буба и Дриймчето...недоспиване ,постоянен тормоз и много екшън![]()
CORWIN написа:Цитат(CORWIN @ Oct 4 2008, 13:00) тъй като съм малко по-запознат..... да поинформираме населението с мерак....
акаунта е балансиран да бие по всичките му мераклии (независимо дали се казват Буба, Мечта или каквото и да е било.), стига да има кой да може и да го играе![]()
нивото му на шпионаж е най - високото към момента за този етап на рунда....
флота и скоростите му са така развити, че трудно хората, които са му в обсега биха могли да му бъдат конкуренция....
Така, че всичко зависи от човека който ще го поеме !!!
Желая успех, на който и да е
п.п.
предупреждение като от администратор:
Не обръщайте темите в този раздел на СПАМ теми.....
има си други секции във форума за тази цел.
Разбрахме че сте навити и двамата айде сега стига спамете и оставете човека да помислиmaks написа:QUOTE (maks @ Oct 4 2008, 13:09) е па аз дигам 4 ръце доказал си го? чесно как?все като взимаш готов акаунт ли? че то така всеки може.та по темата яко съм навит