JackDaniels vs jadai

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
jadai
Редник (Private)
Регистриран: ср мар 15, 2006 11:51 pm
Контакти:

Мнение от jadai »

JackDaniels написа:QUOTE(JackDaniels @ Oct 3 2008, 00:00) Другия рунд приятел, другия, тоя просто загряваме :)

По темата, поздравления за джедито, че е избягал, предполагам ...
във форума умееш да приказваш ,аз не виждам нищо срамно че не съм рискувал
а ти откъде знаеш че не съм направил опит или пък грешка и не ми е паднал основния флот?
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

CRACK написа:Цитат(CRACK @ Oct 2 2008, 15:48) Много страна битка..
Ама нападателя яко се е нахранил :c022:
Или още по-яко нахрани жадая и голиата във форума ;D Take that.
Последна промяна от LoaD на пет окт 03, 2008 12:43 am, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

jadai написа:Цитат(jadai @ Oct 3 2008, 01:07) във форума умееш да приказваш ,аз не виждам нищо срамно че не съм рискувал
а ти откъде знаеш че не съм направил опит или пък грешка и не ми е паднал основния флот?

Абе, много смяташ с калкулатора ти :)

Иначе зная, че си мислил да посрещнеш все пак тея защити които си пуснал все ще говорят нещо, просто в последния момент не са ти били големи топките, ма има време, ще пораснат с годините. А за тея които се интересуват, края е ясен, моята флота ще бъде разбита от Джедито рано или късно, или със посрещане или с контра цепеща секундата, нещо от което няма как да избягам. Въпроса е, дали джедито ще остане кухо топерче. Според мен той заслужава да вземе рунда и да не му бутна планетите, въпреки, че е гола водица като играч, ако не са бъгерите да му помагат е за никъде, и все пак заслужава, винаги влиза когато му пусна атака, дори и да е в 4 заранта когато се прибирам от дискотека, просто не зная, сигурно много ме мрази това момче, и аз бих се мразил, голям гадняр съм, 2 месеца кажи речи не е спало, утрепа конкурентите си, въобще няма друг който да заслужава рунда. А за това аз дали бих искал да съм топер, па не, не сакам. Ако някой каже друго, да ме подири в статистиките, все още нямам завършен рунд. А факта, че 1вия изяде толкова тормоз от 33тия в класацията е показателен, не мисля, че трябва да се очакват някакви чудеса от мен, нито играя сериозно, нито имам време да го направя, за желание да не говорим, ако не беше "хвърчипръдльото" голиат на джедито планетката още щеше да я има .. И те така те, правете сейвън, по възможност да не е стациониране :)
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
Потребителски аватар
max_steel
Редник (Private)
Регистриран: нед юни 26, 2005 6:31 pm
Контакти:

Мнение от max_steel »

Браво браво на Джак , след като 100 човека го заплюха че е мишка използва момента докато Джадая си стабилизира флота и го нападна ( 1 път , 1 път и тва е нещо ) Като гледам долната тема и битката на Джедая , някак си странно чувство в мен напира .... Джак ами няма да можеш да го удържиш , скоро време.
[color=red]Legends May Sleep But They Never Die [/color]
goliat
Редник (Private)
Регистриран: съб май 10, 2008 9:42 am
Контакти:

Мнение от goliat »

JackDaniels написа:QUOTE (JackDaniels @ Oct 3 2008, 09:02) Абе, много смяташ с калкулатора ти :)

Иначе зная, че си мислил да посрещнеш все пак тея защити които си пуснал все ще говорят нещо, просто в последния момент не са ти били големи топките, ма има време, ще пораснат с годините. А за тея които се интересуват, края е ясен, моята флота ще бъде разбита от Джедито рано или късно, или със посрещане или с контра цепеща секундата, нещо от което няма как да избягам. Въпроса е, дали джедито ще остане кухо топерче. Според мен той заслужава да вземе рунда и да не му бутна планетите, въпреки, че е гола водица като играч, ако не са бъгерите да му помагат е за никъде, и все пак заслужава, винаги влиза когато му пусна атака, дори и да е в 4 заранта когато се прибирам от дискотека, просто не зная, сигурно много ме мрази това момче, и аз бих се мразил, голям гадняр съм, 2 месеца кажи речи не е спало, утрепа конкурентите си, въобще няма друг който да заслужава рунда. А за това аз дали бих искал да съм топер, па не, не сакам. Ако някой каже друго, да ме подири в статистиките, все още нямам завършен рунд. А факта, че 1вия изяде толкова тормоз от 33тия в класацията е показателен, не мисля, че трябва да се очакват някакви чудеса от мен, нито играя сериозно, нито имам време да го направя, за желание да не говорим, ако не беше "хвърчипръдльото" голиат на джедито планетката още щеше да я има .. И те така те, правете сейвън, по възможност да не е стациониране :)

EvilForce: Ех че си смел по форума.Я почини 10 дена да си охладиш страстите
Последна промяна от goliat на пет окт 03, 2008 2:34 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

Голият се пише с я, а не с а, и не се слага пълен член а кратък, ето така - Голия :)
Последна промяна от JackDaniels на съб окт 04, 2008 9:59 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
Dan7e_
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб мар 03, 2007 9:35 pm
Контакти:

Мнение от Dan7e_ »

JackDaniels написа:QUOTE (JackDaniels @ Oct 4 2008, 13:02) Голият се пише с я, а не с а, и не се слага пълен член а кратък, ето така - Голия :)
ти много интелигентен бе откъде толкова ъкъл :c022:
[url=http://uni4.bulfleet.com/signatures/35718.jpg]http://uni4.bulfleet.com/signatures/35718.jpg[/url]
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

Dan7e_ написа:Цитат(Dan7e_ @ Oct 4 2008, 13:04) ти много интелигентен бе откъде толкова ъкъл :c022:
Природата е в равновесие, виж себе си например, благодарение на теб, много други хора са умни :)
Потребителски аватар
Dan7e_
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб мар 03, 2007 9:35 pm
Контакти:

Мнение от Dan7e_ »

JackDaniels написа:QUOTE (JackDaniels @ Oct 4 2008, 13:11) Природата е в равновесие, виж себе си например, благодарение на теб, много други хора са умни :)
е браво на мене :P аз мислех че алкохола затъпявал хората но ти ми доказа обратното :a055:
[url=http://uni4.bulfleet.com/signatures/35718.jpg]http://uni4.bulfleet.com/signatures/35718.jpg[/url]
gajet_killer

Мнение от gajet_killer »

RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Oct 2 2008, 16:49) Ако баба беше мъжка... :D
Най-точно казано :crazy_pilot:
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”