Харно е че си ти ,да си подържащ темата
И така е не можах да намеря темата за снощния спам . Където модератор Мистерия, ми затвори моята и обясни, че има такава . И така не благоволи да ми отговори на въпроса ,който и зададох на лично
Sabret00th написа:Цитат(Sabret00th @ Oct 3 2008, 18:58) Къде ли е тази тема....ееей темоооооооооооооооо![]()
Sabret00th написа:Цитат(Sabret00th @ Oct 3 2008, 19:04) Е че тя беше веднага след това и още от заглавието си личи че е спам![]()
И кои са тия колеги, че никой не се сети един пост барем да пусне в тая тема при положение че аз седях до към два?
Господин моралист,ходи на църква.Това не е закусвалня а форум.Стига си обсъждал решенията на екипа,като имаш претенции че някой мод те ощетява пишеш на админ и чакаш решението му.Стига разваля хубавия спам.Mo`Money написа:QUOTE (Mo`Money @ Oct 3 2008, 18:09) Сабре ,всеядно да идеш в една закусвалня и да кажеш на народа в нея . Елата при моята закусвалня , защото я има 1-ва, не ли е малко не морално в случая
Имаше хора който започнахме да си пишем даже и 2-ра страница направихме. Темата я няма защото я затриха