RoYaL написа:QUOTE(RoYaL @ Oct 2 2008, 23:32) Айде моля ти се, джадая преди да ме блокира на скайп не гаснеше ... т.е. не си спираше РС, не вярвам да е ресеткал и нета ей така за спорта ... Плюс това той сам си каза в една тема, че не е на БТК, а точно пък в Червен Бряг да взимат нет от всеки край на Света - едва ли. Прокситата са голяма работа.
Сийзар, само дето сега е забранено, и джадая се прави на дръж ми шапката, а и не само той де ...
за нета ми нз и не съм длъжен да ти давам каквито и да е обеснения +това тая снимчица си я пазиш от 2 седмици явно ти харесва.. нито пък на seaser може да си мислите каквото искате
а тебе рояле те блокирах в скаип както и останалите 10 човека от булфа които се сещат да пишат от рунд на рунд и то само за играта и реших просто че нямат работа там защо 1 път не се сети да питаш примерно как съм или нещо от сорта
ми само ми приказваш за играта
jadai написа:Цитат(jadai @ Oct 2 2008, 23:38) за нета ми нз и не съм длъжен да ти давам каквито и да е обеснения +това тая снимчица си я пазиш от 2 седмици явно ти харесва.. нито пък на seaser може да си мислите каквото искате
а тебе рояле те блокирах в скаип както и останалите 10 човека от булфа които се сещат да пишат от рунд на рунд и то само за играта и реших просто че нямат работа там защо 1 път не се сети да питаш примерно как съм или нещо от сорта
ми само ми приказваш за играта
Нужно ли е да вадя хронологии, че колкото сме писали за булф, толкова и за други работи. Хайде моля ти се без плоски оправдания, да беше измислил нещо по-логично и свързано.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
RoYaL написа:QUOTE(RoYaL @ Oct 2 2008, 23:40) Нужно ли е да вадя хронологии, че колкото сме писали за булф, толкова и за други работи. Хайде моля ти се без плоски оправдания, да беше измислил нещо по-логично и свързано.
имам предвид когато не съм играл булф применро предния рунд? а с тебе сме писали кви ли не простотии
ако ти е толкова мъчно знаеш къде да ме намериш
jadai написа:Цитат(jadai @ Oct 2 2008, 23:43) имам предвид когато не съм играл булф применро предния рунд? а с тебе сме писали кви ли не простотии
ако ти е толкова мъчно знаеш къде да ме намериш
Чудно пък що не ме блокира предния рунд ех, ех, ех ... А Червен Бряг иначе ми е далеч, но мерси за поканата
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Oct 2 2008, 23:40) Нужно ли е да вадя хронологии, че колкото сме писали за булф, толкова и за други работи. Хайде моля ти се без плоски оправдания, да беше измислил нещо по-логично и свързано.
Дам и за бъгове майтап бре . Това тука ми замяза на черната хроника на булфа . Кат искате толкова да не говорим за играта казвате един ден уговаряме се да иден на някой на гости и зае….ме акаунтите и почваме пиячката , че хората се оте…ха на пу…и на пиене а ние още си цъкаме бф
Последна промяна от Mo`Money на чет окт 02, 2008 8:38 pm, променено общо 1 път.
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има
Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
[quote="DoNaTell0"]Цитат(DoNaTell0 @ Jun 18 2009, 09:23) мръсник :)[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
Джеди, изобщо не ми пука кой какво прави ,когато не ме касае мен било то пряко или косвено.Всеки рунд е едно и също с малки отклонения.Работата е че хубаво опраска голиатчо, пък те нека си приказват.
Мда той и мене ме блокира Джедайчето и чудно как стана това веднага след
като му пообрах планетите на няколко пъти,сигурно от симпатия,ама и аз да не му
остана длъжен си го делнах от списъка със абонати ,нам за какво ми е
seazar написа:QUOTE(seazar @ Oct 2 2008, 22:32) Тази тема за рециклажите сме я дъвкали та дъвкали...каквото реши " парламента " това е.Аз лично транспорт от 2 рунда не съм правил...но и тези правила си имат своята логика-спря се легалното наливане на рециклиращите с 10-20% удръжка.Както се вижда всеки рунд има някакви промени, но никога правилата няма да са по вкуса на всички.Като цяло правилната стратегия за игра обаче си остава една и съща-висок спай и високи скорости...просто промените които се правят не влият глобално върху играта,а са експерименти които няма да привлекат нови потребители!Всяко чудо за 3 дни!
Сега тия дето се наливаха легално с 10 20 процента,вече се наливат със 100 процента щото нищо на никого не връщат.А пилотите им дреме вече за рециклажите,гледа да си хване бойните,а потрошената ламрина не го интересува,щото се храни от и-та.Я питай мирчев предния рунд колко и-та опоскваше на ден и на колко от битките си успя да вдигне барем 40 процента от целия рециклаж.Другото в хиените.
Уж целта на това правило беше да започне да се играе балансирано откъм флота/икономика,ама нъцки.Резултата е осакатена съюзна игра на всички на средни и ниски точки и масово грухане с рециклажи по високото на 4 5 акунта със скорости и съюз над коефицента.
[quote="DoNaTell0"]Цитат(DoNaTell0 @ Jun 18 2009, 09:23) мръсник :)[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
EvilForce написа:Цитат(EvilForce @ Oct 3 2008, 10:26) Уж целта на това правило беше да започне да се играе балансирано откъм флота/икономика,ама нъцки.Резултата е осакатена съюзна игра на всички на средни и ниски точки и масово грухане с рециклажи по високото на 4 5 акунта със скорости и съюз над коефицента.
Aз туй го осъзнах в деня, в който излезе темата с промени по правилата, ама играта стана такава, че вече трудно може да се отрие баланс . То сега и това я прави интересна де... тъй си мисля.
Последна промяна от LoaD на нед окт 05, 2008 5:23 pm, променено общо 1 път.