Purgatory vs HarshTimes

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
globe
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон авг 21, 2006 10:28 am
Контакти:

Мнение от globe »

Ние, където не играем в 1 не трябва да гледаме битката нали ... !? :dizzy:
[b][color=blue]Y'see, madness, as you know, is like gravity. All it takes is a little...push.[/b][/color]
Потребителски аватар
Raid
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пет авг 04, 2006 11:41 am
Контакти:

Мнение от Raid »

абе , ще се изтрия ще се регна и ще ви зануля всичките , поядосвайте ме още малко :) като гледам докрая на рунда нямате намерение да ми станете бели , но поне да имам и аз някаква изгода , жалко ,че трябва да седя безучастно , ама вие си ги занулявайте , който от съюза ми бъде занулен със всяко второ зануляване бирите се увеличатат х2 ,че и аз да имам изгода , писна ми да си цъкам , а някой страхливи индивиди да седят на 20к точки.

ПП. за 1.68 ще си зема 1 бира , место да ги давам за 70 кредита , че и навсичко от горе с мотивация да летя

ПП : до тук по 1 бира от МОТЛ И МУ МУ
Последна промяна от Raid на вт сеп 30, 2008 9:12 pm, променено общо 1 път.
freeico: а де...
raid: каква е тая диктатура , човек подпис неможе да си сложи...
Потребителски аватар
playHARDgoPRO*
Редник (Private)
Регистриран: съб апр 26, 2008 9:02 am
Контакти:

Мнение от playHARDgoPRO* »

Raid написа:QUOTE(Raid @ Oct 1 2008, 00:09) абе , ще се изтрия ще се регна и ще ви зануля всичките , поядосвайте ме още малко :) като гледам докрая на рунда нямате намерение да ми станете зелени , но поне да имам и аз някаква изгода , жалко ,че трябва да седя безучастно , ама вие си ги занулявайте , който от съюза ми бъде занулен със всяко второ зануляване бирите се увеличатат х2 ,че и аз да имам изгода , писна ми да си цъкам , а някой страхливи индивиди да седят на 20к точки.
Дишай уе чепик :) фанал ме е човека, рецнал ме е, да ми е за урок следващич път да не оставям така флотата на произвола на съдбата :) не е некфа съкрушителна загуба, пък и не съм от хората, които ще оставят така нещата :c022:

Успех занапред на нападателя :a013:
[color=black][b][i]When lives are on the line, sacrifice everything.[/i][/b][/color]

QUOTE (Raid)Ти си ми идола, бате! (bow)[/quote]
biohazard
Полковник (Colonel)
Регистриран: пет дек 30, 2005 11:55 am

Мнение от biohazard »

Raid написа:Цитат(Raid @ Sep 30 2008, 23:09) абе , ще се изтрия ще се регна и ще ви зануля всичките , поядосвайте ме още малко :) като гледам докрая на рунда нямате намерение да ми станете бели , но поне да имам и аз някаква изгода , жалко ,че трябва да седя безучастно , ама вие си ги занулявайте , който от съюза ми бъде занулен със всяко второ зануляване бирите се увеличатат х2 ,че и аз да имам изгода , писна ми да си цъкам , а някой страхливи индивиди да седят на 20к точки.

ПП. за 1.68 ще си зема 1 бира , место да ги давам за 70 кредита , че и навсичко от горе с мотивация да летя

ПП : до тук по 1 бира от МОТЛ И МУ МУ

Хайде райд....изтрий се и почни от начало да ни занулиш. Но не ти стиска, защото си само на думи..... :) :) :)
[b][color=darkred]Legends May Sleep But They Never Die[/b][/color]

[url=http://bulfleet.com/?recruit=1172133][/url]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 1”