За българският език

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

gajet_killer написа:Цитат(gajet_killer @ Sep 29 2008, 20:39) В крайна сметка какво е "шушона"? :c022: (въпрос към Мистерия)
Шушонът (мъжки род - шушон) е вълнен чорап, терлик ;)

• Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
gajet_killer

Мнение от gajet_killer »

misterya написа:Цитат(misterya @ Sep 30 2008, 11:47) Шушонът (мъжки род - шушон) е вълнен чорап, терлик ;)

тъй тъй, простете за невежеството ми :c022:
Последна промяна от gajet_killer на вт сеп 30, 2008 9:17 am, променено общо 1 път.
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

gajet_killer написа:Цитат(gajet_killer @ Sep 30 2008, 12:27) тъй тъй, простете за невежеството ми :c022:
Простено ти е :)

Ае "мандахерцане" :a055:
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Ludetina

Мнение от Ludetina »

Ludetina написа:Цитат(Ludetina @ Sep 30 2008, 07:16) котенце, (не съм Мистерията :c022: ) ама шушон, мисля, че е цорап вълнен ;) :p140:
е, хубу, де - Чорап :) ... аз под терлик разбирам друго :P

и писе, благодаря за поздрава :)
Последна промяна от Ludetina на вт сеп 30, 2008 1:33 pm, променено общо 1 път.
gajet_killer

Мнение от gajet_killer »

за нищо, с удоволствие! :)

иначе аз съм чувал мандЗахерцане.... в крайна сметка така и не разбрах какво е. Но как звучи само "колко яко се размандзахерцах самоооо" :lol:
Последна промяна от gajet_killer на вт сеп 30, 2008 2:17 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
Sabret00th
Майор (Major)
Регистриран: пон яну 09, 2006 7:43 pm
Контакти:

Мнение от Sabret00th »

Аз що подобна дума знам със значение "клатя се"....
Последна промяна от Sabret00th на вт сеп 30, 2008 2:19 pm, променено общо 1 път.
[quote="Ludetina"]Цитат(Ludetina @ Aug 17 2008, 21:35) `бичам луди хора - в тях е истината ;)[/quote][color=#8b0000][b]Everybody's playing revolution roulette[/b]
[/color] [code]Представете си най-бързия кораб в играта с името BMW;[/code] - из [url=http://www.xs-software.com/services.php]http://www.xs-software.com/services.php[/url]
Ludetina

Мнение от Ludetina »

misterya написа:Цитат(misterya @ Sep 30 2008, 12:41) Ае "мандахерцане" :a055:
дали идва от "херц" ? - трептя? :k015:

ЦитатОт чичо Гугъл и леля Вики :) :
Единицата херц (означение по SI: Hz) се използва за измерване на честотата на периодични процеси. Един херц (1 Hz) съответства на едно трептение (една циклична промяна) за секунда. Наречена е в чест на немския физик Хайнрих Херц (Heinrich Rudolf Hertz) (1857 – 1894).[/quote]
Последна промяна от Ludetina на вт сеп 30, 2008 3:37 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
Контакти:

Мнение от CORWIN »

Sabret00th написа:Цитат(Sabret00th @ Sep 30 2008, 17:29) Аз що подобна дума знам със значение "клатя се"....
използва се за клатене на определени атрибути в конкретни случаи ;)
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.

[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]

[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.

Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Отговори

Върни се в “Off Topic”