Момчето просто спря да играе и затова е ударен .... все пак от утре (01.10) започва новият семестър в повечето университети и доста хора няма да имат свободно време да цъкат Булфлийт както досега .... иначе поздравления . . . беше логично, при все факта, че не се дебнете от вчера ....
[color=#0000FF] "Да бъдеш бодлив срещу дребното, ми се струва мъдрост за таралежи!"[/color]
[color=#8B0000] dylbokovodna_magadaduba каза: на мозъка гънките стават от спънките
aip_99 написа:Цитат(aip_99 @ Sep 30 2008, 10:55) Момчето просто спря да играе и затова е ударен .... все пак от утре (01.10) започва новият семестър в повечето университети и доста хора няма да имат свободно време да цъкат Булфлийт както досега ....
Значи все пак имало и нормални хора, БРАВО.. (на ударения де)!
Иначе добра битка, нека му е честито на нападателя. Намазал е от обстоятелствата
Последна промяна от gajet_killer на вт сеп 30, 2008 9:13 am, променено общо 1 път.
aip_99 написа:Цитат(aip_99 @ Sep 30 2008, 10:55) Момчето просто спря да играе и затова е ударен .... все пак от утре (01.10) започва новият семестър в повечето университети и доста хора няма да имат свободно време да цъкат Булфлийт както досега .... иначе поздравления . . . беше логично, при все факта, че не се дебнете от вчера ....
А някои почнаха отдааааавна...
че и за курсови работи се заговори
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]
[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
Затова заплашваше нареди и се чувстваше безсмъртен я си мълчете ... постоянно бе онлине и накрая ми вика кат го прибих "Играех цс" хаха оправданията може минат при такъв кат него