Ето как падат рецки в изобилие!

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
jointman
Редник (Private)
Регистриран: чет юли 05, 2007 12:34 pm
Контакти:

Мнение от jointman »

gajet_killer написа:Цитат(gajet_killer @ Sep 26 2008, 00:49) Днес да се оправдаваш с проблемен НЕТ заради гаф в играта стана толкова изтъркано, такова демоде :dizzy: Равносилно е с оправдания от сорта "закъснях за работа, защото имаше задръстване" (примерите са много, идеята е схванахте)...

Проблема е като не ти повярват че си закъснял заради задръстване а то наистина е така....... Надявам се да си ме разбрал :a055:
Потребителски аватар
DR
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: съб фев 25, 2006 11:45 pm
Контакти:

Мнение от DR »

Poboinik's Epic Fail :) Сега чакаме неговия respond :d
poboinik
Редник (Private)
Регистриран: нед юни 08, 2008 1:41 pm
Контакти:

Мнение от poboinik »

Fallen_angel написа:QUOTE(Fallen_angel @ Sep 26 2008, 01:11) Дата: 23-09-2008, 9:58

Що не си признаеш, че те е пернал и не спреш да се оправдаваш като госпожица?Разбрахме, че си най-великият, най-страхотният, най-самовлюбеният, най-най-най....само заради това бих сложил битката(ако бях на мястото на нападателя), за да ти натрия носа и да ти се смеят всички.Като гледам как си се вживял - явно личният ти живот е ограничен до кухнята и тоалетната.Дано спечелиш някоя пластмасова купа, че да видиш и вънка кво има :lol:
Ок брато хаха щом така си мислиш ок да ти кажа че в таз игра едва ли има някой който се разцепва с алкохол , наркотици и каквото и да си помислиш правя си леша всеки ден и с играта се вкарвам в големите филми и за това мажа яко :) gg

:74:
charovna

Мнение от charovna »

poboinik написа:Цитат(poboinik @ Sep 27 2008, 02:06) Ок брато хаха щом така си мислиш ок да ти кажа че в таз игра едва ли има някой който се разцепва с алкохол , наркотици и каквото и да си помислиш правя си леша всеки ден и с играта се вкарвам в големите филми и за това мажа яко :) gg
:74:
Явно наистина се вкарваш в големите филми, щом не ти прави впечатление 11 часовата разлика между проблема с нета и часа на удара... :)
Потребителски аватар
derailer
Редник (Private)
Регистриран: съб юли 21, 2007 11:59 pm
Контакти:

Мнение от derailer »

charovna написа:Цитат(charovna @ Sep 27 2008, 08:47) Явно наистина се вкарваш в големите филми, щом не ти прави впечатление 11 часовата разлика между проблема с нета и часа на удара... :)
е, човека се разцепва с наркотици и алкохол. нормално е..
Просто спомен във времето..
poboinik
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от poboinik »

charovna написа:QUOTE(charovna @ Sep 27 2008, 09:47) Явно наистина се вкарваш в големите филми, щом не ти прави впечатление 11 часовата разлика между проблема с нета и часа на удара... :)
Часът на удара беше около 10 аз влязох в 11 както и да е
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

poboinik написа:Цитат(poboinik @ Sep 27 2008, 11:23) Часът на удара беше около 10 аз влязох в 11 както и да е
Колежката ти говори за 11 часова разлика между проблема с нета и битката, а не с разликата от 1 час между битката и твоето влизане.Затвърждаваш мнението ми че ти говориш наизуст, и нямаш грам пиууууууууу в главата.
Последна промяна от niki_god на съб сеп 27, 2008 8:23 am, променено общо 1 път.
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Awak?n
Редник (Private)
Регистриран: ср сеп 03, 2008 9:25 am
Контакти:

Мнение от Awak?n »

тоя бате друса за 2ма кво се опитвате да му говорите ...
[url=http://bulfleet.com/?recruit=2128232][/url]

чорабе търговец ;)

Buba

2008-09-28 11:45:49 Докладвай

дали ще постъпя глупаво ако
обява 10млн награда за
главата ти?
Отговори Изтриване АЙДЕ !
poboinik
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от poboinik »

AwakЕn написа:QUOTE(AwakЕn @ Sep 27 2008, 11:41) тоя бате друса за 2ма кво се опитвате да му говорите ...
МЕрси за подкрепата :) :lol:
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”