gajet_killer написа:Цитат(gajet_killer @ Sep 26 2008, 00:49) Днес да се оправдаваш с проблемен НЕТ заради гаф в играта стана толкова изтъркано, такова демоде Равносилно е с оправдания от сорта "закъснях за работа, защото имаше задръстване" (примерите са много, идеята е схванахте)...
Проблема е като не ти повярват че си закъснял заради задръстване а то наистина е така....... Надявам се да си ме разбрал
Що не си признаеш, че те е пернал и не спреш да се оправдаваш като госпожица?Разбрахме, че си най-великият, най-страхотният, най-самовлюбеният, най-най-най....само заради това бих сложил битката(ако бях на мястото на нападателя), за да ти натрия носа и да ти се смеят всички.Като гледам как си се вживял - явно личният ти живот е ограничен до кухнята и тоалетната.Дано спечелиш някоя пластмасова купа, че да видиш и вънка кво има
Ок брато хаха щом така си мислиш ок да ти кажа че в таз игра едва ли има някой който се разцепва с алкохол , наркотици и каквото и да си помислиш правя си леша всеки ден и с играта се вкарвам в големите филми и за това мажа яко gg
poboinik написа:Цитат(poboinik @ Sep 27 2008, 02:06) Ок брато хаха щом така си мислиш ок да ти кажа че в таз игра едва ли има някой който се разцепва с алкохол , наркотици и каквото и да си помислиш правя си леша всеки ден и с играта се вкарвам в големите филми и за това мажа яко gg
Явно наистина се вкарваш в големите филми, щом не ти прави впечатление 11 часовата разлика между проблема с нета и часа на удара...
charovna написа:Цитат(charovna @ Sep 27 2008, 08:47) Явно наистина се вкарваш в големите филми, щом не ти прави впечатление 11 часовата разлика между проблема с нета и часа на удара...
е, човека се разцепва с наркотици и алкохол. нормално е..
charovna написа:QUOTE(charovna @ Sep 27 2008, 09:47) Явно наистина се вкарваш в големите филми, щом не ти прави впечатление 11 часовата разлика между проблема с нета и часа на удара...
Часът на удара беше около 10 аз влязох в 11 както и да е
poboinik написа:Цитат(poboinik @ Sep 27 2008, 11:23) Часът на удара беше около 10 аз влязох в 11 както и да е
Колежката ти говори за 11 часова разлика между проблема с нета и битката, а не с разликата от 1 час между битката и твоето влизане.Затвърждаваш мнението ми че ти говориш наизуст, и нямаш грам пиууууууууу в главата.
Последна промяна от niki_god на съб сеп 27, 2008 8:23 am, променено общо 1 път.
цитат 100jan :
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!