Умира ли 1-ва вселена

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

JackDaniels написа:Цитат(JackDaniels @ Sep 26 2008, 11:16) Ако някой наистина търси отговора на "Защо запада булфлийта", нека да му дам отговора. Много от вас са млади, а други са батковци и каки залисани в ежедневието, всички забравят, че играта се играе от играчи отразяващи реални личности и характери. Според Фройд всичко се корени в сексуалността - желанието за разнообразие, според актуален български лаф - "Не може всеки ден пържолки, трябва понякога и бобец ..". Та мисълта ми е, не се чудете как да се задържат старите играчи, че то май само такива останахме, като голяма част от нас не играят играта за удоволствие, а по навик и за освобождаване на злобата си. Ако мислите, че играта ще възкръсне ако посоката е за възвръщане на старите играчи, лъжете се, тая пържола дълго време я дъвкаме. Единствения и шанс е върху "матрицата, скелета, рамата и тн" да се сложи нещо абсолютно ново което да привлече съвсем нови хора. За всеки един поотделно, нека не гледа към миналото, това е обречена кауза, бъдещето е в намирането на нови хорица. А и вкарайте малко повече позитивизъм, наслаждавайте се на играта, стига с т'ва мрънкане и вайкане, половината акаунти във форума са на "хора неиграещи играта" за които форума е начин да им мине по лесно менструалния цикъл. Току виж от гледане към орлите изпуснем врабчето ..

:)

Джаки, колелото се върти , времето минава ,идват нови играчи още млади и зелени, лъхащи на оптимизъм. Където за 4 дена изпо занулиха целия форум. Сега младите освен да се джавкат и обиждат във форума друго не правят . Те даже и тва спряха да правят. И ние сме се карали и обиждали, имаше и интриги ама поне вършахме нещо слагахме битки във тоя трибунат а сега пустее . от 100 нови играчи 60 се отказват бързо бързо ,къде липса на време къде занулени 30 процента отделят повече време във форума, от колкото да играят а останалите 10 процента, цъкат от който повечето са каси. И кво става накрая едно голямо нищо ;)
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]

Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

Бе те битки не липсват, но някой играчи станаха толкова "велики", че станаха аристократи буквално, под нивото им е да сложат битка във форума, как ТЕ ще слагат битки в трибуната на простолюдието. Според мен трябва да им се отвори специална "Аристократична Трибуна" в която да им се слагат битките. Толкова аристократи станаха, че и войни спряха да обявяват. Мразят се, ма в някой случай жестоко се мразят, плюят се на 1:1:1 кой как бъгвал, не спят с дни, но войните им остават непарафирани, защото едва ли не ако Х обяви война на У .....(щях да кажа *********) но ще кажа топките за да не ме накаже Ивъла, са му по-малки на Х, бре изродия. Та за какво говорехме, няма значение, забравих, ае със здраве ..

ПС: Новите пилоти ме радват, нищо, че "не стъпват по земята", кофтито е, че са малко ..

EvilForce:Професоре май си забравил да натискаш звездичките а?Айде почини 2 часа.
Последна промяна от JackDaniels на пет сеп 26, 2008 11:51 am, променено общо 1 път.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

JackDaniels написа:Цитат(JackDaniels @ Sep 26 2008, 13:57) Бе те битки не липсват, но някой играчи станаха толкова "велики", че станаха аристократи буквално, под нивото им е да сложат битка във форума, как ТЕ ще слагат битки в трибуната на простолюдието. Според мен трябва да им се отвори специална "Аристократична Трибуна" в която да им се слагат битките. Толкова аристократи станаха, че и войни спряха да обявяват. Мразят се, ма в някой случай жестоко се мразят, плюят се на 1:1:1 кой как бъгвал, не спят с дни, но войните им остават непарафирани, защото едва ли не ако Х обяви война на У .....(щях да кажа ташаците) но ще кажа топките за да не ме накаже Ивъла, са му по-малки на Х, бре изродия. Та за какво говорехме, няма значение, забравих, ае със здраве ..

ПС: Новите пилоти ме радват, нищо, че "не стъпват по земята", кофтито е, че са малко ..

Евила ,беше направил тема със битките и интригите който имаше едно време в 1-ва. Точно заради това ,младите играчи да четат и да се надъхват. Ама ха де, то развалено сирене разваля ли се. Предния и по предния рунд във 1-ва ,имаше така лека искрица на надежда , ама тоя рунд хептен ма разочарова :c022:
Последна промяна от Mo`Money на пет сеп 26, 2008 11:21 am, променено общо 1 път.
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]

Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
Потребителски аватар
Pipone
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб апр 23, 2005 3:15 pm
Контакти:

Мнение от Pipone »

ма вие се сетихте се оплаквате играта кой рунд е сега? За мен играта умря след края на 3-ти и после 4-ти ... който беше останал от старите го мързеше да играе ;)
[b][color=#000000]Mercy is for the weak[/color][/b]
[b][01:35:29] <FeaR> RoYaL-a tui da imash gadje ne e kat da si pokazvash "neveroqtnoto" chuvstvo za humor v razni skype chatove s rumpolinki i drugi tam ot geiskata vi drujinka[/b]
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

Борчета, елхички...
Навсякъде ги има...
Да запеем всички...
В булфлитска рима! :lol:
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
gajet_killer

Мнение от gajet_killer »

misterya написа:Цитат(misterya @ Sep 27 2008, 12:19) Борчета, елхички...
Навсякъде ги има...
Да запеем всички...
В булфлитска рима! :lol:

Мистерия се опитва да разведри малко носталгичния тон, който се носи из тази тема :a013:

Иначе, Джак, виж, прав си в казаното, но не е нужно от прекалени философии. На повечето е ясно защо замира булфа. Съвсем простичко казано - пренасищане от играта. Хората са казали "всяко чудо за 3 дни". Тук можем да го модифицираме малко - всяко чудо за няколко рунда! ТОва е, в началото bulfleet.com беше нещо ново, забавно. Е, писна. Прав си, че много играят по навик, прав си и за липсата на разнообразие, но пропусна да споменеш за досадната анагжираност, която те обхваща, след като се понаучиш как се играе играта. Хората си имат личен живот (мога да ти дам пример с един познат, който за малко да скъса с приятелката си заради булфа). Много мои познати са се уплашили (малко силна дума в случая) от играта - страх ги е, че като се регнат пак ще се зарибят и дори ме съветват да се откажа.

Иначе за битките и липсата им по трибуните, не мисля че си прав напълно. Много играчи (според мен) не си показват битките не от високомерие, а по-скоро от липса на толкова големи и зрелищни битки (от една страна), а от друга - от досадното включване на нахални спамери в темите, които ще намерят какъв да е кусур на битката, ще критикуват за евтина слава (само и само някой да ги чуе) и тъй....
EvilForce
Полковник (Colonel)
Регистриран: пон юли 11, 2005 9:05 pm
Контакти:

Мнение от EvilForce »

gajet_killer написа:QUOTE(gajet_killer @ Sep 27 2008, 15:28) (мога да ти дам пример с един познат, който за малко да скъса с приятелката си заради булфа).
:blink:
Как ше зарежеш момиче заради булфлийт бре...Ма кво ли се шашкам и аз.В уоу-а е пълно с такива.Даже си правят драми в гилд чатовте защо момичето е офицер а оня е обикниовен райд мембър.Ебаси филма :dizzy:
[quote="DoNaTell0"]Цитат(DoNaTell0 @ Jun 18 2009, 09:23) мръсник :)[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
gajet_killer

Мнение от gajet_killer »

Ами и аз нямам думи...
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб юли 07, 2007 11:34 am
Контакти:

Мнение от rumpolino »

Маняциииииии не я ли зарязахте фе :dizzy: :dizzy: :dizzy: Играта си отиде още,когато аз спрях да я играя... :a055: :lol:
Отговори

Върни се в “Off Topic”