Гидове

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

Porter написа:Цитат(Porter @ Sep 24 2008, 11:36) Ами с верни дружки ще тестваме, пък повод ще си измислим :a055: Още не съм си видял новите съквартиранти и съм решил да нахълтам с компания и количество алкохол! Както се казва първото впечатление е мног важно :c022:
Пък за гидовете става ясно що са малко...всеки се скрънзи за домашни елексири!
А *****, опс девойки?. :)
Последна промяна от niki_god на пет сеп 26, 2008 3:30 pm, променено общо 1 път.
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

the_predator написа:Цитат(the_predator @ Sep 23 2008, 18:44) Гидовете навлезнаха скоро :) и аз непомня да е имало едно време такива :dizzy:
Не бих казал чак скоро, защото бая светлинни денонощия изминаха от Вселена 3 Рунд 1.
skorpionbg написа:Цитат(skorpionbg @ Sep 24 2008, 11:35) Ама много ми е чудно защо се натискате за това гидство ..... сигурно защото искате да отговорите на 2-3к безсмислени въпроса :lol:
Ти си жив късметлия, че изнамираш чак по толкова много въпроси в съобщенията си. По 30-40 въпроса на ден получавахме само в началото, а и половината се лигавеха просто, за да питат... за безсмислието си прав, вече рядко те питат игрови въпрос, несвързан с "щот ме мързи да сметна аз..." или нещо по-сериозно. Като цяло е готино и интересно да си гид, въобще не е болка за умиране... единствената лоша черта е когато в даден момент почти не намираш време да седнеш зад монитора, а точно тогава ще се намерят куп новозарибени по играта, отчаяно нуждаещи се от помощ, преди да си кажат "абе то туй много време иска и тия как така напредват бързо, не става, баси..."
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
Porter
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср окт 19, 2005 9:42 am
Контакти:

Мнение от Porter »

niki_god Posted Today написа:А курви, опс девойки?.a114.gif
Май не си бил в студентски град!?
Потребителски аватар
freeico
Адмирал (Admiral)
Регистриран: вт юни 28, 2005 10:15 am

Мнение от freeico »

я стига с тази тема че въпросите се учетвориха в играта. всеки пита нещо...
[color=red]We Gonna Ride Together, We Gonna Die Together. Bad Boys Forever!!![/color]
[url="http://www.free-iqtest.net/score.asp?id=12504882"][img]http://www.free-iqtest.net/images/badges2/l136.gif[/img][/url]
Ludetina

Мнение от Ludetina »

Porter написа:Цитат(Porter @ Sep 24 2008, 10:09) Може ли да пратите теста, любопитно ми е какво толкова ги разпитвате оптимистите! Все са малко...ще да е сложен тест някакъв!? :c022:
Аз имам теста на Супееер Любооо :c066: ама не го давам :b055:

ъъъъ .... и отговорите имам :)
Последна промяна от Ludetina на ср сеп 24, 2008 11:12 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
DarkWatch
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср май 30, 2007 1:32 pm
Контакти:

Мнение от DarkWatch »

Ако мислите, че имате някаква нужда от помощ в 1ва Вселена бих искал да кандидатствам за Гид. Не съм един от най-грамотните в тоя сайт.
[color=#FF0000][i][b]dios и freeico са пример за подражание, учете се от тях ![/b][/i][/color]
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

Пффф, балами, за тва Гид нищо не дават бееее !

Ако имате някаква нужда от помощ в пиенето, аз кандидатствам за Гад. Ма и уф 4те вселени, но искам 4 порции, ако има и други вселени и за тях кандидатствам. Помислете си, я съм грамотен, зная какво е наливане, оливане и т.н :a055:
Последна промяна от JackDaniels на ср сеп 24, 2008 4:35 pm, променено общо 1 път.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

Джак, недей лъга...никакъв те нема у яденето ;)
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

skorpionbg написа:Цитат(skorpionbg @ Sep 24 2008, 20:12) Джак, недей лъга...никакъв те нема у яденето ;)
... И за поливането, нищо не каза...
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

skorpionbg написа:Цитат(skorpionbg @ Sep 24 2008, 20:12) Джак, недей лъга...никакъв те нема у яденето ;)
Ха! Бих казъл ако се казвах Култура Ми Янко. Питай Миланоф, кой изяде ЦЯЛАТА порция Мешана Скара (която само лъжат, че е 700гр, всъщност е 4-5 кила), в "Българъ", и то след сърчица и една, две, осем и т.н бири може да е от 3тия опит, но важното е, че се справих :b035:
Последна промяна от JackDaniels на ср сеп 24, 2008 5:44 pm, променено общо 1 път.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
Отговори

Върни се в “Off Topic”