Ludetina написа:Цитат(Ludetina @ Sep 23 2008, 16:27) ох, как искам и аз да припадна, ама дишането кой ще ми направи![]()
Все ще се намери некой доброволец
Десет минути ги издържах....нали знаеш, науката и тя като изкуството иска жертви...трябваше да проуча тази повтаряща се аномалия на територията на БългарияLudetina написа:Цитат(Ludetina @ Sep 23 2008, 16:44)Сабре, само не ми казвай и че ги гледаш
![]()
![]()
П.П. нали искат разнообразие - ей - на им разнообразие![]()
seazar написа:Цитат(seazar @ Sep 23 2008, 17:06) Абе какво стана с Ники Кънчев?Защо ни натресоха тоя див селянин Цветков, че и тоя Луканов..и двамата немога да ги понасям,особено тоя Луканов.И да кажа-не съм съгласен с твърдението ,че гледането на телевизия води до затъпяване, както намекнаха някои хора.Напротив- предаването е доста интересно от психологическа гледна точка.Поне за мен е така,тъй че "форумните интернет интелектуалци и свръх интелигентни и незатъпяващи индивиди", просто да ни спестят подобни злободневни коментари.
Kaк може да срвняваш тая боза с лост.Лост е амнайсе пъти отгоре...duinox написа:QUOTE(duinox @ Sep 23 2008, 22:37) уааа пак ли ше затъпяваемеееееххахахаха не мога разбера само ква е тая имитация на "Lost"