ebay

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
Nedospivko
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед фев 11, 2007 9:12 pm
Контакти:

Мнение от Nedospivko »

Що за чудо е това ? Някой пазарувал ли е от там ? Има много хубави и евтини неща , но ме е малко страх да си рискувам паричките :) Хайде някой ако е поръчвал неща от ebay да ми каже горе долу след колко време идват и въобще как стоят нещата :)
the_predator

Мнение от the_predator »

Nedospivko написа:Цитат(Nedospivko @ Sep 22 2008, 09:22) Що за чудо е това ? Някой пазарувал ли е от там ? Има много хубави и евтини неща , но ме е малко страх да си рискувам паричките :) Хайде някой ако е поръчвал неща от ebay да ми каже горе долу след колко време идват и въобще как стоят нещата :)

Наща ми поръчва едни маратонки пума от там нямам оплаквания :c022:
Потребителски аватар
duinox
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 21, 2006 6:04 pm
Контакти:

Мнение от duinox »

рискувай ще ти ги донесат може да чакаш доста ама носят нещата ;)
Победата Ще Бъде Наша
the_predator

Мнение от the_predator »

duinox написа:Цитат(duinox @ Sep 22 2008, 11:45) рискувай ще ти ги донесат може да чакаш доста ама носят нещата ;)

А да пропуснах малката подробност е чаках 3 месеца :lol:
Последна промяна от the_predator на пон сеп 22, 2008 8:38 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
duinox
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 21, 2006 6:04 pm
Контакти:

Мнение от duinox »

еми нали ти казвам зависи може да ти ги донесат много бързо, може да отнеме и много време!
Победата Ще Бъде Наша
Потребителски аватар
Nedospivko
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед фев 11, 2007 9:12 pm
Контакти:

Мнение от Nedospivko »

ами ще пробвам :) ще си харесам някой летни маратонки :) дано до април да ми ги донесат :)
the_predator

Мнение от the_predator »

Nedospivko написа:Цитат(Nedospivko @ Sep 22 2008, 12:57) ами ще пробвам :) ще си харесам някой летни маратонки :) дано до април да ми ги донесат :)

хахах добра идея :lol:
Потребителски аватар
globe
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон авг 21, 2006 10:28 am
Контакти:

Мнение от globe »

Nedospivko написа:QUOTE(Nedospivko @ Sep 22 2008, 12:57) ами ще пробвам :) ще си харесам някой летни маратонки :) дано до април да ми ги донесат :)

Трябва да им уточниш кой април ... ;)
[b][color=blue]Y'see, madness, as you know, is like gravity. All it takes is a little...push.[/b][/color]
Потребителски аватар
zevss11
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср юли 04, 2007 4:19 pm
Контакти:

Мнение от zevss11 »

Та как става номера в кратце.

Ибей е пазара на Пейпал. Пейпал е система за размяна на пари. Правиш Пейпал акаунт към който се връзва банкова карта. След това се регистрираш и в ибей и връзваш Пейпал акаунта към Ибей. Оттам нататък е лесно. Намираш стоката която ти трябва. За продавача гледаш да има добри отзиви. Всеки купувач след като напазари получава правото да остави отзиви колко е доволен. Като видиш че продавача има 2000 продажби и 99.99% положителни отзиви - значи няма да те излъже. След това може да зададеш въпрос на продавача за стоката. Това става без да го четат другите в система за съобщения вградена в Ибей. Като решиш че това е което искаш да купиш - натискаш там на бутона 'купувам' и стоката става запазена за теб. След това трябва (може и след ден два) да потвърдиш прехвърлянето на парите и Ибей директно правят връзка с пейпал и прехвърлят парите от банковата ти карта към продавача. След което продавача праща стоката на адреса който си задал в Ибей акаунта.

За какво трябва да се внимава. Едното е да гледате колко ще ви струва доставката до България. Обикновено най-отдолу има едно дропдаун меню в което може и да присъства България ама може и да не присъства. Ако я има - избирате и гледате колко ви струва доставката. Другото е ако пазарите от щатите и е скъпичка стока (мисля над 50 евро) тука ще ви начислят ддс. Между другото можете да се разберете с продавача да пише че е подарък. Ако не ви се занимава с мита и т.н. пазарите от европейските подразделения на ибей. На този адрес има линкове към тях:

http://www.ebay.eu/

Всичко което си напазарите от тях не подлежи на обмитяване, такси и т.н., все пак вече сме в ЕС.
Отговори

Върни се в “Off Topic”