rexlee Vs mimeto

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
the_predator

Мнение от the_predator »

RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Sep 20 2008, 20:26) н'дей го вика :)
да щотот като дойде ще ни цели с грамотевици ..

Между другото според мене ако 2-мата братя са толкова добри колкото се описват ще приемат предизвикателството на търговеца за да се докажат :) ако не значи са пълни *аменца

п.п. А и ако може да се оточните братята в коя вселена са го взели тоя рунд ?
Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
Контакти:

Мнение от CORWIN »

RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Sep 20 2008, 20:26) н'дей го вика :)
дойдох, видях..... затворих ;)

(няма да ви го превеждам пък :P )

п.п.
опаааа..... то било оффф, а и днес брат ми има рожден ден.... така че аванта.... тъкмо утре като ме гони махмурлука ще има повече за наказване :)

дерзай народе.... до утре имате време
Последна промяна от CORWIN на съб сеп 20, 2008 5:43 pm, променено общо 1 път.
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.

[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]

[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.

Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

CORWIN написа:Цитат(CORWIN @ Sep 20 2008, 20:51) дойдох, видях..... затворих ;)

(няма да ви го превеждам пък :P )

п.п.
опаааа..... то било оффф, а и днес брат ми има рожден ден.... така че аванта.... тъкмо утре като ме гони махмурлука ще има повече за наказване :)

дерзай народе.... до утре имате време
Добър начин да го вметнеш :) )) Епа, честито да му е.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
the_predator

Мнение от the_predator »

RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Sep 20 2008, 21:01) Добър начин да го вметнеш :) )) Епа, честито да му е.

Жив и здрав и от мене за него и за тебе че ни оставяш да се посмееме :P

аре бе братята ще приемете ли предизвикателството на търговеца :?
Последна промяна от the_predator на съб сеп 20, 2008 5:53 pm, променено общо 1 път.
Skullcollector`
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
Контакти:

Мнение от Skullcollector` »

the_predator написа:Цитат(the_predator @ Sep 20 2008, 21:02) Жив и здрав и от мене за него и за тебе че ни оставяш да се посмееме :P

аре бе братята ще приемете ли предизвикателството на търговеца :?
Сус!
Не чу ли,че рекс е търговец?
Ще ги продаде на части ако му се опълчат! :)
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]

[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]

ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
the_predator

Мнение от the_predator »

Skullcollector` написа:Цитат(Skullcollector` @ Sep 20 2008, 21:21) Сус!
Не чу ли,че рекс е търговец?
Ще ги продаде на части ако му се опълчат! :)

Само незнам кой ще е тоя лудия дето ще ги купи :lol:
venio78
Редник (Private)
Регистриран: пет мар 09, 2007 9:31 pm
Контакти:

Мнение от venio78 »

the_predator написа:Цитат(the_predator @ Sep 20 2008, 20:46) да щотот като дойде ще ни цели с грамотевици ..
Между другото според мене ако 2-мата братя са толкова добри колкото се описват ще приемат предизвикателството на търговеца за да се докажат :) ако не значи са пълни *аменца

п.п. А и ако може да се оточните братята в коя вселена са го взели тоя рунд ?

абе г-н никой на кво отгоре да го чакам да си развивал флота мен да не би някой да ме чака :lol: за кво не мога да разбера ай обясни ми.

аааааааааааааааааааааа да сетих се те джадая и рояла и компания ни чакат когато на нас ни е удобно и да им пратим специална покана.елате ме занулете че вече имам флот а така ли бе ай бегай у лево и продължавай да мишкуваш.

пък до аватара дай ми снимка на баба си и мога и нея да сложа ти ли ще ми казваш кога къде какво да правя!!!

п.п извинявам се на джедая и рояла ако по някакъв начин съм ги засегнал използвайки техните никове за пример. :P
Последна промяна от venio78 на съб сеп 20, 2008 7:02 pm, променено общо 1 път.
[color=#0000FF]МНОГО ОПАСЕН,МОЖЕ БИ ЛУД!!![/color]
the_predator

Мнение от the_predator »

venio78 написа:Цитат(venio78 @ Sep 20 2008, 22:08) абе г-н никой на кво отгоре да го чакам да си развивал флота мен да не би някой да ме чака :lol: за кво не мога да разбера ай обясни ми.
аааааааааааааааааааааа да сетих се те джадая и рояла и компания ни чакат когато на нас ни е удобно и да им пратим специална покана.елате ме занулете че вече имам флот а така ли бе ай бегай у лево и продължавай да мишкуваш.

пък до аватара дай ми снимка на баба си и мога и нея да сложа ти ли ще ми казваш кога къде какво да правя!!!

този г-н никой е сигурен че ако му додеш в селената ше ти потроши шибания флот зомби :P а ако наистина се имаш за голям майстор ще о изчакаш да се възтанови и ще се збиеш с него ;) (говоря за рекс)
Последна промяна от the_predator на съб сеп 20, 2008 7:06 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
Newromancer
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед юли 09, 2006 12:41 pm
Контакти:

Мнение от Newromancer »

От зомбирани типове акъл не ща :c022:
Не искам да споря със тебе щото ще вземеш да ме
смъкнеш на твоето ниво и да ме биеш със опит :lol: :lol: :lol: :lol:
[color=#990000][url=http://stardragon.hit.bg/history.htm]Star Dragon's member[/url][/color]
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

the_predator написа:Цитат(the_predator @ Sep 20 2008, 22:13) този г-н никой е сигурен че ако му додеш в селената ше ти потроши шибания флот зомби :P а ако наистина се имаш за голям майстор ще о изчакаш да се възтанови и ще се збиеш с него ;)
Апф, все едно ис ъщо си знаете :) Това не е никакъв майсторлък да чакаш някой да извади по-голям флот от теб, че иди го бий после. Не че нещо, ама вкарвате излишни филми. И до другата седмица да спорите пак няма да излезете на глава ...
Последна промяна от RoYaL на съб сеп 20, 2008 7:06 pm, променено общо 1 път.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Отговори

Върни се в “Off Topic”