jadai vs Muchacho

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
Blood_God
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: нед фев 13, 2005 4:51 pm
Контакти:

Мнение от Blood_God »

Битката при Ахелой и Баташкото клане са като бледа детска караница пред жестоките кланета които джадая сътвори през изминалите 2 месеца. Не знам какви точно са уейст дийп но знам какви са играчите в този съюз. Всички ги виждаме. Силни и сериозни играчи със силни флоти. Именно благодарение на тях сега джадая е толкова напред по бойни точки. Защото имаха достатъчно флота за да са му в точките... но крайно недостатъчно за да се справят с него. Райд... не мисля че някой трябва да иска позволение да говори каквото си иска за който съюз си иска. Не името на съюза определя статута му в играта, а действията на играчите в него. А всички се превърнаха в каси. да не говорим за рейнмейкъра който се превърна в най голямата и безполезна фигура в класацията с тези стотици хиляди кухи точки. Рояла докато държеше акаунта всичко си беше наред. Подари си го и на 1-вата седмица още стана сакатлъка. сакатлък, който спохождаше неминуемо рано или късно всички опитали се да спрат джадая по пътя му към 1-вото място. няма значение дали съюза ще се казва Уейст Дийп или Ъгли Лузърс... важен е резултата който постигна въпросния съюз. слаба отборна игра, абсолютно некадърно развитие, пълна немарливост по отношение на сейвъните и контрола на флотите и да не забравяме огромното подценяване на противника! та... в този ред на мисли с какво се гордеш Райд? и с какви очи идваш тук да дрънкаш врели-некипели? ако бях на твое място щеше да ме е срам да защитавам името на този съюз. може да е бил силен отбор преди време но този рунд в спийда се изложиха като кифладжии и това е обективната истина. оставиха се да бъдат победени и унизени от 1 човек. Срам и позор!

относно джадая... винаги съм го казвал и ще го повторя пак: БИЙ ЗА ДА ТЕ УВАЖАВАТ!
Потребителски аватар
petarmir4ew
Редник (Private)
Регистриран: пон апр 16, 2007 8:52 pm
Контакти:

Мнение от petarmir4ew »

Blood_God написа:QUOTE(Blood_God @ Sep 18 2008, 01:53) Битката при Ахелой и Баташкото клане са като бледа детска караница пред жестоките кланета които джадая сътвори през изминалите 2 месеца. Не знам какви точно са уейст дийп но знам какви са играчите в този съюз. Всички ги виждаме. Силни и сериозни играчи със силни флоти. Именно благодарение на тях сега джадая е толкова напред по бойни точки. Защото имаха достатъчно флота за да са му в точките... но крайно недостатъчно за да се справят с него. Райд... не мисля че някой трябва да иска позволение да говори каквото си иска за който съюз си иска. Не името на съюза определя статута му в играта, а действията на играчите в него. А всички се превърнаха в каси. да не говорим за рейнмейкъра който се превърна в най голямата и безполезна фигура в класацията с тези стотици хиляди кухи точки. Рояла докато държеше акаунта всичко си беше наред. Подари си го и на 1-вата седмица още стана сакатлъка. сакатлък, който спохождаше неминуемо рано или късно всички опитали се да спрат джадая по пътя му към 1-вото място. няма значение дали съюза ще се казва Уейст Дийп или Ъгли Лузърс... важен е резултата който постигна въпросния съюз. слаба отборна игра, абсолютно некадърно развитие, пълна немарливост по отношение на сейвъните и контрола на флотите и да не забравяме огромното подценяване на противника! та... в този ред на мисли с какво се гордеш Райд? и с какви очи идваш тук да дрънкаш врели-некипели? ако бях на твое място щеше да ме е срам да защитавам името на този съюз. може да е бил силен отбор преди време но този рунд в спийда се изложиха като кифладжии и това е обективната истина. оставиха се да бъдат победени и унизени от 1 човек. Срам и позор!

относно джадая... винаги съм го казвал и ще го повторя пак: БИЙ ЗА ДА ТЕ УВАЖАВАТ!
браво Джеди ,браво , а тука :a013: е много прав -БИЙ ЗА ДА ТЕ УВАЖАВАТ! :a055:
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Blood_God написа:Цитат(Blood_God @ Sep 18 2008, 02:53) Битката при Ахелой и Баташкото клане са като бледа детска караница пред жестоките кланета които джадая сътвори през изминалите 2 месеца. Не знам какви точно са уейст дийп но знам какви са играчите в този съюз. Всички ги виждаме. Силни и сериозни играчи със силни флоти. Именно благодарение на тях сега джадая е толкова напред по бойни точки. Защото имаха достатъчно флота за да са му в точките... но крайно недостатъчно за да се справят с него. Райд... не мисля че някой трябва да иска позволение да говори каквото си иска за който съюз си иска. Не името на съюза определя статута му в играта, а действията на играчите в него. А всички се превърнаха в каси. да не говорим за рейнмейкъра който се превърна в най голямата и безполезна фигура в класацията с тези стотици хиляди кухи точки. Рояла докато държеше акаунта всичко си беше наред. Подари си го и на 1-вата седмица още стана сакатлъка. сакатлък, който спохождаше неминуемо рано или късно всички опитали се да спрат джадая по пътя му към 1-вото място. няма значение дали съюза ще се казва Уейст Дийп или Ъгли Лузърс... важен е резултата който постигна въпросния съюз. слаба отборна игра, абсолютно некадърно развитие, пълна немарливост по отношение на сейвъните и контрола на флотите и да не забравяме огромното подценяване на противника! та... в този ред на мисли с какво се гордеш Райд? и с какви очи идваш тук да дрънкаш врели-некипели? ако бях на твое място щеше да ме е срам да защитавам името на този съюз. може да е бил силен отбор преди време но този рунд в спийда се изложиха като кифладжии и това е обективната истина. оставиха се да бъдат победени и унизени от 1 човек. Срам и позор!

Сериозност в тоя отбор нямаше и това ог казах и по-рано. Факт е, че не само в него липсваше тази огранизация. Когато почна рунда и джадая дръпна 2но на втория се колонизирах до главната му и 3те му 1ви колонии. Адикшън направи същото, говорейки ми врели-некипелите как щял да го издрънка, щото преди 2 рунда го бил занулил и търсел мъст. И тоя пич пък си цъка до 100к на рецки итрансове, с голямото мнение за себе си и двойната игра, която играеше. Много нощи заспиваше без сейв, накрая си замина безславно. Лоуда, нямам какво да го виня. За него булфа отдаван е игра, която е первъртял за да му пука за каквото и да е. Последното нещо, което искаше да направи преди да замине на море е да устрои един капн на пиуе, но за жалост сам се оплете в него. Още знайни и не знайни войни минаваха ту от едната, ту от другата страна на барикадата, само и само да търсят собствена изгода и никой не гледаше общото благо. Дойде един момент, в който се оказа, че играя сам... Нищо ново под слънцето. Играх достатъчно, но сметнах продължаването на това дело за безсмислено. Знаех, че няма да имам това време, което имах преди. Знаех и, че се боря с вятърни мелници.
Джадая се издържаше на всички тези грешки и неуредства сред `отборната игра`, която водехме около месец. Най-вече тъпи грешки от ответната страна. И все пак мисля, че не е късно хората в топа да се вземат в ръце за да направят нещо. Но всичко зависи от тях. Хайде, спирам да чекна тая тема. Стигат ми разочарованията през рунда.
Лек и приятен ден.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Muchacho
Редник (Private)
Регистриран: пон авг 11, 2008 3:22 pm
Контакти:

Мнение от Muchacho »

УОУ кво прайте от мухата слон бе :D. Имаше шампионска лига, гледах мачовете, въобще забрайх, че играя булф и ме занулиха !
Принципно мога да кажа, че играя тази игра за пръв път... играл съм преди 2 години за 1 месец, но тогава мисля, че дори не достигнах 100К точки и дори не правех сейвъни.Нямаше раси, имаше само мини и грабежи :D А ако джадая се кефи, че е занулил играч като мен в булфа :lol: нека си се кефи от все сърце :lol:
Последна промяна от Muchacho на чет сеп 18, 2008 5:12 am, променено общо 1 път.
Guilty
Редник (Private)
Регистриран: ср ное 28, 2007 11:51 am
Контакти:

Мнение от Guilty »

оф .. пак някви тъпи и неизвестни мишкари ми дават акъл ....
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

Еваларката за Джедито...омаза ви всите :bravo:

..само не мога да разбера защо нямало да вземе рунда...ей това ми е много чудно.... :p140:
Потребителски аватар
DarkWatch
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср май 30, 2007 1:32 pm
Контакти:

Мнение от DarkWatch »

Едно Голямо Браво, за сичките ти битки, супер рунд правиш, Еваларка ;) Давай мачкай, за не бъдеш смачкан. А относно за това, че няма да вземе рунда, малко ме съмнява, ако има време и като гледам вече няма кого да бие (2-3 останаха) и рунда си е негов ;) Бий, баце, бий за да те уважават ;)
[color=#FF0000][i][b]dios и freeico са пример за подражание, учете се от тях ![/b][/i][/color]
Потребителски аватар
Blood_God
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: нед фев 13, 2005 4:51 pm
Контакти:

Мнение от Blood_God »

Muchacho написа:Цитат(Muchacho @ Sep 18 2008, 07:59) УОУ кво прайте от мухата слон бе :D. Имаше шампионска лига, гледах мачовете, въобще забрайх, че играя булф и ме занулиха !
Принципно мога да кажа, че играя тази игра за пръв път... играл съм преди 2 години за 1 месец, но тогава мисля, че дори не достигнах 100К точки и дори не правех сейвъни.Нямаше раси, имаше само мини и грабежи :D А ако джадая се кефи, че е занулил играч като мен в булфа :lol: нека си се кефи от все сърце :lol:

в такъв случай не си никакъв играч а си поредния който играе с рефрешър и други полезни програмки. срам за теб и другите като теб!
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

Blood_God написа:Цитат(Blood_God @ Sep 18 2008, 14:45) в такъв случай не си никакъв играч а си поредния който играе с рефрешър и други полезни програмки. срам за теб и другите като теб!
Дон'т бий нагъл :c022:

........................

Поздравления за джадая, а за рунда, едва мина средата, първия може да увехне и от 30тия, така, че не бързайте с умоизключенията си. А все си мисля, че скорпа и той е "скрита лимонка"
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
gajet_killer

Мнение от gajet_killer »

Поредна красива битка на "дългите уши" :) Браво :)
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”