saiman kaza написа:Цитат(saiman kaza @ Sep 17 2008, 19:11) Да не забравяме най-важното, че това е стратегическа игра.
Трябва да се наблегне максимално към увеличение на стратегията.
В момента стратегията е нищожна поради факта, че фаворити са тези който копат или тези който имат много свободно време.
Тези който копат много нетрябва да им се дават толкова много точки. Повечето точки трябва да идват от атаките. То и сега е така но не е исчислено правилно ( строителите са по напред от атакуващите ). Или когато се забърза строежа ще има повече време за атаки.
А тези с многото свободно време да им се намали времето за игра, но да се исчисли от математик за по сигурно и точно и да се отчита активността по- минути, а не по астрономически часове. Така се обърква системата. Влизаш примерно 10 пъти днес по една минута и край бегай да лягаш, а противника е стоял цели 10 часа и бам.
Ако се намали ресурса ще има да ги развиваме тези планети...
Така губим време за стратегията.
НЕЗАБРАВЯЙТЕ ДУМАТА СТРАТЕГИЯ
........
Аз не че съм разбирач, ама ти коя игра играеш? Ако и сега са ти недостатъчни класиранията по Бойни точки - спокойно можеш да си търсиш друго забавление. Забелязал съм, че най-много върха на класацията се гледа от хора които не са помирисвали ТОП100. Не го приемай като заяждане, но ако имаш желание - начини много. Ето аз, например, играя по 2-3 часа на всеки 2-3 дена и да ти кажа не се оплаквам - начесвам си крастата, ошмулвам някой, възстановявам си потрошените лодки и като реша че ми стига - пускам атака, та да има ресурс за следващото влизане. А по отношение на стратегията - в момента са толкова много - кеф ти търгаш, кеф ти рециклатор, кеф ти трупоядец, кеф ти биткаджия ... ако това не ти говори нищо, наистина ще те посъветвам да смениш играта или да я спреш поне докато не изчетеш форума
Накратко - и 1 час ограничение да се сложи - който го може, го може.