Промени във играта

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
saiman kaza
Редник (Private)
Регистриран: чет авг 07, 2008 5:24 pm
Контакти:

Мнение от saiman kaza »

Mo`Money написа:Цитат(Mo`Money @ Sep 17 2008, 15:56) Темата е сериозна и по нагоре изрично ви помолих, да не се карате и обиждате и да спамете !!!
Нито съм се карал нито съм обиждал.
Друг е човека с тези обвинения.

Темата наистена е сериозна и нека продължи.
Pexos
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон сеп 12, 2005 9:04 pm
Контакти:

Мнение от Pexos »

Хората се махат защото им омръзна играта, а когато имаха мерак отношението беше "Аз ще правя каквото си зная, на когото не му харесва да се маха ".
Всички нови идеи просто отдължават агонията на БФ.

П.С. Най- добре си е във форумната вселена ;)
Потребителски аватар
macumba
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб юли 29, 2006 4:15 pm
Контакти:

Мнение от macumba »

10 часа на ден максимум - казаха от здравната каса :) За повече да се изисква жълта рецепта.

В момента, който копа и зомбира най-много е фаворит, а за да има интерес, трябва да наблегне на надпреварата, равностойните противници и битките във вселените. Ясно, че от играчите зависи дали ще се бият, но малко стимул не е излишен. Намаляването на ресурса, ограничението на максимум часове онлайн и стимулиране на отборната игра ще са в плюс за играта. Лично мнение
The Deejay's an Alien
Потребителски аватар
saiman kaza
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от saiman kaza »

Да не забравяме най-важното, че това е стратегическа игра.
Трябва да се наблегне максимално към увеличение на стратегията.
В момента стратегията е нищожна поради факта, че фаворити са тези който копат или тези който имат много свободно време.
Тези който копат много нетрябва да им се дават толкова много точки. Повечето точки трябва да идват от атаките. То и сега е така но не е исчислено правилно ( строителите са по напред от атакуващите ). Или когато се забърза строежа ще има повече време за атаки.
А тези с многото свободно време да им се намали времето за игра, но да се исчисли от математик за по сигурно и точно и да се отчита активността по- минути, а не по астрономически часове. Така се обърква системата. Влизаш примерно 10 пъти днес по една минута и край бегай да лягаш, а противника е стоял цели 10 часа и бам.

Ако се намали ресурса ще има да ги развиваме тези планети...
Така губим време за стратегията.

НЕЗАБРАВЯЙТЕ ДУМАТА СТРАТЕГИЯ
в свойте размисли

Когато фактите говорят дори и боговете мълчат.
Последна промяна от saiman kaza на ср сеп 17, 2008 8:21 pm, променено общо 1 път.
Skullcollector`
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
Контакти:

Мнение от Skullcollector` »

Саймъне,саймъне,саймъне ...
сега вече сериозно :)
Ограничението за 10 часа онлайн би било ефективно ако класацията е САМО по бойни точки.
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]

[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]

ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Skullcollector` написа:Цитат(Skullcollector` @ Sep 18 2008, 14:46) Саймъне,саймъне,саймъне ...
сега вече сериозно :)
Ограничението за 10 часа онлайн би било ефективно ако класацията е САМО по бойни точки.
Има си търн-бейзд игри, тук играем булфлийт. Тя не е универсална игра, дето да може да се цъка хем като шуутър, хем като риал-тайм стратегия, хем като търн-бейзд ... Има толкова много игри в нета, за всеки по вкуса.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
pooh
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пет юли 29, 2005 12:15 am
Контакти:

Мнение от pooh »

saiman kaza написа:Цитат(saiman kaza @ Sep 17 2008, 19:11) Да не забравяме най-важното, че това е стратегическа игра.
Трябва да се наблегне максимално към увеличение на стратегията.
В момента стратегията е нищожна поради факта, че фаворити са тези който копат или тези който имат много свободно време.
Тези който копат много нетрябва да им се дават толкова много точки. Повечето точки трябва да идват от атаките. То и сега е така но не е исчислено правилно ( строителите са по напред от атакуващите ). Или когато се забърза строежа ще има повече време за атаки.
А тези с многото свободно време да им се намали времето за игра, но да се исчисли от математик за по сигурно и точно и да се отчита активността по- минути, а не по астрономически часове. Така се обърква системата. Влизаш примерно 10 пъти днес по една минута и край бегай да лягаш, а противника е стоял цели 10 часа и бам.

Ако се намали ресурса ще има да ги развиваме тези планети...
Така губим време за стратегията.

НЕЗАБРАВЯЙТЕ ДУМАТА СТРАТЕГИЯ
........
Аз не че съм разбирач, ама ти коя игра играеш? Ако и сега са ти недостатъчни класиранията по Бойни точки - спокойно можеш да си търсиш друго забавление. Забелязал съм, че най-много върха на класацията се гледа от хора които не са помирисвали ТОП100. Не го приемай като заяждане, но ако имаш желание - начини много. Ето аз, например, играя по 2-3 часа на всеки 2-3 дена и да ти кажа не се оплаквам - начесвам си крастата, ошмулвам някой, възстановявам си потрошените лодки и като реша че ми стига - пускам атака, та да има ресурс за следващото влизане. А по отношение на стратегията - в момента са толкова много - кеф ти търгаш, кеф ти рециклатор, кеф ти трупоядец, кеф ти биткаджия ... ако това не ти говори нищо, наистина ще те посъветвам да смениш играта или да я спреш поне докато не изчетеш форума ;)

Накратко - и 1 час ограничение да се сложи - който го може, го може.
[color=red][b]Колкото повече, толкова повече ...![/b][/color]
[color=red][b]Ритуалното самоубииство винаги е решение![/b][/color]
[color=red][b]КОЙТО ОЦЕЛЕЕ, ЩЕ ЗАКУСВА ![/b][/color]
gajet_killer

Мнение от gajet_killer »

pooh написа:Цитат(pooh @ Sep 18 2008, 16:57) Накратко - и 1 час ограничение да се сложи - който го може, го може.
Едно мъдро изречение :)

Аз за да не отварям нова тема ще използвам тази, защото пак е свързано с вид промяна. Та, от край врме си цъкам лежерната като дефендърче, харесва си ми за времето, което отделям. Молбата ми е, ако е възможно да се сложи и %-тен бонус към времето за строене на защита при активиране на специалност конструктор (сега дава само за корабите, а като се замисля корабостроителницата влияе както на корабното време, така и на времето за строене на ПВО :) )
Последна промяна от gajet_killer на чет сеп 18, 2008 2:20 pm, променено общо 1 път.
Skullcollector`
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
Контакти:

Мнение от Skullcollector` »

gajet_killer написа:Цитат(gajet_killer @ Sep 18 2008, 17:27) Едно мъдро изречение :)

Аз за да не отварям нова тема ще използвам тази, защото пак е свързано с вид промяна. Та, от край врме си цъкам лежерната като дефендърче, харесва си ми за времето, което отделям. Молбата ми е, ако е възможно да се сложи и %-тен бонус към времето за строене на защита при активиране на специалност конструктор (сега дава само за корабите, а като се замисля корабостроителницата влияе както на корабното време, така и на времето за строене на ПВО :) )
Не се приема!Единодушно! :)
Аз предлагам да се махне плазменото оръдие :plezZz:
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]

[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]

ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
Потребителски аватар
saiman kaza
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от saiman kaza »

pooh написа:Цитат(pooh @ Sep 18 2008, 15:57) Аз не че съм разбирач, ама ти коя игра играеш? Ако и сега са ти недостатъчни класиранията по Бойни точки - спокойно можеш да си търсиш друго забавление. Забелязал съм, че най-много върха на класацията се гледа от хора които не са помирисвали ТОП100. Не го приемай като заяждане, но ако имаш желание - начини много. Ето аз, например, играя по 2-3 часа на всеки 2-3 дена и да ти кажа не се оплаквам - начесвам си крастата, ошмулвам някой, възстановявам си потрошените лодки и като реша че ми стига - пускам атака, та да има ресурс за следващото влизане. А по отношение на стратегията - в момента са толкова много - кеф ти търгаш, кеф ти рециклатор, кеф ти трупоядец, кеф ти биткаджия ... ако това не ти говори нищо, наистина ще те посъветвам да смениш играта или да я спреш поне докато не изчетеш форума ;)

Накратко - и 1 час ограничение да се сложи - който го може, го може.

Става реч за официалната класация.
На първо място трябва да е най-големия стратег.
Мислех, че разговарям със стратези...
Щом никой не подкрепя стратегията значи не сте.
А аз кой съм или на кое място съм няма никакво значение важното е какво ти казвам.
Отговори

Върни се в “Off Topic”