В какъв свят живеем...

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
EvilForce
Полковник (Colonel)
Регистриран: пон юли 11, 2005 9:05 pm
Контакти:

Мнение от EvilForce »

А дали нямаш и уинодус.Туй че си сложил и линукс означава, че си по хитър и от нас :)
Само пускаш флашки тука и се чудиш с кого да се заядеш,докат ти свърши работното време... :P
Ае беги пий бири и довечера в ийстърн палгуеландс. :crazy_pilot:
[quote="DoNaTell0"]Цитат(DoNaTell0 @ Jun 18 2009, 09:23) мръсник :)[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
Потребителски аватар
delta_squadron
Редник (Private)
Регистриран: нед дек 02, 2007 10:58 am
Контакти:

Мнение от delta_squadron »

Fallen_angel написа:QUOTE(Fallen_angel @ Sep 17 2008, 16:34) За какво точно спорите?!?! :dizzy: Че хората, измислили програмка, музичка, филмче и т.н. имат право на пари за труда си?!Имат естествено.А сега обаче помислете колко от парите, които плащате отиват при тях ;) Така че и двете страни си имат своите основания да твърдят, че са прави ;)

Колкото до протеста....мдааааааааааа, тия от Европарламента ли или където беше ще си преместят пишката от единия крачол в другия, понеже 100 пишлемета ще отидат да викат из центъра на София.

@делта скуодрън - предлагам ти преди 11ти да поизлезеш на чист въздух, подишай, явно мозъка ти е зациклил от много Булфлийт ;)

1.Това няма да стане
2.Както казах - ако някой е решил, че това ЩЕ стане - вие сте му през репродуктивните органи и за него заемате едно и също ниво с хлебарка.

А останалото са словоблудства ;)
Сигурно си прав. Не знам булфлийта да се отразил добре на някой, въпреки че не го играя много честно казано... В крайна сметка съм напълно съгласен с теб по точка 1 и 2, но явно понеже съм млад и глупав ще си изкажа мнението като участвам в това протестче. Глупавия ми младежки мозък ми говори, че по- добре да го направя и да няма резултат, отколкото после да ме яд, че не съм направил нещо, а съм могъл...
Последна промяна от delta_squadron на ср сеп 17, 2008 1:52 pm, променено общо 1 път.
I come from the Net.
Infecting systems, people and cities,
to this place: Megaframe.
My domain.
My format? Virus.
To corrupt and conquer.

ReB00t

[url=http://bulfleet.com/?recruit=1138187][/url]
EvilForce
Полковник (Colonel)
Регистриран: пон юли 11, 2005 9:05 pm
Контакти:

Мнение от EvilForce »

ЗмеяСпас написа:QUOTE(ЗмеяСпас @ Sep 17 2008, 16:59) Братчет имам Windows Vista Business, съвсем оргинален в комплект с MS Office Basic (Word, Excel). Вървяха в комплект с лаптопа ми, така че едва ли имаше нужда да ги махам.

Дето вика шопа, и сам да съм у автобусо па че се бутам, аз па па че краднем.

Но съм готов да спазвам правила ограничаващи свободното инсталиране, гледане на филми, музика и т.н.
Аз пък съвсем не съм убеден братчед,че ще си много доволен,когато за да прослушаш някоя мп-3ка ще те трябва да тичкаш до портмонето за да извадиш каратата си виза елктрон и да плащаш по 3-4 долара на песен,или по 5 -10 долара на филм.
Сега говориш от идеализъм но когато ония отгоре почнатда дерат-а те ще дерат това е сигурно,друг щи е акъла.
[quote="DoNaTell0"]Цитат(DoNaTell0 @ Jun 18 2009, 09:23) мръсник :)[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
Потребителски аватар
blood_dodo
Полковник (Colonel)
Регистриран: чет дек 30, 2004 7:31 am
Контакти:

Мнение от blood_dodo »

ЗмеяСпас написа:QUOTE(ЗмеяСпас @ Sep 17 2008, 17:29) Винаги има какво да се прави, а компютъра е пособие за работа или за убиване на скуката. Не е начин на живот ;)
Да да... какво да кажем за горките хора, които с това си изкарват хляба? :) Тъй де, не мисля че това нещо ще го бъде.
QUOTE (dim4o)Пияници пусштиняци и завирачи под каосовото бюро сте виййй[/quote]
[url=http://youtube.com/watch?v=8GSmsoZ79Rk]Youth kills entire family in bloodthirsty rampage[/url] :):):)
Потребителски аватар
macumba
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб юли 29, 2006 4:15 pm
Контакти:

Мнение от macumba »

интерес от подобни мерки имат само големите.

Събира Генчо добър екип - талантливи и професионалисти. Правят нов софтуерен продукт - уникален, заслужаващ скромната цена от 22 юро. За съществуването на този продукт знаят Генчо екипа му и Пенчо, но им липсват многото юро за масирана рекламна кампания. Нашият герой е принуден да се обърне към някой от големите - те да продават неговото творение. Продават ли, продават, а за Генчо трошици.

Ако Генчо си беше пуснал продукта в торент тракерите, щеше да вземе повече от добросъвестни потребители, платили за това че са се накефили на труда му. Само че късно го разбра :(
The Deejay's an Alien
Отговори

Върни се в “Off Topic”