Умира ли 1-ва вселена

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

Умира ли 1-ва вселена като гледам МАИЧИ ДА . Направо ми се плаче 1-на битка има постната във трибуната и то от раид другото е една голяма суша. Влизам от време на време във ацц-си само да прегледам топа. И какво да видя само 3-4 човека, има що годе конкуренция , който даже и не се нападат .Изключвам пак казвам битката на раид. Няма ги като едно време ,интриги и битки . И да се чудиш от къде на намериш още рецки за прибиране на боклука, защото във цялата вселена има отломки от кораби, където съюзите х воювахя срещу съюз инсомния и още колко много такива дрязги и интриги е имало между съюзи и чудесии а сега какво стана тя 3-4 сериозни играчи ,а другите си копаят тихо кротко на изчакване на свършването на поредния рунд във 1-ва мале мале уцелело мале , а аз исках да коментирам 1.-ва и от сега се чудя дали следващия рунд да играя, па и ако каос се отказал от играта ,вече 100% се отказвам и аз
Последна промяна от Mo`Money на вт сеп 16, 2008 11:29 am, променено общо 1 път.
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]

Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
Потребителски аватар
duinox
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 21, 2006 6:04 pm
Контакти:

Мнение от duinox »

истинско откритие си направил бравоооо петре!
Победата Ще Бъде Наша
ludianik
Редник (Private)
Регистриран: вт мар 27, 2007 7:31 am
Контакти:

Мнение от ludianik »

mo ти какво искаш отпускарски сезон, аз съм в софия, цяло лято няма коли, няма задръствания, няма и хора.Предполагам че не само в софия е така.Сега ще се завърне народа и предполагам следващия рунд ще е силен
gajet_killer

Мнение от gajet_killer »

Няма да е силен, вече незнам дали ще има силен сезон. Играта е забавна, интересна, развива мисленето, но прекалено много ангажира, прекалено много време изисква! Поиграли няколко рунда хората се насищат. И все повече ще пада интереса, това са моите прогнози...дори да се направят промени, мисля няма да има голям ефект. Дори да има, то той ще е частичен и няма да е траен!!!
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

gajet_killer написа:Цитат(gajet_killer @ Sep 16 2008, 21:37) Няма да е силен, вече незнам дали ще има силен сезон. Играта е забавна, интересна, развива мисленето, но прекалено много ангажира, прекалено много време изисква! Поиграли няколко рунда хората се насищат. И все повече ще пада интереса, това са моите прогнози...дори да се направят промени, мисля няма да има голям ефект. Дори да има, то той ще е частичен и няма да е траен!!!

gajet_killer - Ах само да знаеш колко си прав . Истината винаги боли и трябва веднъж за винаги да се премерим , че никога няма да е същото както едно време . Сега гледам няма никаква активност от новите играчи ,който отелят повече време да се джафкат и обиждат от колкото да играят

TUNJOOOOOOOOOOO KREАTOR къде отидохте и вие бре ,изчезна ми и последната искрица надежда , че някога ще се върнат старите играчи И ще стане интересно както едно време :(
Последна промяна от Mo`Money на вт сеп 16, 2008 7:37 pm, променено общо 1 път.
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
Потребителски аватар
duinox
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 21, 2006 6:04 pm
Контакти:

Мнение от duinox »

и отново се започна темата за хубавото старо време
Победата Ще Бъде Наша
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

duinox написа:Цитат(duinox @ Sep 16 2008, 23:09) и отново се започна темата за хубавото старо време

Няма да се връщаме назад тогава , като ни е болно на всички за старите времена . Ами сега както по нагоре написах един от постовете си. Сега от новите играчи, освен да се заяждат и обиждат какво друго правят в момента . Ам че ние сме се заяждали и сме имали наказание заради това, ама поне играхме и имахме някакви действие в игрово отношение ;)

Потребителски аватар
Dimorese
Полковник (Colonel)
Регистриран: нед яну 22, 2006 2:34 pm
Контакти:

Мнение от Dimorese »

Какво едно време, какви пет лева?

Алио, ако сам не си го направиш интересно, няма кой да ти помогне. Това е максима от началото на началата

Аре плякс и чао
Потребителски аватар
dimas
Редник (Private)
Регистриран: пон дек 03, 2007 12:36 pm
Контакти:

Мнение от dimas »

то не е само в 1-ва така. Явно се забелязва някакво затишие навсякъде и няма да е лошо собствениците на играта да помислят за сливане на вселени, за да има повече играчи и да е по-интересно. Аз лично като гледам не виждам смисъл от толкова вселени , но все пак те си решават. Това си е просто мое мнение! :c022:
Последна промяна от dimas на чет сеп 18, 2008 8:54 pm, променено общо 1 път.
gajet_killer

Мнение от gajet_killer »

Ако си мислиш, че сливането на вселени ще доведе до повишена заинтересованост, хмммм, жестоко грешиш ;)
Отговори

Върни се в “Off Topic”