[warez.ru] taz vs [Hellwings] fedexer
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
Бордови дневник звезден изтребител Галактика.
Ден 8ми от колонизацията на Нова Каприка. Краткото затишие след протекцията на магнитните бури обвили двете планети, позволи поправката на някои от скоростните двигатели разбити от неспирните атаки. Никаква следа от преследващите ни неспирно Конфедереати, Тертети и Нокси и тяхното зловещо желание да затрият последните оцелели от някога могъщия съюз Warez.ru.
Адмирал TazAdama се беше опънал на стола пред контролния монитор, пиеше разхладителна напитка и очакваше с нетърпение края на поредния работен ден когато с тътен се срина шпионската сонда. Настана смут, бързо се изпратиха спасителни отряди а полу-живият пилот простена:
-Засякох защитни обстановки в близост до нас....и издъхна
Всичко стана бързо.Цялата бойна флота се мобилизира и потегли без дори да бяха поправени двигателите на рециклиращите кораби.Важно беше с цената на малко жертви да се спре заселването на близката планета.
Но когато флотата достигна целта си вече беше късно планетата вече беше пълна с вражеска флота и транспортни кораби.Нямаше време за колебание. Атаката беше самоонищожителна но шансът от изненадата беше на наша страна.
http://uni2.bulfleet.com/doklad.php?id=4a5b565e1b
Част от рецилкаторите бяха поправени и веднага отлетяха към полето пълно с отломки но капацитета на доковете бе едва на половина.Останалата част от боклука се разсея за брояни минути по съседните планети а те вече бяха заселени с още врагове.
Адмирал Taz се замисли.Имаше две възможности да чака или да се бие.
Кое да е?
“Ако някои желае да направи бекъп че незная как”
Edit MeriAn: Бекъп
[warez.ru] taz срещу [Hellwings] fedexter
Ден 8ми от колонизацията на Нова Каприка. Краткото затишие след протекцията на магнитните бури обвили двете планети, позволи поправката на някои от скоростните двигатели разбити от неспирните атаки. Никаква следа от преследващите ни неспирно Конфедереати, Тертети и Нокси и тяхното зловещо желание да затрият последните оцелели от някога могъщия съюз Warez.ru.
Адмирал TazAdama се беше опънал на стола пред контролния монитор, пиеше разхладителна напитка и очакваше с нетърпение края на поредния работен ден когато с тътен се срина шпионската сонда. Настана смут, бързо се изпратиха спасителни отряди а полу-живият пилот простена:
-Засякох защитни обстановки в близост до нас....и издъхна
Всичко стана бързо.Цялата бойна флота се мобилизира и потегли без дори да бяха поправени двигателите на рециклиращите кораби.Важно беше с цената на малко жертви да се спре заселването на близката планета.
Но когато флотата достигна целта си вече беше късно планетата вече беше пълна с вражеска флота и транспортни кораби.Нямаше време за колебание. Атаката беше самоонищожителна но шансът от изненадата беше на наша страна.
http://uni2.bulfleet.com/doklad.php?id=4a5b565e1b
Част от рецилкаторите бяха поправени и веднага отлетяха към полето пълно с отломки но капацитета на доковете бе едва на половина.Останалата част от боклука се разсея за брояни минути по съседните планети а те вече бяха заселени с още врагове.
Адмирал Taz се замисли.Имаше две възможности да чака или да се бие.
Кое да е?
“Ако някои желае да направи бекъп че незная как”
Edit MeriAn: Бекъп
[warez.ru] taz срещу [Hellwings] fedexter
Последна промяна от andrey4o на вт сеп 16, 2008 6:11 pm, променено общо 1 път.
Добро добро
и флот и %
ПП: Мерси MeriАn, че ме подсети как се прави свестен бекъп, вярно че вратката беше с експлорера ...
ПП: Мерси MeriАn, че ме подсети как се прави свестен бекъп, вярно че вратката беше с експлорера ...
Последна промяна от wip на вт сеп 16, 2008 11:25 pm, променено общо 1 път.
Добра битка warez.ru все още е на линия.
Мисля че ще стане весело warez.ru vs Hellwings малък съюз от опитни играчи, срещу голям съюз но повечето новобранци
Мисля че ще стане весело warez.ru vs Hellwings малък съюз от опитни играчи, срещу голям съюз но повечето новобранци
Последна промяна от DJ_BOBY на ср сеп 17, 2008 10:05 pm, променено общо 1 път.
Skullcollector`
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
- Контакти:
А историята е страшна
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]
[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
браво добра битка даваи само така то маи само ти ще играеш от уарез тоя рунд но нищо само така да ги бииш.....хмм а при воина срещо крилцата.,ако ти трева помощ викаи
илиев жив ли си бре,....каде се изгуби...
илиев жив ли си бре,....каде се изгуби...
[url=http://bisser.hit.bg/homepage/snimka.htm]http://bisser.hit.bg/homepage/snimka.htm[/url]
Fallen_angel Warned on Apr 17 2009, 02:49
Added to warn level Простотия, поредно заяждане
Fallen_angel Warned on Apr 1 2009, 02:17
Added to warn level Простотия на кило
Removed from warn level Промяна на наказанието
Fallen_angel Warned on Apr 17 2009, 02:49
Added to warn level Простотия, поредно заяждане
Added to warn level Простотия на кило
Removed from warn level Промяна на наказанието
Историята е взаимствана от серияла Battlestar Galactica надявам се да мога да я продължа тия дни.А Warez се понапълни с малко стари "гадинки" , останалото е кой с колко време разполага.
П.П. "гадинки"-"Нещо живо дет не всеки харесва,понякога е лигаво и зелено но си вирее във всякакви условия, понякога образува общество което се развива или запада и т.н.т. абе стари приятели от минали рундове
П.П. "гадинки"-"Нещо живо дет не всеки харесва,понякога е лигаво и зелено но си вирее във всякакви условия, понякога образува общество което се развива или запада и т.н.т. абе стари приятели от минали рундове
Последна промяна от andrey4o на чет сеп 18, 2008 11:36 am, променено общо 1 път.