Като за начало на рунда и моята мисля че не е лоша. Стия скорости на човек му писва да чака, но в крайна сметка търпеливите печелят щом някой не му пука за флота. Та снощи направих това :
jokeyfirst написа:QUOTE(jokeyfirst @ Sep 15 2008, 11:25) Като за начало на рунда и моята мисля че не е лоша. Стия скорости на човек му писва да чака, но в крайна сметка търпеливите печелят щом някой не му пука за флота. Та снощи направих това :
Dan7e тебе пак те рециклираха и си изтри изцяло от bulfleeta и сега не ти остава друго освен да даваш тъпи съвети ли.
Престани нямаме нужда от тях. Остави хората които играят да ги дават.
И на този етап от играта и като се има впредвит че играем 40 човека битката си е добра.
Извинявам се за поста ама Dan7e ме дразни с неговата наглост.
TSuTSkO написа:QUOTE(TSuTSkO @ Sep 15 2008, 17:00) Dan7e тебе пак те рециклираха и си изтри изцяло от bulfleeta и сега не ти остава друго освен да даваш тъпи съвети ли.
Престани нямаме нужда от тях. Остави хората които играят да ги дават.
И на този етап от играта и като се има впредвит че играем 40 човека битката си е добра.
Извинявам се за поста ама Dan7e ме дразни с неговата наглост.
ей момче не ме дразни да не си изпусна нервите да видиш ти кой се е изтрил и т.н. глупак малак много си отворен
Dan7e_ написа:Цитат(Dan7e_ @ Sep 15 2008, 18:08) ей момче не ме дразни да не си изпусна нервите да видиш ти кой се е изтрил и т.н. глупак малак много си отворен
Стига бе, ще го набиеш през монитора, недей така.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira