Бербатов

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
globe
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон авг 21, 2006 10:28 am
Контакти:

Мнение от globe »

Във един Супер слаб мач ... и за 2та отбора ...
[b][color=blue]Y'see, madness, as you know, is like gravity. All it takes is a little...push.[/b][/color]
Потребителски аватар
seazar
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб апр 08, 2006 9:07 am
Контакти:

Мнение от seazar »

Ето, както и се опасявах, започна да ми проваля отбора,той неможе да се мръдне ве, като някой старец е,само 1 бастун му трябва,аз на 1 крак ще го надбягам, бахти лекето мързеливо!!!
[url=http://www.bgpetition.com/diskriminacia/index.html]http://www.bgpetition.com/diskriminacia/index.html[/url]

[url=http://vbox7.com/play:ecba408e]http://vbox7.com/play:ecba408e[/url]
Потребителски аватар
globe
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон авг 21, 2006 10:28 am
Контакти:

Мнение от globe »

seazar написа:QUOTE(seazar @ Sep 13 2008, 19:10) Ето, както и се опасявах, започна да ми проваля отбора,той неможе да се мръдне ве, ....
Excuse me, Sir :D :lol: :lol:
[b][color=blue]Y'see, madness, as you know, is like gravity. All it takes is a little...push.[/b][/color]
Потребителски аватар
hammer
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пон май 14, 2007 8:39 am
Контакти:

Мнение от hammer »

seazar написа:QUOTE(seazar @ Sep 13 2008, 19:10) Ето, както и се опасявах, започна да ми проваля отбора,той неможе да се мръдне ве, като някой старец е,само 1 бастун му трябва,аз на 1 крак ще го надбягам, бахти лекето мързеливо!!!
То затова той е 31млн. лири, а ти играеш в квартала... ако играеш де ;)

Иначе наистина, страхотна асистенция... слаб мач за него и за Юнайтед като цяло... но да кажеш че са паднали заради Бербатов е просто комично :lol:
Който се смее последен - сам пада в него ;]
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Бербатов не е феномен като Камата, да речем, а и ако някой пък е мислел, че ще гледа едва ли не сам да хване топката от единия край, да ги налъже до другия и да набичи 10 гола баш на Ливърпул... туй да не е като от нашенската лига - никога не знаеш кво точно става и какво може да стане в следващия момент :) . Никога не е излишно да си и малко реалист... всъщност, мачът си беше съвсем нормален, ама очакванията бяха малко фантастични. Ще гледаме като настъпят интересните моменти, дали ще е шоу... а туй, че всички тука играем много по-добре от Зидан, Кр. Роналдо и Бербатов взети заедно, е ясно, дума да не ста'а :>
Последна промяна от LoaD на съб сеп 13, 2008 11:36 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
Loveless
Редник (Private)
Регистриран: вт ное 22, 2005 7:33 pm
Контакти:

Мнение от Loveless »

gajet_killer написа:QUOTE(gajet_killer @ Sep 13 2008, 11:50) Забравяш Хърватия :) Тамън 2 им наниза - единия път като домакин (за 2:0) и вторият път в Загреб за 2:2 (към края на мача) :a042:
Да, за първия мач си прав - излезе с контузия, вкара гол и го смениха още първото полувреме. С Чиликов :)
Но за втория имам някакви пиянски спомени, че головете ги вкараха Мартин и Стилиян. Подчертавам пиянски нарочно, хич не съм сигурен, само знам, че с тоя мач си върнах всички пари, които бях инвестирал дотогава в Божков :)
А после на 2:2 с Румъния пак :)
Абе направо жалко, че нямаше оттук как да заложа за мача с Черна Гора :lol:
[b]I come in peace, but you'll leave in pieces[/b]

Пиша на латиница като съм от телефона, като съм си вкъщи ще си го едитвам
Потребителски аватар
duinox
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 21, 2006 6:04 pm
Контакти:

Мнение от duinox »

бе не знам колко е добър бербо ама аз съм много добър!
Победата Ще Бъде Наша
gajet_killer

Мнение от gajet_killer »

Loveless написа:Цитат(Loveless @ Sep 14 2008, 02:56) Да, за първия мач си прав - излезе с контузия, вкара гол и го смениха още първото полувреме. С Чиликов :)
Но за втория имам някакви пиянски спомени, че головете ги вкараха Мартин и Стилиян. Подчертавам пиянски нарочно, хич не съм сигурен...

http://www.vbox7.com/play:651d50c9

пиянски са били, да :)
Потребителски аватар
Porter
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср окт 19, 2005 9:42 am
Контакти:

Мнение от Porter »

Ако ви е направило впечателние, това скъпото момче обра овациите, докато голмаистора го поздравиха двама трима съотборници :)
Мисля показателно за това какво изпълнение направи. Изработи гол, това не е малко и то в първия си мач.
Според мен на този етап, поне първите няколко мача Бербо трудно ще комбинира със съотборниците и това е напълно нормално!
Потребителски аватар
CRACK_rules
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: нед фев 25, 2007 11:02 am
Контакти:

Мнение от CRACK_rules »

Тоя сезон трябва да вкара минимум 25 гола иначе ще си изгуби местото :p140:
Отговори

Върни се в “Off Topic”