Със опоненета не сме стигали до по-сериозен сблъсък /изключвам дребните кражби на ресурс, но кой не го прави/ , та както си проучвам, миналата вечер активните играчи, получавам доклад, който се различава от другите и който всеки иска да получи - на него се вижда флотата на играча! Жалкото в случая е, че моята беше на сейвън към съседната галактика / много газ-а тя е кът, а и не е сигурно дали корабите няма да летят напразно - както се получава много често в тоя рунд! Защо ли?!/ Та само от белязах факта, че пича влезе 3-4 часа покъсно вечерта/в малките часове на ноща/.
През деня обаче , той бе крал от мен като ми беше унищожил няколко кораба - вече освен информация за флотата имах и % на играча! Пренасочих всичко към главната планета включително и корабите които бях произвел през деня. Пробвах на калкулатора битката - всичко бе идеално /заради % му/ , и така докато чаках да стационирамвсичко на една планета се занимавах и с други неща..... ...по едно време се сетих за нашто момче и реших да видя какво прави?! Видях че не е влизал от2 часа и половина и флотата му пак го чака на планетата .....
....треска ме обзе - дали няма да влезе след малко , дали ще имам време .... влязох в борсата да закупя рециклатори, че тези които имах щях да събера половината рец! И литнах!
Допуснах в бързината две грешки - не дочаках всички кораби и тези които бяха почти произведени на планетата/6-7 мин трябваше да забавя изпращането на атаката, но когато си изразходвал толкова много газ как да върнеш, ами ако влезе играча - загубата ще е двойна!!!/ и да пусна 12 рунда!Който бърза далеч не стига, е аз стигнах но на каква цена?!?
Ето и битката:
http://u1.bulfleet.com/doklad.php?id=033625032c
За бекъп помолих Undertaker да направи, за което съм му много благодарен!
http://bfbfr6.hit.bg/LJ-Rolexa.htm
Реца го обрах почти целия - това поне направих както трябва!
Рециклаторите ни пристигнаха и успяха да съберат:
4095680 метал
3044320 кристали
0 газ
от: [1:72:12]
На този координат вече има:
0 метал
1051360 кристали
2047840 газ.
Рециклаторите ни пристигнаха и успяха да съберат:
0 метал
1051360 кристали