Промяна бонуси нокс - предложение

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Петър беше миоп само да кажа...
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

@seazar, то требе и акъл....само ще напомня за чичо ВЕС преди няколко рунда във Вселена 2, когато само "леките" нагласяния на класацията накрая не му позволиха да вземе рунда.Освен това, ако не се лъжа, Кристин също беше с нокски акаунт този рунд, така че ............... ? Слушам та?!Нещо имаш да кажеш?

Освен това, около борсата -

29. Новости за корабната борса:

- надценката, която всеки може да сложи за продаваният от него флот е до + 5% от базовата стойност на съответната единица.

Специално го турих големичко, защото явно проблемите ти са и с четенето.И се замисли дали по-преебани не са другите раси, защото ноксите произвеждат на -15% и дори на базова имат печалба 15%, а другите ако сложат възможно най-голямата стойност - имат едва 5% печалба.

Та, имаше една приказка "Чукча не читател, чукча писател" :lol: Май важи много яко за теб :)
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
seazar
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб апр 08, 2006 9:07 am
Контакти:

Мнение от seazar »

Алгелчо :lol: нууб, отдавна не си се заяждал...откровенно смешен коментар си направил.На човек не всичко му се отдава,а ти така и не я научи тази игра за толкова време.Незнам дали аз имам проблеми с четенето, но ти май не разсъждаваш като пишеш, но все пак това е простимо, тъй като не си го измислил това правило за борсата ти,а админите.И виж ,че коментирам спийда, не всички вселени, макар че картинката е същата и при тях предполагам.
[url=http://www.bgpetition.com/diskriminacia/index.html]http://www.bgpetition.com/diskriminacia/index.html[/url]

[url=http://vbox7.com/play:ecba408e]http://vbox7.com/play:ecba408e[/url]
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

Тъй Спасе тъй, аз ги питах за промяна на бонуса на ноксите, те всички забиха на търговия.Всички протестират, а после най гръмогласните са 1-ви на опашката за покупки.6 - тица нема скоро ударим, тъй че и 2-част е може би неизпълнима.
Последна промяна от niki_god на пет сеп 26, 2008 12:52 pm, променено общо 1 път.
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

niki_god написа:Цитат(niki_god @ Sep 26 2008, 16:02) Тъй Спасе тъй, аз ги питах за промяна на бонуса на ноксите, те всички забиха на търговия.Всички протестират, а после най гръмогласните са 1-ви на опашката за покупки.6 - тица нема скоро ударим, тъй че и 2-част е може би неизпълнима.
Може би ако ги подритнеш в правилната посока, ще има 6ца. Щото като стана въпрос за търговията - уцелиха да обсъждат и да искат промени по единственото нещо, което си е у ред и буквално се удари кьоравото с него... а т'ва също си е един вид талант... нали...
Последна промяна от LoaD на пет сеп 26, 2008 1:17 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
corpusdelikti
Редник (Private)
Регистриран: вт апр 01, 2008 9:34 pm
Контакти:

Мнение от corpusdelikti »

забравихте да споменете и друга промяна маи а?за тертета говороме -тежък клас боен кораб със скорост 10 к .малко е нали ? :dizzy: като добавиме и разните бонуси с евтини мини защита и партидата роботи по 1% когасто се вкара в мината а?кво като си нокс мегатон със скороста на боен демек почти уни и си аут
Последна промяна от corpusdelikti на пон окт 06, 2008 8:44 pm, променено общо 1 път.
Търся търговец който продава Кръстове на по-евтина цена от базовата плс ( знам че няма да има изобилие но все някой ще се намери )
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Не видях дали е предлагано, ама... Ако корабите се правят на изчакване в опашката (333 кръста, 150 бойни, 1 знс да не стават общо за 3 дни, а всяко за 3 дни - общо 9) ще се намали небалансираната търговия на ноксите.

Потребителски аватар
maks
Сержант (Sergeant)
Регистриран: нед май 28, 2006 10:19 am
Контакти:

Мнение от maks »

RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Oct 11 2008, 22:35) Не видях дали е предлагано, ама... Ако корабите се правят на изчакване в опашката (333 кръста, 150 бойни, 1 знс да не стават общо за 3 дни, а всяко за 3 дни - общо 9) ще се намали небалансираната търговия на ноксите.

хммм така гадно става с изчакване яяя да видим за ноксите хммм ми да могат макс да продават на базова цена :) т.е. да си строят на тяхна 17м на 5950к за кръста а да го продават максимум на 20000м на 7000к че иначе им идва доста множко печалбата
[url=http://met.hit.bg][/url]
[url=http://prize.bg/myzrael][/url]
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Контакти:

Мнение от RoYaL »

maks написа:Цитат(maks @ Oct 11 2008, 22:48) хммм така гадно става с изчакване яяя да видим за ноксите хммм ми да могат макс да продават на базова цена :) т.е. да си строят на тяхна 17м на 5950к за кръста а да го продават максимум на 20000м на 7000к че иначе им идва доста множко печалбата
Като човек, който цял рунд продава на такива цени, ти казвам, че пак е "имбаво".
Гадно е, да, ама поне ще бъдат спънати малко ноксите ... :)

Отговори

Върни се в “Off Topic”