[DarkSide]Jadai vs [Cheers]JackDaniels

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
Blood_God
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: нед фев 13, 2005 4:51 pm
Контакти:

Мнение от Blood_God »

айде джак даниелс... къде си сега да се хвалиш колко си велик и колко немощни сме ние? ритнаха ти тиквата и се разпиля семето около планетата ти. джадая го обра да не поникнат нови тикви...

ПС: язък че срамиш името на хубавото уиски!
Последна промяна от Blood_God на чет сеп 11, 2008 8:02 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
dios
Полковник (Colonel)
Регистриран: пет мар 04, 2005 8:36 am
Контакти:

Мнение от dios »

До тук ли опряхте в спийда? За едно ЗНС да вдигате шум? Забравено,излезнало от корабостроителницата или недоотгледано. Сатър в тиква. :crazy_pilot:
Потребителски аватар
jadai
Редник (Private)
Регистриран: ср мар 15, 2006 11:51 pm
Контакти:

Мнение от jadai »

dios написа:QUOTE(dios @ Sep 11 2008, 23:43) До тук ли опряхте в спийда? За едно ЗНС да вдигате шум? Забравено,излезнало от корабостроителницата или недоотгледано. Сатър в тиква. :crazy_pilot:
не дигаме шум заради ЗНС-то ,просто тои беше казал че ще го е срам от него ако му ударим и 1 транс....
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

Бухахха, баси толкова ли съм важен, че вече слагате битки с 1/27 от флотата ми, просто ставаше готова от корабостроителницата, а в момента пиех с най-готините пичове и .... да не обидя кака - каки..., в бф, и нямах време и желание да я вдигам. Поздравления за Джедито ако има защо, но пак казвам, това го давам, не е взето, мисля, че взех повече хубави моменти отколкото струва една диничка при условие, че имам повече отколкото ми трябват. За динята знаех, обсъдихме го, че Джедито ще ме удари, но просто не си струваше да губим ценни 2 минути да вдигна през телефона. Малко ме притеснявате, с толкова много коментари, представям си какво ще е когато някой не удари 1/27ма от флота ми, а ме занули, ще уревете форума, май вината е в мен, ще взема да намаля форумните изяви в такъв случай. За край, отново поздравления за Джеди и компания.

ПС:

Ивъл, за какво приземяване говориш? Откога унищожението на партиди от корабостроителницата на човек който е на място на което и ти трябваше да си "по принцип" е приземяване? Нещо си се филмирал напоследък. Очаквам да се включиш подобаващо в следващата сбирка, а не да циклиш със смешни "катаклизматични" заключения във форума ;)
Последна промяна от JackDaniels на чет сеп 11, 2008 11:39 pm, променено общо 1 път.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
gajet_killer

Мнение от gajet_killer »

О-о-о-о Боже-е-е. За една звездица... :blink: Имам чувството вече, че на някой от скука му се е догледало толкова сеир! Пуска малко захранка в моренцето и гледа как рибките се бият, хех :c022: Само стои и гледа, и гледа, и гледа... и се забавлява :a038:
Последна промяна от gajet_killer на чет сеп 11, 2008 11:59 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
wip
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт фев 08, 2005 9:56 pm
Контакти:

Мнение от wip »

Хора споко бре, ко толкоз сте му набрали на чичо Джак ? Човека не може да се напие и да си отпразнува на спокойствие рожденния си ден :p038: Голяма работа че сте му ударили една диня, той ще си посади нови, не е вчерашен ! Поздравления на джедито и не се вманиачавайте много в бф ;) не е полезно това !
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

Не стига, че ме пребиват, имам махмурлук и ми се мре, ами трябва да гледам как ме наричат чичо, преди да съм навършил 24, просто пропадам ...
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
Потребителски аватар
freeico
Адмирал (Admiral)
Регистриран: вт юни 28, 2005 10:15 am

Мнение от freeico »

Джедая явно не си научи урока :p140:
Имал и дързоста вчера докато Джак си пие питието с нас да го атакува. С колко админа трябва Джак да пие за да не му чупиш дините? 4 не стигат ли? Странна става вече тази работа... Според мен е редно да му се възстановят моралните загуби на джак и да му се позволи да почерпи другия път.
Амаха.
[color=red]We Gonna Ride Together, We Gonna Die Together. Bad Boys Forever!!![/color]
[url="http://www.free-iqtest.net/score.asp?id=12504882"][img]http://www.free-iqtest.net/images/badges2/l136.gif[/img][/url]
Ludetina

Мнение от Ludetina »

Фрий, на 17 септември :a055: ... до тогава Админите да мислят какъв подарък ще му правят на Джаки :c022:

ъъъъъ .... да допълня - Админите на Вселена СПИЙЙЙЙЙД ;)
TaINia
Редник (Private)
Регистриран: чет юли 31, 2008 5:36 am
Контакти:

Мнение от TaINia »

Браво, :p019:

Вие се избихте в този СпийД ... Както виждам е доста интересен рунд . Ами ако се регна и аз .... ще стане още по-интересено . :c066:

Тьрси ацц . :cool:
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”