jadai vs iTunes
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
-
misterya
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
- Контакти:
Опааа, Мари ... Уфсъ съм - ДА!Ludetina написа:Цитат(Ludetina @ Sep 10 2008, 16:41) хъхъ, кака ти Мистерия е уфсъ (зодия, де, да не ме банне за обида), т`ва си им е в природата
![]()
пък тебе да не ти пука - ще те наказват, ще те помилват - на това поне си свикнал![]()
И чрез нея - провокацията, проявяваме интерес към опонента, за да го опознаем по-добре и го правим много по-бързо от останалите, които пък в това време са заети със себе си и с това как ще се представят, или дали добре се представят пред опонента, което видиш ли, е адски важно за тях и хич не ги интересува опонента, а само това дали той ще погали тяхното собствено его...
Последна промяна от misterya на чет сеп 11, 2008 3:01 pm, променено общо 1 път.
- Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
толкоз много думи можеш да напишеш много и същевременно да не кажеш нищоОпааа, Мари ... Уфсъ съм - ДА!И ДА - Провокацията ни е в природата!
![]()
И чрез нея - провокацията, проявяваме интерес към опонента, за да го опознаем по-добре и го правим много по-бързо от останалите, които пък в това време са заети със себе си и с това как ще се представят, или дали добре се представят пред опонента, което видиш ли, е адски важно за тях и хич не ги интересува опонента, а само това дали той ще погали тяхното собствено его...![]()