Най-големия враг на защитниците са... другите защитници
За защитата като цяло...
- Loveless
- Редник (Private)
- Регистриран: вт ное 22, 2005 7:33 pm
- Контакти:
тц! Грешите всички!
Защото ако приемем, че в една вселена всички са защитници, то "масовата онлайн игра" ще стане адски скучен сингъл плейър 
[b]I come in peace, but you'll leave in pieces[/b]
Пиша на латиница като съм от телефона, като съм си вкъщи ще си го едитвам
-
Skullcollector`
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
- Контакти:
...и да започнеш да биеш доскорошните си конкуренти за титлата "Най-зъл ракетчик" 
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]
[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
- Loveless
- Редник (Private)
- Регистриран: вт ное 22, 2005 7:33 pm
- Контакти:
А-а-а, да си имаме уважението, аз там не играя на защитаduinox написа:QUOTE(duinox @ Sep 10 2008, 10:09) да не би да визираш 1-ва вселена![]()
П.С: Няма ли някой добър администратор, модератор или друг -атор най-накрая да оправи "защитата" в името на темата?
Последна промяна от Loveless на ср сеп 10, 2008 9:00 pm, променено общо 1 път.
[b]I come in peace, but you'll leave in pieces[/b]
За всички които искат да играят на защита най-доброто което можете да правите са плазми и малки щитове в следното отношение: плазми:щитове=2:9
Другия вариант е гауси и малки щитове, но е по-зле и затова не съм смятал най-доброто отношение. Всички защити които не стрелят с плазма губят от бомбера и следователно не трябва да ги правите в късен етап на играта.
Поздрави!
Другия вариант е гауси и малки щитове, но е по-зле и затова не съм смятал най-доброто отношение. Всички защити които не стрелят с плазма губят от бомбера и следователно не трябва да ги правите в късен етап на играта.
Поздрави!
"Що за странно хрумване," идеята ти е най-правилното ако ти си тоя с бомберите и искаш да заблудиш защитниците.nikanik написа:QUOTE(nikanik @ Sep 11 2008, 12:29) "Най-доброто което можете да правите са плазми и малки щитове"
Що за странно хрумване, прав си за плазмата спрямо бомберите, но най-правилно е Йон;Малък щит 2 към 1![]()
Малки щитове+плазми побеждава флот от бомбери на нокс за 2x точките които ти(тертет) си дал за защитата, а с други кораби няма да мине и през щитовете.
Калкулатора е достъпен за всички така че можеш да смяташ, като не забравиш да сложиш и % за щитовете.
Последна промяна от hriyan на чет сеп 11, 2008 1:48 pm, променено общо 1 път.
В началото всяка комбинация е добра но докато правиш защита развивай и проучванията за плазма, защото има хора които развиват към бомбардировач.Porter написа:QUOTE(Porter @ Sep 11 2008, 15:04) Е нали казахте само леки лазери и малки щитове...друго уж нямало...и сиа кво...Руши и прави наново!
Когато ги отключиш може да започнеш да смъкваш другите оръдия на части и да ги обръщаш на плазми.
Малки щитове и леки лазери беше най-доброто преди нововеденията с различните видове броня на корабите. Тогава само ракетната установка и лекия лазер със сигурност падаха със сигурност СЛЕД щитовете, а очевидно от двете по доброто е лазера.
Последна промяна от hriyan на чет сеп 11, 2008 2:00 pm, променено общо 1 път.