jadai vs iTunes

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Storm_Rider
Редник (Private)
Регистриран: съб дек 01, 2007 6:56 pm
Контакти:

Мнение от Storm_Rider »

вчера смятахме обективно коефициентите на психара във 2ра и джадай в спийда да вземат рунд-епа излезнаха едни числа от рода на-коефициент, че няма да вземат рунда-1.000000000000000000001 :c022: ама сега джадай си качва коефа...но ще е интересно да проследим колко пъти ще си преколонизира планетите до края :) за битката все си мисля, че нещо смс мода не работеше вчера, но да видим администрацията да ли ще бъде благосклонна към ай тюнс :)
[url=http://www.bgprize.info/index.php?l=vote&id=201]Bugs[/url]
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

Стана интересна и забавна и странна тема, та чак забравих да кажа браво на джадайчето. Браво, jedi, успех в оставащите 5 дни и внимавай да не заспиш, толкова седмици не спа, сега ако заспиш ще е трагедия :(

Е, не вкарвай Психарчето в тая история, джеди е по-добър без да се сърди Психото, той горкия, Рояла е достатъчно да мине 2 точки, и ще си раздели флотата на 2, ще пусне 12 рунда, ще се удари и ще каже - "А бий ме сега де, а бий ме де .."
Последна промяна от JackDaniels на ср сеп 10, 2008 12:38 pm, променено общо 1 път.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
Ludetina

Мнение от Ludetina »

RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Sep 10 2008, 14:07) Иначе явно ти е много забавно да провокираш
хъхъ, кака ти Мистерия е уфсъ (зодия, де, да не ме банне за обида) :c022: , т`ва си им е в природата ;)

пък тебе да не ти пука - ще те наказват, ще те помилват - на това поне си свикнал :a055:
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

Тази тема леко поприключи. Защитника е с нов пилот.... очаквайте нова тема :)
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

skorpionbg написа:Цитат(skorpionbg @ Sep 10 2008, 18:10) Тази тема леко поприключи. Защитника е с нов пилот.... очаквайте нова тема :)
Доста обнадеждаващо :) ))))
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

Вълнуваш ли се...

Браво на Джадая... каква съм невежа... :) ;)
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Потребителски аватар
Karbankal
Полковник (Colonel)
Регистриран: вт мар 08, 2005 7:38 pm
Контакти:

Мнение от Karbankal »

А кой е новия пилот . Щот интригата е ........
[color=#00bfff][b]Защо някои са наказани с мълчание?[/b][/color]
Ludetina

Мнение от Ludetina »

Karbankal написа:Цитат(Karbankal @ Sep 10 2008, 23:25) А кой е новия пилот . Щот интригата е ........
Цитат4aplata[/quote] Звездите ми говорят :a013: .............
Потребителски аватар
freeico
Адмирал (Admiral)
Регистриран: вт юни 28, 2005 10:15 am

Мнение от freeico »

Добре след като няма протекция, размина му се на джедая. Но за това пък на Рояла ще трябва да е още по-строго наказанието.
[color=red]We Gonna Ride Together, We Gonna Die Together. Bad Boys Forever!!![/color]
[url="http://www.free-iqtest.net/score.asp?id=12504882"][img]http://www.free-iqtest.net/images/badges2/l136.gif[/img][/url]
Потребителски аватар
wip
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт фев 08, 2005 9:56 pm
Контакти:

Мнение от wip »

freeico написа:QUOTE(freeico @ Sep 11 2008, 08:00) Добре след като няма протекция, размина му се на джедая. Но за това пък на Рояла ще трябва да е още по-строго наказанието.
хахахаха ае що направо ни го баннеш момчето, ко толкоз го мъчиш :lol: :P Той и без това си е доказана марка. кагато и да го накажеш или баннеш все ще има за какво :)
Последна промяна от wip на чет сеп 11, 2008 1:59 pm, променено общо 1 път.
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”