не подценявай хора, които не познаваш
jadai vs iTunes
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
-
Ludetina
-
Skullcollector`
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
- Контакти:
То,не,че и тебе не те ошамариха този рунд 
Последна промяна от Skullcollector` на ср сеп 10, 2008 7:38 am, променено общо 1 път.
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]
[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
-
misterya
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
- Контакти:
Хаха...
Тая история
Какво да ги правиш...?! Живи и здрави да са... 
Тая история
май е голяма... Да не би случайно, Рояле да си се уговорил да го удариш и да са ти го откраднали от много туткане в сметки и пресмятания...?!jadai написа:Цитат(jadai @ Sep 10 2008, 02:22) историята не е голяма![]()
Деца!RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Sep 10 2008, 02:40) ИвълФорс, айТюнс най-вероятно си е легнал да спи, както ми бе и казал преди това :D Няма значение, но тук голяма доза късмет помогна на джадай-а.
Последна промяна от misterya на ср сеп 10, 2008 8:20 am, променено общо 1 път.
- Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
- GeNeRaLiSiMuS
- Майор (Major)
- Регистриран: вт мар 07, 2006 5:51 pm
- Контакти:
Е, не ми е казал, че си заебава флотатаskorpionbg написа:Цитат(skorpionbg @ Sep 10 2008, 06:31)![]()
![]()
![]()
П.С. Бе Рояле, как така ти казва, че си ляга и заебава флотата? Да не се поотказва Малкия?
Мист`рия, всъщност литнах като видях една от планетите му в системата ми ударена. Май ти свършиха шегите от торбата, и почна да бъркаш в чуждите чували?
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Дам, бъркал съм сез а водещия на гореспоменатото шоу, ама току-що ми дойде просветление кой е истинския такъв...misterya написа:Цитат(misterya @ Sep 10 2008, 13:33) Анджък де... То оправданието е като задника - на всякъде се носи...![]()
Иначе явно ти е много забавно да провокираш
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
-
misterya
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
- Контакти:
Кой каквото си направи, никой друг не може да му го направи...RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Sep 10 2008, 14:07) Дам, бъркал съм сез а водещия на гореспоменатото шоу, ама току-що ми дойде просветление кой е истинския такъв...
Иначе явно ти е много забавно да провокираш
- Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.