За защитата като цяло...
- JackDaniels
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
- Контакти:
Ийвълчо, като играч ли се изказа или като модератор? А колкото за дид, мисля, че казах това което търси и ибях полезен - лек лазер : малък щит - 8:1, като по възможност не прави излишни кораби и особенно полеваци и ЗИ, това, че някой се е обидил защото е помислил, че визирам него като съм казъл, че някои ги мързи да четят, май си е негов проблем, няма как да го бия по главата и да му казвам - чети. Аз не го казах с лоши помисли - напротив. И Ийвълчо занапред, опитай да разграничаваш модеруването, от играта си в спийд, аз ако хвърча е най-малко твой проблем, а пък не си ми фактор в живота, че да ме призимяваш, гледай тук ако обидя някой и ме наказвай, а не се прави на кой не си
Гаджет понеже и на мен ми се е случвало да играя на защита без никой да разбере и да направя извегски акаунти, споделих си грешката, много е гадно накрая на рунда да имаш 2000 малки щита 15к лазери и да гледаш как това което си направил се нулира от играта за следващия рунд, така, че споделих тъпотата си, па може някой да не я повтори 
Последна промяна от JackDaniels на вт сеп 09, 2008 6:11 pm, променено общо 1 път.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
-
skorpionbg
- JackDaniels
- Лейтенант (Lieutenant)
- Контакти:
Аз викам да посмятаме час два, па ако някой извади нещо интересно да каже .. не че имам съмнения, ма трябва да има консенсусskorpionbg написа:Цитат(skorpionbg @ Sep 9 2008, 21:16) Да вметна нещо...това с малките щитове и лазерите не беше ли валидно преди новата система за битки? Иначе всички сме писатели де....
-
skorpionbg
Мдаа, няма го бгб-то с неговите фермани. Иначе е хубаво да се прочете за редукцията и броните....от там хубави изводи може да си направи човек
Конкретно за Дид - каквато и защита да направиш, винаги ще се намери начин да бъде отнесена. И вярвай ми, няма по-сладък шпионаж от планета пълна със зенитки...
Конкретно за Дид - каквато и защита да направиш, винаги ще се намери начин да бъде отнесена. И вярвай ми, няма по-сладък шпионаж от планета пълна със зенитки...
- JackDaniels
- Лейтенант (Lieutenant)
- Контакти:
Бе то хубаво да се прочетат, ма и да се прочетат, и някой да схване основната идея, хубаво би било да седне да напише тук сметките, на мен не ми се занимава. Най-просто ако мога да бъда полезен малък щит и лек лазер против често срещаните кораби, но пък тях бомбера ги кърти, плазмите са устойчиви на бомбера, но пък често срещаните кораби ги скъсват, а иначе не е напълно вярно, че са обречени защитниците, или поне до един праг точки, хората вече са/сме
сметкаджии, а ако някой все пак утрепе или се утрепе в защитник на загуба, най-често го прави с цел да наляе колега. Горките защитници, хем зле ако ги ударят, хем зле ако не ги ударят и накрая на рунда е такава празнота с тая цялата защита която не можеш да си "отнесеш вкъщи". Скорп аре посмятай малко и ги нанеси бре, имаш възможностите, със сигурност не си и мързелив като мен ..
Последна промяна от JackDaniels на вт сеп 09, 2008 6:39 pm, променено общо 1 път.
Всъщност с една разнородна защита може да се постигне много, и същевременно да не се направи нищо. Много е тънък момента със щитовете. На ги ли прецениш като хората, всичко тис е пропуква от вътре. Факт е, че една нормална флота /не се брояя бомбери и звезди/, не може да бутне защита, която струва 1,5 пъти по-малко ресурс.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
-
EvilForce
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: пон юли 11, 2005 9:05 pm
- Контакти:
Джаки,поватрям ти вземи се приземи за да не те приземявам аз от небето.Напоследък от тебе струи един вид самодоволство и едва ли не се имаш за аполон на когото всички трябва да бием теманета ,че си се хванал да прочетеш 2 реда и иронизираш и обиждаш почти всеки потребител осмелил се да зададе някакъв прост въпрос или е поставил проблем, който не му е ясен.Приеми го като последно предупреждение- няма да си хабя повече времето да ти казвам, че си в грешка.Така че или смекчи тона и си оправи поведението или ще взема мерки.Като искаш да помогнеш може да го направиш и без да даваш оценки за умствените способност на хората избрали да нацвъкат малко ракетки.
П.П аз отдавана съм разграничил играта си в спийда от модерирането-спрях да играя поради липса на време и съм само гид-така че предполагам си наясно колко ми дреме за приключенията ти в спийда
.
П.П аз отдавана съм разграничил играта си в спийда от модерирането-спрях да играя поради липса на време и съм само гид-така че предполагам си наясно колко ми дреме за приключенията ти в спийда
.[quote="DoNaTell0"]Цитат(DoNaTell0 @ Jun 18 2009, 09:23) мръсник :)[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
- GeNeRaLiSiMuS
- Майор (Major)
- Регистриран: вт мар 07, 2006 5:51 pm
- Контакти: