За защитата като цяло...

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
thug
Редник (Private)
Регистриран: чет май 17, 2007 7:26 pm
Контакти:

Мнение от thug »

мм кажи си ника и те отнасям преди детмача немаш грижи :)
Киси ламуго женска, не пиши повече в тоя форум, ако банани се раздаваха в тоя форум за мизерник на всички времена, то твоята надежда би била единствено твоя пра-пра внук да изпрати някой терминатор в миналото да избие всички модератори ...
Потребителски аватар
did7
Редник (Private)
Регистриран: пет апр 18, 2008 6:21 pm
Контакти:

Мнение от did7 »

Темата явно е стара,но аз сега я виждам!
Относно защитите искам да запитам, защо нищо не споменавате за големия щит?
Тъй като този рунд и аз строя защити и ми е за пръв път,а строя и голям щит искам да знам какво ви е мнението за него?-да продължавам ли да го строя или е безсмислено?
gajet_killer

Мнение от gajet_killer »

did7 написа:Цитат(did7 @ Sep 9 2008, 17:36) Темата явно е стара,но аз сега я виждам!
Относно защитите искам да запитам, защо нищо не споменавате за големия щит?
Тъй като този рунд и аз строя защити и ми е за пръв път,а строя и голям щит искам да знам какво ви е мнението за него?-да продължавам ли да го строя или е безсмислено?
Според мен няма смисъл... аз вече имам кратък опит със защитната стратегия. От това, което съм видял, съм разбрал, че големият щит е напълно ненужен! По-добре карай на малки. Ако не вярваш погледни и сравни сама - цени, живот. Сама ще се увериш ;) Ако бъркам нека някой ме поправи, не претендирам да съм 100% прав, но това са моите виждания!
Последна промяна от gajet_killer на вт сеп 09, 2008 2:38 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

Офффф, някой хора "умирам" от смях с мързела им да четат и смятат, поне се надявам да е мързел. От колко години го говорим това, най-добрата защита е лек лазер + малък щит в съотношение горе долу 8:1, всичко останало, гауси, транси, меги, рециклатори, плазми, всичко това само отслабва защитата. Няма никакъв смисъл от съществуването на останалите видове защита, те са за балами които биха се вързали да ги пуснат от мързел да прочетат 2 реда и да сметнат една хипотетична битка с калкулатора или още по-зле - природно надарени са с обратното на акъл :)

А който играе на защита, бих му препоръчал ако му се гледа играта, да си направи едно акаунтче на 0 точки и да гледа, да играеш на защита е или мазохизъм да се измъчваш, или буквално мазохисъм да ти харесва да те бият.
Последна промяна от JackDaniels на вт сеп 09, 2008 2:47 pm, променено общо 1 път.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
gajet_killer

Мнение от gajet_killer »

JackDaniels написа:Цитат(JackDaniels @ Sep 9 2008, 17:56) Офффф, някой хора "умирам" от смях с мързела им да четат и смятат, поне се надявам да е мързел. От колко години го говорим това, най-добрата защита е лек лазер + малък щит в съотношение горе долу 8:1, всичко останало, гауси, транси, меги, рециклатори, плазми, всичко това само отслабва защитата. Няма никакъв смисъл от съществуването на останалите видове защита, те са за балами които биха се вързали да ги пуснат от мързел да прочетат 2 реда и да сметнат една хипотетична битка с калкулатора или още по-зле - природно надарени са с обратното на акъл :)

А който играе на защита, бих му препоръчал ако му се гледа играта, да си направи едно акаунтче на 0 точки и да гледа, да играеш на защита е или мазохизъм да се измъчваш, или буквално мазохисъм да ти харесва да те бият.
Джак, много груб изказ...това беше просто един въпрос! Иначе аз вече втори рунд съм защитник и мога да ти кажа, че е много забавна и подходяща стратегия за играчи, които не мислят да киснат в играта по 16 (и над) часа на денонощие! И напротив, повярвай - много е забавно да си защитник и да те спайват акаунти ТОЧНО с 2x от твоите точки и да не смеят да ти литнат. Също е и много забвано, когато някой идиот, незнаещ какво прави, литне по теб и да не се върне с НИЩО (и това ми се е случвало) ;)
Потребителски аватар
did7
Редник (Private)
Регистриран: пет апр 18, 2008 6:21 pm
Контакти:

Мнение от did7 »

JackDaniels написа:Цитат(JackDaniels @ Sep 9 2008, 17:56) Офффф, някой хора "умирам" от смях с мързела им да четат и смятат, поне се надявам да е мързел. От колко години го говорим това, най-добрата защита е лек лазер + малък щит в съотношение горе долу 8:1, всичко останало, гауси, транси, меги, рециклатори, плазми, всичко това само отслабва защитата. Няма никакъв смисъл от съществуването на останалите видове защита, те са за балами които биха се вързали да ги пуснат от мързел да прочетат 2 реда и да сметнат една хипотетична битка с калкулатора или още по-зле - природно надарени са с обратното на акъл :)

Tова,че зададох въпрос,предизвикан от некомпетентност и малко стаж в БФ по никакъв начин не те задължава да ми отговаряш,а още по малко ти дава право да се държиш като -цитат:"природно надарен с обратното на акъл "
gajet_killer

Мнение от gajet_killer »

Един голям щит струва колкото 5 малки, но структурата му е по-малка от на 5 малки.
Последна промяна от gajet_killer на вт сеп 09, 2008 3:52 pm, променено общо 1 път.
EvilForce
Полковник (Colonel)
Регистриран: пон юли 11, 2005 9:05 pm
Контакти:

Мнение от EvilForce »

Джаки,нещо много взе да ти се вдига самочувствието по форума,вземи се смъкни ,че да не паднеш от високото.
Иначе дид7 препоръчвам ти да прочетеш тази тема и да разгледаш доклада-предполагам ,че ще ти бъде интересен щом си решила да се окопаваш:
http://www.bulfleet.org/forum/index.php?showtopic=52805
Последна промяна от EvilForce на вт сеп 09, 2008 3:45 pm, променено общо 1 път.
[quote="DoNaTell0"]Цитат(DoNaTell0 @ Jun 18 2009, 09:23) мръсник :)[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

gajet_killer написа:Цитат(gajet_killer @ Sep 9 2008, 18:54) Един голям щит струва колкото 5 малки, но структурата му е по-малка от на 5 малки.
Но се брои за разсейка, примерно :)
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

gajet_killer написа:Цитат(gajet_killer @ Sep 9 2008, 18:54) Един голям щит струва колкото 5 малки, но структурата му е по-малка от на 5 малки.

Прав е. Иначе ако искаш на защита да се развиваш , прави само малки щитове . За мен най яката защита е малки щитове ,придружени със малки лазери :a013:
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]

Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
Отговори

Върни се в “Off Topic”