LoaD написа:QUOTE(LoaD @ Sep 9 2008, 03:59) Епф... че то аз дет не играя УоУ знам повече от теб и то отпреди месец и нещо бре

екатеринска обобщи, че са за всички (то е логично...) и са така лееееееко небалансирани, ама само малко нали...

. Не знам как ще ги направят, ама всякак не ме блазни... само Артас, паладинчето, але але (привърженик съм на книжките на WarCraft... по-яко щеше да е да направят филм по тази история, отколкот за разни лилипути-властелини... :>).
p.s. Шлемът на Лич Кинга е върхът...
To ako тръгна да вярвам на всичко дето се пише в нета ще съм залят от дезинформация както си ти.При близард нищо не е сигурно докатно не види официално бял свят.До момента съм виждал единствено дет кнайт таурен на шотове и докато не видя другите на нищо не хващам вяра.А иначе за лекичко небалансираната работа,то по варлоците и още повече по хънтърите колко има да се оправя незнам.С всеки пач гледам по 2 листа формат а4 кръпки за тях, тъй и не успяха да го докарат тотатлно...
Иначе аз с удоволствие ще поразцепя замръзналата омагьосана тиква на аспекта Малигос.
А шлема съкс.Аз да докопам Фростмоурн -пък каквото сабя покаже
* Frostmourne
* Binds when picked up
* Unique
* Sword
* Two-Hand
* Speed 4.00
* 597 - 896 Damage
* (186.6 damage per second)
* +100 Strength
+200 Stamina
+150 Intellect
* Requires Level 80
* Equip: The wielder of Frostmourne will become the new Lich King.
* "Hail to the king, baby!"