ВЛИЗАНЕ В АКАУНТ

Прочети правилата за постване преди да пишеш.
Потребителски аватар
Mr Max
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб фев 11, 2006 8:38 pm

Мнение от Mr Max »

Добър вечер,много моля някой админ незабавно да премахне политиката на съюз VIP Club във вселена 2...
Някой ми е влизал в акаунта докато ме е нямало и е злорадствал!
Не искам никакви НАП-ове и войни...смених паролата,явно някое харече я е научило...но моля ви да махнете политиката..Не искам воини с НИКОГО,нито пък НАП-ове ... БЛАГОДАРЯ предварително !

ПП.. След дълго мислене,прескочих на лог-а от когато съм влизал,никой не е влизал ...
Но моля от все сърце някой админ да ми каже кой е сменил политиката на съюз VIP Club..всички политики от тази дата , от кой са направени. 2008-09-05

Ще съм признателен на този,който го направи.Много е важно. :a055:
Последна промяна от Mr Max на нед сеп 07, 2008 7:25 pm, променено общо 1 път.
slunceto
Редник (Private)
Регистриран: нед юни 22, 2008 8:37 pm
Контакти:

Мнение от slunceto »

Просто си дал на погрешния човек дипломат и той си знае кой е, дано си получи заслуженото малък данте !
Потребителски аватар
Dan7e_
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб мар 03, 2007 9:35 pm
Контакти:

Мнение от Dan7e_ »

slunceto написа:QUOTE(slunceto @ Sep 7 2008, 22:37) Просто си дал на погрешния човек дипломат и той си знае кой е, дано си получи заслуженото малък данте !
аз на тебе ти обещавам че от този съюз ще се махна за сичко мене обвиняват ама като се махна нема си върна :dizzy:
[url=http://uni4.bulfleet.com/signatures/35718.jpg]http://uni4.bulfleet.com/signatures/35718.jpg[/url]
slunceto
Редник (Private)
Регистриран: нед юни 22, 2008 8:37 pm
Контакти:

Мнение от slunceto »

аз на тебе ти обещавам че от този съюз ще се махна за сичко мене обвиняват ама като се махна нема си върна :dizzy:
притрябвал си ми ... ае махаай се ..... кажи поне закво прееба играчите които играят сериозно ми кажи, толкова ли си зле бате да ги преебаваш и да не могат да атакуват никой, просто не знам какво удоволствие ти доставя това !
Потребителски аватар
Mr Max
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб фев 11, 2006 8:38 pm

Мнение от Mr Max »

чакам отговор от админ,кой е дал политиките.мерси предварително!
Отговори

Върни се в “Докладвай за бъг”