Промяна бонуси нокс - предложение

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
hriyan
Редник (Private)
Регистриран: пет яну 19, 2007 2:27 pm
Контакти:

Мнение от hriyan »

Loveless написа:QUOTE(Loveless @ Sep 6 2008, 20:35) Което изравнява нещата с 15% по-високия доход на тертета, защото печалбата ти е ресурс
Точно така - изравнява дохода при положение че нямаш мини и не могат да те крадат когато те няма, защото ти си избираш кога да си изтеглиш ресурса.
Освен това имаш по-голям флот от която и да е раса на твоите точки.

А и от кога идеята на нокс е да има същите доходи като тертет. Винаги съм мислил, че е бойна раса.

Поздрав за всички - Милена и Николай Славеев - Скитник и грешница!
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Никой не може да ме убеди, че един тертет с мини, прави ресурс от мините, колкото нокс с 4 тертети на 5(респективно 8) планети, от постоянни продажби...
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
hriyan
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от hriyan »

RoYaL написа:QUOTE(RoYaL @ Sep 6 2008, 20:40) Никой не може да ме убеди, че един тертет с мини, прави ресурс от мините, колкото нокс с 4 тертети на 5(респективно 8) планети, от постоянни продажби...
Може да има и 18-то тертети ако иска и да бълва кораби нон-стоп, но тук монопол няма и никой не гарантира че ще му се купуват корабите. Идеята тук е не кой колко ресурс ще вади, а че продавачи има доста и 90% от тях са нокси и според мен това трябва да се промени.
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Контакти:

Мнение от RoYaL »

hriyan написа:Цитат(hriyan @ Sep 6 2008, 22:45) Може да има и 18-то тертети ако иска и да бълва кораби нон-стоп, но тук монопол няма и никой не гарантира че ще му се купуват корабите. Идеята тук е не кой колко ресурс ще вади, а че продавачи има доста и 90% от тях са нокси и според мен това трябва да се промени.
Има монопол, да не мислиш, че всеки втори успява да се развие така?
Пък и от личен опит като търговец във вселена спийд и втора, ти гарантирам, че 3ма развити на макс търговци /разбирай на всякъде с макс тертети/ не могат да задоволят нуждите за кораби на цялата вселена. Т.е. такъв филм акто застояли кораби, особено кръстове и бойни - няма. След 3тия месец, една тридневна партида то всички кораби /от тея партиди със звезди/, се изкупува до 2 часа след слагането и на пазара, като не се броят уговорените поръчки (5 човека чакат с потекли лиги да ти стане готова партидата и да им отделиш от корабите :) ).
P.S.: Миналия рунд на вселена 2 беше пълно с нокси, и след 2рия месец никой несе оплакваше, че не му взимат стоката.
Последна промяна от RoYaL на съб сеп 06, 2008 7:39 pm, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
hriyan
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от hriyan »

RoYaL написа:QUOTE(RoYaL @ Sep 6 2008, 20:48) Има монопол, да не мислиш, че всеки втори успява да се развие така?
Пък и от личен опит като търговец във вселена спийд и втора,ти гарантирам, че 3ма развити на макс търговци /разбирай на всякъде с макс тертети/ не могат да задоволят нуждите за кораби на цялата вселена. Т.е. такъв филм акто застояли кораби, особено кръстове и бойни - няма. След 3тия месец, една тридневна партида то всички кораби /от тея партиди със звезди/, се изкупува до 2 часа след слагането и на пазара, като не се броят уговорените поръчки (5 човека чакат с потекли лиги да ти стане готова партидата и да им отделиш от корабите :) ).
P.S.: Миналия рунд на вселена 2 беше пълно с нокси, и след 2рия месец никой несе оплакваше, че не му взимат стоката.
Пак не разбра. Не ми пука колко ресурс ще правиш с нокс миньор. Останалото го пише в горните ми постове.
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Контакти:

Мнение от RoYaL »

hriyan написа:Цитат(hriyan @ Sep 6 2008, 22:50) Пак не разбра. Не ми пука колко ресурс ще правиш с нокс миньор. Останалото го пише в горните ми постове.
Просто се бутна в спора с лоувлесс, иначе клоним към еднаква теза. Казах го и аз, правят се не правят промени, една от расите става доминираща, а друга респективно аутсайдър. А спора, в който е стигнахме до каквото и да ставаше въпрос, че няма баланс.

Потребителски аватар
duinox
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 21, 2006 6:04 pm
Контакти:

Мнение от duinox »

званнете на близард и ги питайте как правят техния баланс в игрите си :)

иначе те за туй може да махнат расите и всичко ще си е тип топ дет се вика
Победата Ще Бъде Наша
Потребителски аватар
hriyan
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от hriyan »

duinox написа:QUOTE(duinox @ Sep 6 2008, 22:22) званнете на близард и ги питайте как правят техния баланс в игрите си :)

иначе те за туй може да махнат расите и всичко ще си е тип топ дет се вика
Близард имат баланс само във Broodwar. Иначе съм съгласен, че без раси си беше най-добре.
Storm_Rider
Редник (Private)
Регистриран: съб дек 01, 2007 6:56 pm
Контакти:

Мнение от Storm_Rider »

ОО нямало монопол при ноксите да бе...миналия рунд в 2ра не мога да продам 1 кораб всички копуват от рояла,аз и цъф сме с вип оферти рояла също и копуват само неговите....той от скука си бутна 200к точки от мини, че да бие някъв...миналия рунд в спийда също бях монополист с 8 планети 4то тертери...пък да видим кой тертет можеше ми се опълчи....не е важна само расата-важно е й кой играе с нея това е моето мнение....и в момента в 2ра рунда може да се вземе с конфи, поради простата причина, че няма много хора с тази раса и танкери няма да има по пазара в голямо количество и така най-големия бонус на тази раса ще се запази почти максимално :)
[url=http://www.bgprize.info/index.php?l=vote&id=201]Bugs[/url]
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

hriyan написа:Цитат(hriyan @ Sep 7 2008, 01:05) Близард имат баланс само във Broodwar. Иначе съм съгласен, че без раси си беше най-добре.
Между качественото за сметка на количественото и количественото за сметка на качественото, по-печелившо обаче е второто. К'о ти пука, след 3 дни на всеки ще му е все едно :Р.
Keep space clean, it's not yours.
Отговори

Върни се в “Off Topic”