the end is near

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Dan7e_ написа:Цитат(Dan7e_ @ Sep 6 2008, 11:15) Като прочетох the end is near си помислих че РОял Скоро се отказва от булфлеет :lol: :lol: :lol: :lol:
Ти па... винаги най-лошото си мислиш! :dizzy:

Storm, никога досега не е правен подобен опит, не се заблуждавай... и аз гледам Discovery - само даваха как строят машината и как ще действа. Но не са правили същото нещо досега (само арабите могат да си го правят туй всеки ден, като хоби, к'во са им някакви си 5 милиарда, като имат стотици...). Т'ва с черните дупки, дето ще изядат каквото и да било, е по-скоро... купуваш си билет за тото 6/49 и се надяваш да не си печелившия... :> А и освен това, при опит, който струва 5,5 млрд, надали горят от желание някой да им саботира проекта, независимо дали е донякъде прав или донякъде не... няма лошо и французите да се поизпотят малко. ;)
Последна промяна от LoaD на съб сеп 06, 2008 8:26 am, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Storm_Rider
Редник (Private)
Регистриран: съб дек 01, 2007 6:56 pm
Контакти:

Мнение от Storm_Rider »

аз обаче не зацепвам каква може да е реалната полза...смисъл ще направат некъв опит ще видат кво що, но за да хвърлят 5.5 милиарда явно си имат нещо в главите да открият така че после да си избият парите?
[url=http://www.bgprize.info/index.php?l=vote&id=201]Bugs[/url]
Потребителски аватар
delta_squadron
Редник (Private)
Регистриран: нед дек 02, 2007 10:58 am
Контакти:

Мнение от delta_squadron »

Storm_Rider написа:QUOTE(Storm_Rider @ Sep 6 2008, 11:40) аз обаче не зацепвам каква може да е реалната полза...смисъл ще направат некъв опит ще видат кво що, но за да хвърлят 5.5 милиарда явно си имат нещо в главите да открият така че после да си избият парите?
Ако успеят да уползотворят енергията, която се отделя при сблъсъка на тия протони, повярвай ще си избият парите многократно... ;)
I come from the Net.
Infecting systems, people and cities,
to this place: Megaframe.
My domain.
My format? Virus.
To corrupt and conquer.

ReB00t

[url=http://bulfleet.com/?recruit=1138187][/url]
Потребителски аватар
duinox
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 21, 2006 6:04 pm
Контакти:

Мнение от duinox »

COOL тамън няма се мъча кандидаствам :)

аа знаете ли че българи са направили доста от частите по туй чудо?
Последна промяна от duinox на съб сеп 06, 2008 1:49 pm, променено общо 1 път.
Победата Ще Бъде Наша
gajet_killer

Мнение от gajet_killer »

Бадам си франкофоб, така че ... ;)
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

duinox написа:Цитат(duinox @ Sep 6 2008, 16:58) COOL тамън няма се мъча кандидаствам :)

аа знаете ли че българи са направили доста от частите по туй чудо?
Май основно от ЕС страните са участвали. Американците и тоз път се изхитриха, да няма опити по тяхната територия... ама все пак по-добре, че няма страховити надписи Made in China, нали :) . Колкото до самия опит... да разгадаят Големия взрив, хич, ама хич не е малко.
Последна промяна от LoaD на съб сеп 06, 2008 3:43 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
duinox
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 21, 2006 6:04 pm
Контакти:

Мнение от duinox »

е да ама има един виц незнам дали го знаеш с Made in BG
Победата Ще Бъде Наша
Потребителски аватар
Loveless
Редник (Private)
Регистриран: вт ное 22, 2005 7:33 pm
Контакти:

Мнение от Loveless »

Storm_Rider написа:QUOTE(Storm_Rider @ Sep 6 2008, 11:17) ...иначе съм убеден, че ако нещо стане с планетата ни то ще е от подобна изцепка на учените...
... която военните са решили да изпробват на практика, преди учените да са свършили с тестовете :) За пример - Хирошима и Нагазаки

Аз съм чел, че въпросния пръстен е готов от няколко години, но не е бил задействан на такава скорост. Правени са пробни тестове със значително по-ниски скорости, т.к. за да видят дали работи е трябвало да правят нещо, от което могат да предвидят резултата.
А относно черните дупки - не се чувствайте спокойни - "A black hole is a region of space in which the gravitational field is so powerful that nothing, not even electromagnetic radiation (e.g. visible light), can escape its pull after having fallen past its event horizon. What is in front of its horizon spirals inward, heating up to very high temperatures and emitting large amounts of radiation"

ха сега! :p140:

P.S: @duinox - аз лично не го знам тоя виц, но помня в Армагедон руснака като обясняваше, че и руските и американските части ги правят в Китай
Последна промяна от Loveless на съб сеп 06, 2008 7:23 pm, променено общо 1 път.
[b]I come in peace, but you'll leave in pieces[/b]

Пиша на латиница като съм от телефона, като съм си вкъщи ще си го едитвам
Потребителски аватар
delta_squadron
Редник (Private)
Регистриран: нед дек 02, 2007 10:58 am
Контакти:

Мнение от delta_squadron »

Loveless написа:QUOTE(Loveless @ Sep 6 2008, 22:32) P.S: @duinox - аз лично не го знам тоя виц, но помня в Армагедон руснака като обясняваше, че и руските и американските части ги правят в Китай
Дам, или от фирмата предложила най-евтина оферта... :)
I come from the Net.
Infecting systems, people and cities,
to this place: Megaframe.
My domain.
My format? Virus.
To corrupt and conquer.

ReB00t

[url=http://bulfleet.com/?recruit=1138187][/url]
Storm_Rider
Редник (Private)
Регистриран: съб дек 01, 2007 6:56 pm
Контакти:

Мнение от Storm_Rider »

вас ви е майтап ама мене ваксини искат да ми бият, а как мраза си нямате на представа(не съм от тея хора любители на докторите)и си ги отложих за след 10 да не взема да се мина :c022:
[url=http://www.bgprize.info/index.php?l=vote&id=201]Bugs[/url]
Отговори

Върни се в “Off Topic”