Промяна бонуси нокс - предложение

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

От наблюденията ми в играта и от разговори със играчи стигнах до извода и ми се оформи едно предложение относно бонусите на расата нокс - смяна на бонуса 25% за газта с увеличаване на спестяващия бонус от енергийни от 3 на 5 или 6 %(да важи само за раса нокс).Предимства -Малко играчи вдигат високи нива газ.Основната раса за битки е нокса,и въвеждането на бонуса ще повиши чуствително летенето(всеки знае колко е псувал за разходваната газ,когато атакувания влезе).
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Потребителски аватар
hriyan
Редник (Private)
Регистриран: пет яну 19, 2007 2:27 pm
Контакти:

Мнение от hriyan »

niki_god написа:QUOTE(niki_god @ Sep 6 2008, 18:05) От наблюденията ми в играта и от разговори със играчи стигнах до извода и ми се оформи едно предложение относно бонусите на расата нокс - смяна на бонуса 25% за газта с увеличаване на спестяващия бонус от енергийни от 3 на 5 или 6 %(да важи само за раса нокс).Предимства -Малко играчи вдигат високи нива газ.Основната раса за битки е нокса,и въвеждането на бонуса ще повиши чуствително летенето(всеки знае колко е псувал за разходваната газ,когато атакувания влезе).
Приятелю който и играч в момента да питаш да ти подреди расите по сила ще ти каже че нокса е ако не на 1-во то на 2-ро място. Според мен и сега е най-силната раса. Не виждам как ще приемат промяна която го прави още по-силен.
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

Ники съгласен съм с теб и предложението ти, но помисли и върху първото мнение в темата ти. И според мен, трябва да се поработи още малко по тертетите и мнооооого по конфедерацията. В момента 2те най-добри раси са миоп и нокси, и въвеждането на такова иначе полезно и правилно предложение не реципрочно с 2те изоставащи раси, само би увеличило разликата в ефективността на ноксите спрямо конфеди и тертети.
Последна промяна от JackDaniels на съб сеп 06, 2008 5:25 pm, променено общо 1 път.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

JackDaniels написа:Цитат(JackDaniels @ Sep 6 2008, 20:34) Ники съгласен съм с теб и предложението ти, но помисли и върху първото мнение в темата ти. И според мен, трябва да се поработи още малко по тертетите и мнооооого по конфедерацията. В момента 2те най-добри раси са миоп и нокси, и въвеждането на такова иначе полезно и правилно предложение не реципрочно с 2те изоставащи раси, само би увеличило разликата в ефективността на ноксите спрямо конфеди и тертети.
От наблюденията ми забелязвам, че 1-2-3 рунда една раса, доминира, после правят промени и тя става най-назад, и тякя се редуват, скоро и нокса ще стане аутсайдър, за сметка на другите... :)
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
hriyan
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от hriyan »

RoYaL написа:QUOTE(RoYaL @ Sep 6 2008, 19:16) От наблюденията ми забелязвам, че 1-2-3 рунда една раса, доминира, после правят промени и тя става най-назад, и тякя се редуват, скоро и нокса ще стане аутсайдър, за сметка на другите... :)
Интересно ми е коя раса си видял да доминира и после е имало промени и е изостанала, защото аз не помня да са променяли расите освен добавянето на 15 % по евтини сгради за тертетите което стана този рунд.
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Sep 6 2008, 21:16) От наблюденията ми забелязвам, че 1-2-3 рунда една раса, доминира, после правят промени и тя става най-назад, и тякя се редуват, скоро и нокса ще стане аутсайдър, за сметка на другите... :)
Това доминиране за което говориш, е обвързано с това, че старите и добри играчи от скука напоследък обичат да експериментират и като излезе нещо ново се хвърлят на него като циганче на джанки. Пролича, че миоп е доминираща, конфеда не зная вече колко рунда е "замрял" и никакъв го няма с много малки изключения пак с представяния определяни от качествата на играчите които ги използват. Със сегашното формиране на класацията, ноксите няма как да изостанат като аутсайдери - имат по-голям потенциал от колкото се осъзнава. Тертетите за първи път някой от тея които горе-долу умеят да играят им се върза и се пусна, във вселените може би ако някой се развие като "мегакопач" може да се каже, че ще усети полза от тертетите, в спийда бонуса им е незначителен и в голяма степен - първоначалното дърпане пред останалите раси благодарение на по-евтините сгради, но впоследствие ще се убедиш, че ще изпадат като круши от статистиката, ако не си спомняш бройката им първите 2 седмици в топ 20 олицетворяваха 50%, до края на рунда ще станат на 5%-10%.. В момента има 2 доминиращи раси и това са миоп и нокси, преди на мястото на миопа беше конфед, а тертета както винаги си е пре..вка, дори и да си в топа по ресурсни, трудно ще докараш акаунт с 50% точки вложени в мини, в спийда например топ акаунт по ресурсни се сещаш колко %та ще са в мини когато акаунта стане на 1кк :)
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Контакти:

Мнение от RoYaL »

hriyan написа:Цитат(hriyan @ Sep 6 2008, 21:21) Интересно ми е коя раса си видял да доминира и после е имало промени и е изостанала, защото аз не помня да са променяли расите освен добавянето на 15 % по евтини сгради за тертетите което стана този рунд.
Конфедерацията. След редица промени, по нокса, въвеждането на миопа и промените по тертета, тя стана нещо катао аутсайдър. Аз лично играх конфедерация над 3 поредни рунда, и чувствам, че не мога да направя същото с нея раса, както с нокс/миоп, примерно.

Потребителски аватар
hriyan
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от hriyan »

RoYaL написа:QUOTE(RoYaL @ Sep 6 2008, 20:22) Конфедерацията. След редица промени, по нокса, въвеждането на миопа и промените по тертета, тя стана нещо катао аутсайдър. Аз лично играх конфедерация над 3 поредни рунда, и чувствам, че не мога да направя същото с нея раса, както с нокс/миоп, примерно.
А аз си мислех, че герба им е смотан и затова никой не я избира. :a080:

Според мен бонуса на нокс за по-евтини кораби трябва да се промени с нещо друго, защото в момента само нокс може ЕФЕКТИВНО да продава в корабната борса и просто няма друг толкова силен бонус.
Потребителски аватар
Loveless
Редник (Private)
Регистриран: вт ное 22, 2005 7:33 pm
Контакти:

Мнение от Loveless »

hriyan написа:QUOTE(hriyan @ Sep 6 2008, 22:31) А аз си мислех, че герба им е смотан и затова никой не я избира. :a080:

Според мен бонуса на нокс за по-евтини кораби трябва да се промени с нещо друго, защото в момента само нокс може ЕФЕКТИВНО да продава в корабната борса и просто няма друг толкова силен бонус.
Което изравнява нещата с 15% по-високия доход на тертета, защото печалбата ти е ресурс
[b]I come in peace, but you'll leave in pieces[/b]

Пиша на латиница като съм от телефона, като съм си вкъщи ще си го едитвам
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Loveless написа:Цитат(Loveless @ Sep 6 2008, 22:35) Което изравнява нещата с 15% по-високия доход на тертета, защото печалбата ти е ресурс
И един мармот...

Отговори

Върни се в “Off Topic”