бъг
- jokeyfirst
- Редник (Private)
- Регистриран: пон яну 14, 2008 7:21 am
- Контакти:
Не бях играл няколко месеца и скоро започнах отновол Първо се регнах в speed и там не можех да гласувам. Не ми пречеше защото ресурс там се качва бързо, но сега се регистрирах в 2-ра вселена и мислех че на всички е така. Но разбрах че не е така. Тук ресурса е важен и като не гласувам губя доста 
[url=http://bulfleet.com/?recruit=2118197][/url]
Какво разбираш под: "Не мога да гласувам". С това ти определение доста трудно може да ти се помогне.jokeyfirst написа:Цитат(jokeyfirst @ Sep 5 2008, 19:22) Не бях играл няколко месеца и скоро започнах отновол Първо се регнах в speed и там не можех да гласувам. Не ми пречеше защото ресурс там се качва бързо, но сега се регистрирах в 2-ра вселена и мислех че на всички е така. Но разбрах че не е така. Тук ресурса е важен и като не гласувам губя доста![]()
За това, което аз се сещам - смени браузъра на firefox.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
- jokeyfirst
- Редник (Private)
- Регистриран: пон яну 14, 2008 7:21 am
- Контакти:
RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Sep 5 2008, 19:41) Какво разбираш под: "Не мога да гласувам". С това ти определение доста трудно може да ти се помогне.
За това, което аз се сещам - смени браузъра на firefox.
Когато гласувам винаги ми блокира и не ми дава рес. а трябва да влизам отново и в крайна сметка нищо не се получава
[url=http://bulfleet.com/?recruit=2118197][/url]
- Stankata
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: ср ное 29, 2006 7:50 pm
- Контакти:
За да ти даде ресурс трябва да си въвел правилно кода ( в сайтовете, които изискват такъв ) и да изчакаш страницата да се зареди докрай. Явно затваряш много бързо сайтовете и не ти отчита гласуването ... съответно и не получаваш ресурс.
Иначе всички класации си бачкат както трябва
Иначе всички класации си бачкат както трябва
[i][color=#A0522D]rock`n`roll baby[/color][/i]