първа битка

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
did7
Редник (Private)
Регистриран: пет апр 18, 2008 6:21 pm
Контакти:

Мнение от did7 »

Mr Max написа:Цитат(Mr Max @ Sep 5 2008, 11:25) защо да ме няма,това че не си пускам битките от изтребаните оранжеви и (i)-ta...какво лошо има :c022:
Иначе,ПРОГРАТОРИ.. яко :lol:
За СМЕРШ,не знам да е чак толкова стар съюз...ако ще говорим за стар ... Nosgoth,верно че вече не сме на ниво..ама :a055:
Аз не виждам някой да е постнал такава битка,но няма значени!
Мисля да си отворя дъвка и да продължа да си правя балончете за да не оспамя темата на момчето!
УСПЕШНИ ПОЛЕТИ НА ВСИЧКИ!!! :girl_witch:
Потребителски аватар
Loveless
Редник (Private)
Регистриран: вт ное 22, 2005 7:33 pm
Контакти:

Мнение от Loveless »

Mr Max написа:QUOTE(Mr Max @ Sep 5 2008, 09:45) хаха Yani..ако обичаш без самохвални недоизречени пУмии...
Казах,че е споделил с вас...за битката и сте си прибрали малко газчица..както и да е бе,кефете се на виртулната задоволеност...другата за нас "пубертетите" :lol: :lol: :lol:
За да няма повече недоволни предлагам категорично да се забрани летенето по рециклаж на съотборник, та да се знае, че съюз = чат-стая
Така по-добре ли ще е? Или пък ако сега някой му продаде кораби на базова пак ще е проблем?
Mr Max написа:QUOTE(Mr Max @ Sep 5 2008, 11:25) защо да ме няма,това че не си пускам битките от изтребаните оранжеви и (i)-ta...какво лошо има :c022:
Иначе,ПРОГРАТОРИ.. яко :lol:
За СМЕРШ,не знам да е чак толкова стар съюз...ако ще говорим за стар ... Nosgoth,верно че вече не сме на ниво..ама :a055:
Носгот ги има от зората на времето, вярно е, но СМЕРШ не е от много по-късно и никога, повтарям НИКОГА не се е случвало да прекрати съществуването си, за разлика от Носгот :P

По темата - проценти, рециклажи, на кой му пука? Важното е ламарини да хвърчат :a013:
[b]I come in peace, but you'll leave in pieces[/b]

Пиша на латиница като съм от телефона, като съм си вкъщи ще си го едитвам
Потребителски аватар
Mr Max
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб фев 11, 2006 8:38 pm

Мнение от Mr Max »

Love..мн трябва да цитирам че ти е мн голям поста :c022:

Nosgoth си ги има всеки рунд...бъркаш се с някой :dizzy:
poboinik
Редник (Private)
Регистриран: нед юни 08, 2008 1:41 pm
Контакти:

Мнение от poboinik »

Mr Max написа:QUOTE(Mr Max @ Sep 5 2008, 13:09) Love..мн трябва да цитирам че ти е мн голям поста :c022:

Nosgoth си ги има всеки рунд...бъркаш се с някой :dizzy:
Max Баце я си кажи какъв си късметлия и ми влизаш на по 1мин и ти праща и смс гадно е да съм бавен , но за сметка на това несъм чак толкова забавен , колкото теб!

Сашо браво човече искам до довечера още 1 битка от тебе знам че можеш :) :a055:
Потребителски аватар
Mr Max
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб фев 11, 2006 8:38 pm

Мнение от Mr Max »

poboinik написа:Цитат(poboinik @ Sep 5 2008, 14:38) Max Баце я си кажи какъв си късметлия и ми влизаш на по 1мин и ти праща и смс гадно е да съм бавен , но за сметка на това несъм чак толкова забавен , колкото теб!
Сашо браво човече искам до довечера още 1 битка от тебе знам че можеш :) :a055:
wow,poboinik,ако си същия от Фанатици,никога не сме се атакували,ако имаш това желание сега няма да ти откажа...за мен чест ще бъде да се размажем,ама трябва да те чакам докато побелееш,явно ме бъркаш :dizzy:
poboinik
Редник (Private)
Регистриран: нед юни 08, 2008 1:41 pm
Контакти:

Мнение от poboinik »

Mr Max написа:QUOTE(Mr Max @ Sep 5 2008, 14:49) wow,poboinik,ако си същия от Фанатици,никога не сме се атакували,ако имаш това желание сега няма да ти откажа...за мен чест ще бъде да се размажем,ама трябва да те чакам докато побелееш,явно ме бъркаш :dizzy:
има нещо вярно бъркам се че до мен има един Max за туй се обърках явно това не си ти :)
the_predator

Мнение от the_predator »

браво Сашееееее КЪРТИШШШ номер 1 си както съм казвал много пъти евала ти правя :a055: моя най голям приятел в тая игра :a055:
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”