Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
ivailo написа:Цитат(ivailo @ Sep 3 2008, 13:53) Нормално би трябвало да е възможно, когато нямаш място за атакуване за сейвън, да пратиш армията си за стациониране на друга твоя планета с ресурсите. Обаче когато става дума за големи суми се получава следният проблем. Идвам аз с 200 k метал, на планета в която складовете позволяват 100 k. Съвсем нормално е ресурсът да остане в трюмовете на корабите, където е бил досега. Имам предвид излишният. Няма логика в това да го изхвърлят на боклука, след като не са намерили сигурни хамбари. Какво им пречи да си го държат в корабите? Мисля че това е недомислица в играта, която ми коства 100 к метал и 70 тина к кристали. Неприятна история, ако е възможно да се променят нещата в играта, така че да няма попарени като мен ще е добре...
С уважение към екипа!
Иво
Такава е играта. Тук не се гледа реалистиката. Плюс това изрично беше написано, на коя минута има рефрешна складовте и кога може да се възползваш от ресурса като кацне.
А и не разбирам логиката ти, защо пращаш стациониране, като товарния капацитет е същия.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Някои неща в играта не се градят на логика ... особено с ресурса трябва да си внимателен с капацитета на складовете си.
Тоест по-скоро тази тема е за раздел "предложения". Но няма смисъл от въвеждането й ... това е един елемент на играта, който вкарва някаква трудност в нея. И колкото повече неща те държат нащрек толкова по-добре за интереса към играта
ivailo написа:Цитат(ivailo @ Sep 4 2008, 13:52) Логика има .
Имаш 2 планети близо една до друга.
Смисълът на втората е когато някой прати армия към едната, ти просто преместваш всичко на втората без да харчиш почти никъква газ. Обаче като качих ресурсите, те бяха 2 пъти повече от капацитета на складовете в втората планета, защото тя е само за замазка на очите не съм и вдигал складове. Искрено се надявах че нещо е оцеляло по корабите, обаче уви не е. Не е много реалистично, но вече знам и ще внимавам ... Мерси за съвета.
Хубав ден на всички!
btw. стационирането няма обратен полет, много ми е интересно в кои кораби точно ще остане тоя ресурс
/off Не е нуждо да пренасяш ресурс на друга планета като те нападат, ама ти си знаеш...
/off2 смисъл от планета до твоята няма, ама пак ти си знаеш
айде стига съм спамил
charovna написа:Цитат(charovna @ Sep 4 2008, 14:03) Рояле, Рояле, по- объркващ пост отдавна не бях чела, ама ти си знаеш
И за да не раздавам читателски карти изкарвам темата в офф- а
Не знаех, че знам, че не си чела по-объркващ пост, ама ти си знаеш
ЦитатСъвсем нормално е ресурсът да остане в трюмовете на корабите, където е бил досега.[/quote]
такааа приеми ,че транса е камаз ,а рециклатора е боклуджийка ремаркето или се изсипва или не не може половината товар да остане ади моля ви се вложете малко въображение
ivailo написа:QUOTE(ivailo @ Sep 4 2008, 13:52) Логика има .
Имаш 2 планети близо една до друга.
Смисълът на втората е когато някой прати армия към едната, ти просто преместваш всичко на втората без да харчиш почти никъква газ. Обаче като качих ресурсите, те бяха 2 пъти повече от капацитета на складовете в втората планета, защото тя е само за замазка на очите не съм и вдигал складове. Искрено се надявах че нещо е оцеляло по корабите, обаче уви не е. Не е много реалистично, но вече знам и ще внимавам ... Мерси за съвета.
Хубав ден на всички!
Пращаш Атака на 2 пъти по-висока скорост от стационирането и корабите ти летят същото време, кацат на планетата, от която са излетели и нямаш проблем с ресурса. Сеш'се?
[b]I come in peace, but you'll leave in pieces[/b]
Пиша на латиница като съм от телефона, като съм си вкъщи ще си го едитвам