Търся Fiat Punto II 2000г. - 2003г.
- BloodRayne
- Редник (Private)
- Регистриран: пон апр 17, 2006 3:54 pm
- Контакти:
Търся си Fiat Punto II 2000г. - 2003г.
Sporting варианта ( 16v 80 к.с. ) или HGT ( 130 к.с. ), може и JTD ( или 1.9 JTD Sporting )
Ниво на оборудване ELX или GO
Снимки:
Снимка
Снимка
Снимка
Снимка
Гр. Велико Търново
Пишете ЛС
Sporting варианта ( 16v 80 к.с. ) или HGT ( 130 к.с. ), може и JTD ( или 1.9 JTD Sporting )
Ниво на оборудване ELX или GO
Снимки:
Снимка
Снимка
Снимка
Снимка
Гр. Велико Търново
Пишете ЛС
Последна промяна от BloodRayne на чет сеп 04, 2008 7:18 am, променено общо 1 път.
[url=http://bulfleet.com/?recruit=413126][/url]
- TZeRbeR
- Редник (Private)
- Регистриран: пет юни 27, 2008 5:20 pm
- Контакти:
провери в mobile.bg
[quote="RoYaL"]Цитат(RoYaL @ Sep 3 2008, 23:08) btw. Къде отиде OMFG (OhMyForumGod) ?[/quote]
[quote="dios"]Цитат(dios @ Jan 26 2009, 16:44)Имал си бол ресурс,купил си я. В момента ти лети само една звезда,другата изчезна безвъзвратно.
Прочети правилата.
Позволена е САМО ПО ЕДНА ЗнС на акаунт Как цял рунд само един човек пристъпи тази граница,а ти не стига че си гид,не стига че си ги купил,ами и в атака пуснал. Никога не е било правено така че да не можеш да си купуваш или строиш след като имаш вече една. Така че сега ще трябва да преглътнеш загубата.[/quote]
[quote="dios"]Цитат(dios @ Jul 4 2009, 23:37) Искаш бекъп? А баничка с боза да ти донеса утре в леглото и да те цункам за добро утро?[/quote]
[quote="dios"]Цитат(dios @ Jan 26 2009, 16:44)Имал си бол ресурс,купил си я. В момента ти лети само една звезда,другата изчезна безвъзвратно.
Прочети правилата.
Позволена е САМО ПО ЕДНА ЗнС на акаунт Как цял рунд само един човек пристъпи тази граница,а ти не стига че си гид,не стига че си ги купил,ами и в атака пуснал. Никога не е било правено така че да не можеш да си купуваш или строиш след като имаш вече една. Така че сега ще трябва да преглътнеш загубата.[/quote]
[quote="dios"]Цитат(dios @ Jul 4 2009, 23:37) Искаш бекъп? А баничка с боза да ти донеса утре в леглото и да те цункам за добро утро?[/quote]
-
EvilForce
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: пон юли 11, 2005 9:05 pm
- Контакти:
Купи си Фиат поселе да те е яд.
Недей прави такава грешка.Намери си някоя немска машина...100 пъти по евтино ще изезе от тия италиански боклуци.
Недей прави такава грешка.Намери си някоя немска машина...100 пъти по евтино ще изезе от тия италиански боклуци.
[quote="DoNaTell0"]Цитат(DoNaTell0 @ Jun 18 2009, 09:23) мръсник :)[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
-
charovna
Упс, веднага влизам в спор относно "италианските боклуци". Това мнение е безнадежно остаряло и невярноEvilForce написа:Цитат(EvilForce @ Sep 4 2008, 11:51) Купи си Фиат поселе да те е яд.
-
EvilForce
- Полковник (Colonel)
- Контакти:
За другите модели не знам ама специално Фиат са маса зле,пък ти си спори колкото искашcharovna написа:QUOTE(charovna @ Sep 4 2008, 10:16) Упс, веднага влизам в спор относно "италианските боклуци". Това мнение е безнадежно остаряло и невярно![]()
- BloodRayne
- Редник (Private)
- Контакти:
В мобилето от 6 месеца вече търся и се боклуци и мн скъпи, не си струват парите ...
EvilForce тука и аз ще вляза в спор с тебе за това колкова остаряло и безпочва мнение.
Пунтото е продължението на уното, а уното се произвежда от 1983г. което само по себеси трябва да ти говори, че щом една кола се прави толкова години то през всичките и модификации и версии са излизали дефекти които в следващия модел са премахвани
Малка градска икономична кола, и има вид както вътре така и вънка. Сравнително нова, на 8г.
EvilForce тука и аз ще вляза в спор с тебе за това колкова остаряло и безпочва мнение.
Пунтото е продължението на уното, а уното се произвежда от 1983г. което само по себеси трябва да ти говори, че щом една кола се прави толкова години то през всичките и модификации и версии са излизали дефекти които в следващия модел са премахвани
Малка градска икономична кола, и има вид както вътре така и вънка. Сравнително нова, на 8г.
- BloodRayne
- Редник (Private)
- Контакти:
EvilForce написа:Цитат(EvilForce @ Sep 4 2008, 10:37) За другите модели не знам ама специално Фиат са маса зле,пък ти си спори колкото искашКараш доволоно 1 или 2 години докато не ти направи първия голям проблем.И като ти се скъса ангренажния ремък или ти се претакова двигателя,има да плащаш като поп за основни ремонти по 2-3 пъти годишно.Братовчед ми имаше фиат брава- по ремонти пръсна около 4-5 хиляди лева сега не може да намери на кой да я продаде за 3500...
Ето колко разбираш и ти, Брава и Браво(и моделите са от 95г.) наистина са издънки на фиат
-
EvilForce
- Полковник (Colonel)
- Контакти:
Абе ти си купи Фиат и след година две ще поговорим пак.Аз си карам едно венто 93г и съм супер доволен,от кола на 15г.Досега грам проблем съм нямал с нея,а и като трябва да подменям някоя част се намира бързо и евтино.