Среднощен спам

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
TZeRbeR
Редник (Private)
Регистриран: пет юни 27, 2008 5:20 pm
Контакти:

Мнение от TZeRbeR »

Fall out boy - A little less sixteen candles, a little more 'touch me'
[quote="RoYaL"]Цитат(RoYaL @ Sep 3 2008, 23:08) btw. Къде отиде OMFG (OhMyForumGod) ?[/quote]
[quote="dios"]Цитат(dios @ Jan 26 2009, 16:44)Имал си бол ресурс,купил си я. В момента ти лети само една звезда,другата изчезна безвъзвратно.
Прочети правилата.
Позволена е САМО ПО ЕДНА ЗнС на акаунт Как цял рунд само един човек пристъпи тази граница,а ти не стига че си гид,не стига че си ги купил,ами и в атака пуснал. Никога не е било правено така че да не можеш да си купуваш или строиш след като имаш вече една. Така че сега ще трябва да преглътнеш загубата.[/quote]
[quote="dios"]Цитат(dios @ Jul 4 2009, 23:37) Искаш бекъп? А баничка с боза да ти донеса утре в леглото и да те цункам за добро утро?[/quote]
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

misterya написа:Цитат(misterya @ Sep 3 2008, 22:45) Спече...
Е, нормално! ... Те децата са така... :)
Торбата със шегите...
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
slunceto
Редник (Private)
Регистриран: нед юни 22, 2008 8:37 pm
Контакти:

Мнение от slunceto »

е за жалост мистрия ще ляга както каза малко по нагоре и забавата ще свърши ;( само тя ме крепеше в таз тема

Eдит : 2 минути остават до 12 :D поздрав http://www.youtube.com/watch?v=cE4FHolkO94
Последна промяна от slunceto на ср сеп 03, 2008 8:49 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
TZeRbeR
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от TZeRbeR »

slunceto написа:QUOTE(slunceto @ Sep 3 2008, 22:48) е за жалост мистрия ще ляга както каза малко по нагоре и забавата ще свърши ;( само тя ме крепеше в таз тема
:lol: :lol: :lol:
[quote="RoYaL"]Цитат(RoYaL @ Sep 3 2008, 23:08) btw. Къде отиде OMFG (OhMyForumGod) ?[/quote]
[quote="dios"]Цитат(dios @ Jan 26 2009, 16:44)Имал си бол ресурс,купил си я. В момента ти лети само една звезда,другата изчезна безвъзвратно.
Прочети правилата.
Позволена е САМО ПО ЕДНА ЗнС на акаунт Как цял рунд само един човек пристъпи тази граница,а ти не стига че си гид,не стига че си ги купил,ами и в атака пуснал. Никога не е било правено така че да не можеш да си купуваш или строиш след като имаш вече една. Така че сега ще трябва да преглътнеш загубата.[/quote]
[quote="dios"]Цитат(dios @ Jul 4 2009, 23:37) Искаш бекъп? А баничка с боза да ти донеса утре в леглото и да те цункам за добро утро?[/quote]
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

TZeRbeR написа:Цитат(TZeRbeR @ Sep 3 2008, 22:46) Fall out boy - A little less sixteen candles, a little more 'touch me'
Турай на български, няма да ти се карам
RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Sep 3 2008, 22:47) Торбата със шегите...
Опипвай... опипвай, не ми пречиш... ;)

slunceto написа:Цитат(slunceto @ Sep 3 2008, 22:48) е за жалост мистрия ще ляга както каза малко по нагоре и забавата ще свърши ;( само тя ме крепеше в таз тема
Тя и други работи крепи, ама това е друга тема на разговор... :)
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
slunceto
Редник (Private)
Регистриран: нед юни 22, 2008 8:37 pm
Контакти:

Мнение от slunceto »

Що мълчите ве

кой друг те крепи тук :(
Последна промяна от slunceto на ср сеп 03, 2008 8:53 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
Sabret00th
Майор (Major)
Регистриран: пон яну 09, 2006 7:43 pm
Контакти:

Мнение от Sabret00th »

slunceto написа:Цитат(slunceto @ Sep 3 2008, 23:48) е за жалост мистрия ще ляга както каза малко по нагоре и забавата ще свърши ;( само тя ме крепеше в таз тема
:lol: :lol: :lol:
[quote="Ludetina"]Цитат(Ludetina @ Aug 17 2008, 21:35) `бичам луди хора - в тях е истината ;)[/quote][color=#8b0000][b]Everybody's playing revolution roulette[/b]
[/color] [code]Представете си най-бързия кораб в играта с името BMW;[/code] - из [url=http://www.xs-software.com/services.php]http://www.xs-software.com/services.php[/url]
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Контакти:

Мнение от RoYaL »

misterya написа:Цитат(misterya @ Sep 3 2008, 22:52) Опипвай... опипвай, не ми пречиш... ;)
Е, щом ми даваш картбланш :) )))

Потребителски аватар
TZeRbeR
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от TZeRbeR »

misterya написа:QUOTE(misterya @ Sep 3 2008, 22:52) Турай на български, няма да ти се карам
тва е песен :) :a055: айде тогава като не знаете какво е поздрав

или да ги поствам в тоя формат вече ? F:\MP31.Gavin DeGraw - One Tree Hill Vol.1- I Don't Want to Be.mp3 :dizzy:
Прочети правилата.
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Контакти:

Мнение от RoYaL »

TZeRbeR написа:Цитат(TZeRbeR @ Sep 3 2008, 22:54) или да ги поствам в тоя формат вече ? F:\MP31.Gavin DeGraw - One Tree Hill Vol.1- I Don't Want to Be.mp3 :dizzy:
За някои хора тук трябват повече обяснения, ааа ще свикнеш :) )))

Поздрав и от мен
http://vbox7.com/play:f2160da6
Последна промяна от RoYaL на ср сеп 03, 2008 8:58 pm, променено общо 1 път.

Отговори

Върни се в “Off Topic”