Бербатов

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
Mr Max
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб фев 11, 2006 8:38 pm

Мнение от Mr Max »

VaCaTa написа:Цитат(VaCaTa @ Sep 3 2008, 12:43) Jack, заслужава ли си да отговаряш на "дедо поп" ? Нит ти е на годините, ното ти е на ч*****е... ще порасне малко. ще почне да си ползва онова/ако го има/ м/у ушите и за други неща, а не само за злоба.
П.П. не мога да не се съглася, че от ЦСКА са излезни най - големите ни звезди. Левски просто и чисто си стискат гъзовете, да не би да им изпаднат черволяците, а после си продават "звездите" в петодивизиони отборчета без никакви амбиции.

П.П. и не за това е темата. Ако искате може да си направим друга тема, по въпроса. Да спамнем по 2-3мнения и да я затворят модераторите с +20% уарн лвл :)
Тоя па,къде си комплекс,къф ти е проблема,тук мисля не се заяждаме а обсъждаме Бербо,всеки според вижданията си,имам слухове че отбора на БФ са много зле,и тва е заради теб и останалите,от футбол явно доста разбирам щом се мотая и с групировки и ходя на почти всички гостувания ?
Мисля,че на теб не ти е тук мястото , а и годинките нямат значение,ако имаш желанието.Айде ако обичаш припкай на люлките :cradle: с приятелчета..да се поразнообразиш и се върни със свежи мисли и тогава пиши.
Айде със здраве. И сори за off-a
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

VaCaTa написа:Цитат(VaCaTa @ Sep 3 2008, 12:43) Jack, заслужава ли си да отговаряш на "дедо поп" ? Нит ти е на годините, ното ти е на ч*****е... ще порасне малко. ще почне да си ползва онова/ако го има/ м/у ушите и за други неща, а не само за злоба.
П.П. не мога да не се съглася, че от ЦСКА са излезни най - големите ни звезди. Левски просто и чисто си стискат гъзовете, да не би да им изпаднат черволяците, а после си продават "звездите" в петодивизиони отборчета без никакви амбиции.

П.П. и не за това е темата. Ако искате може да си направим друга тема, по въпроса. Да спамнем по 2-3мнения и да я затворят модераторите с +20% уарн лвл :)

Ваца прав си че от цска за излез нали най добрите играчи ,ами как няма като навремето комунистите са ги задължавали на сила, добрите играчи да играят в цска . Сами един гунди не са успели да го накарат да играе в цска , макар че тогава в казармите са го спуквали от гонки заради това . Ся като искаш да си говорим истината . Сега аз не злубиея всичките злобите дето са издъни Левски голям праз, ама как никой не споменава как литех, паднаха от един отбор от Андора, ако някой си спомня де ама никой не правеше тогава трагедии от това като въпросния отбор постига 1-вата си победа в цялата си история в Европа именно върху литех

Спирам вече да се дразня. Ище пиша само по темата
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]

Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
Потребителски аватар
VaCaTa
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 29, 2005 12:29 am
Контакти:

Мнение от VaCaTa »

Пешко, прав си до някъде. Но все пак, от тогава до сега през Левски са минали доста имена. И не мисля, че някое от тези имена се е развил колкото гореизброените от Jack. Все пак от кога е паднал тоя режим в БГ ? За толкова години поне пък 1 да имаше ...

Mr Max написа:QUOTE(Mr Max @ Sep 3 2008, 13:44) Тоя па,къде си комплекс,къф ти е проблема,тук мисля не се заяждаме а обсъждаме Бербо,всеки според вижданията си,имам слухове че отбора на БФ са много зле,и тва е заради теб и останалите,от футбол явно доста разбирам щом се мотая и с групировки и ходя на почти всички гостувания ?
Мисля,че на теб не ти е тук мястото , а и годинките нямат значение,ако имаш желанието.Айде ако обичаш припкай на люлките :cradle: с приятелчета..да се поразнообразиш и се върни със свежи мисли и тогава пиши.
Айде със здраве. И сори за off-a
Годинките имат огромно значение. След определена възраст почваш, колкото и да не искаш, да ти идва малко м/у ушите.

След като си такъв голям разбирач и ходиш с групировките /това пък какво е/ можете да заповядате ти и твойте групировки, всеки петък от 19:00 на терените на Атлас, за да ни покажете как се играе. Уточнение - искам да ни ПОКАЖЕТЕ, а не да ни КАЖЕТЕ. От разбирачи, пред телевизорите и на пейките със семки в ръка нямаме нужда. Да слаби бяхме мин. сезон в лигата, с такива хора сме разполагали и това сме направили. Та ако дойдеш и покажеш, че си по - добър от мен, аз лично ще ходотайствам пред лигата, да дойдеш на моето място/разбира се като навършиш минималната възраст за участие/.
Последна промяна от VaCaTa на ср сеп 03, 2008 1:40 pm, променено общо 1 път.
[quote="JackDaniels"]QUOTE (JackDaniels @ Oct 4 2008, 13:11) Природата е в равновесие, виж себе си например, благодарение на теб, много други хора са умни :)[/quote]
Потребителски аватар
duinox
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 21, 2006 6:04 pm
Контакти:

Мнение от duinox »

я бербатоф у ман :) он сега се връщам от село и чак сега разбирам тцтц
Победата Ще Бъде Наша
Потребителски аватар
ender
Майор (Major)
Регистриран: чет фев 24, 2005 11:27 am
Контакти:

Мнение от ender »

Ваце, недей да спориш, не се излагай! Все пак момчето се мотае с групировките, а ти - с нас! Признай се за ламер, и да се свършва. Групировките (че и децата, мотаещи се с тях) разбират повече от некво си там треньорче на някъф си там отборец... Фърги ли беше, Бритни ли...
Non est ad astra mollis e terris via!
Потребителски аватар
Mr Max
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб фев 11, 2006 8:38 pm

Мнение от Mr Max »

ender написа:Цитат(ender @ Sep 3 2008, 19:15) Ваце, недей да спориш, не се излагай! Все пак момчето се мотае с групировките, а ти - с нас! Признай се за ламер, и да се свършва. Групировките (че и децата, мотаещи се с тях) разбират повече от некво си там треньорче на някъф си там отборец... Фърги ли беше, Бритни ли...
Още един ироничен "футболист" :lol:
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

Мдааа... Бонбонче... Плакне очите... :)
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
gajet_killer

Мнение от gajet_killer »

А бе вие не сте добре бе, какви хора сте.... учудвам се направо! Голям БЪЛГАРСКИ спортист, НАЦИОНАЛ, човек на който се надяваме, до голяма степен, да ни помогне за класиране в най-големия футболен форум!!!........а вие пак го обърнахте на Левски и ЦСКА. Да кажем че и двата отбора си заслужават вниманието ви, абе някакво внимание! Чак ме карате да си мисля дали наистина сме нация с толкова сбъркано съзнание :dizzy: Вместо да се радват на успехите на българите, които все пак се опитват да направят нещо позитивно за страната ни, да защитават (с успех) и без това нищожната чест и слава на скромната ни страница - те го обръщат на форумна дискусия на тема "Кой е по-велик отбор в България" и то измежду отбори, които напоследък направиха точно обратното на Бербатов, а именно - да ни се подиграва цял футболен свят на смешните игри, корупцията в спорта (а и не само там).... бе изобщо да ни Убиват самочувствието и гордостта пред света, но като гледам не е само пред света, а и пред себе си! Не се и учудвам, то това си е нормално за страната ни, манталитета ни свикнали сме, мда - това ни се е превърнално в начин на живот, в начин на мислене!

Да са ни живи и здрави Левски и ЦСКА още дъъъълго време, че да ни "радват" все така "успешно", тия като Бербатов ряпа да ядат, пустиняци, че те с нищо не са заслужили вниманието ни, м-м-м за к'во ли, ми за нищо!!!
Последна промяна от gajet_killer на ср сеп 03, 2008 8:12 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
duinox
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 21, 2006 6:04 pm
Контакти:

Мнение от duinox »

мр мах ае слагаме пари сабираш хора и отиваме играем някъде... че така ми се е доигралос футболисти
Победата Ще Бъде Наша
Потребителски аватар
ender
Майор (Major)
Регистриран: чет фев 24, 2005 11:27 am
Контакти:

Мнение от ender »

Mr Max написа:QUOTE(Mr Max @ Sep 3 2008, 20:33) Още един ироничен "футболист" :lol:
още един "разбирач"... лошото е, че бих ти се смял, ако не беше МНОГО тъжно... Наистина, жал ми е за теб.

ПП и все пак ми е любопитно - има ли причина да мразиш Балъков и компания? И в случай, че не съм достатъчно ясен в питането - имам предвид причина, различна от цвета на екипите им, когато са играли в родното първенство...
Non est ad astra mollis e terris via!
Отговори

Върни се в “Off Topic”