Dan7e_ написа:QUOTE(Dan7e_ @ Sep 3 2008, 11:57) сорри исках да го кажа в този смисъл но явно онзи по отгоре е глупав и незнае за какво говореш
A ти много ли си умен, че наричаш другите глупаци?
Офф:
Дид7 аслплс
[quote="DoNaTell0"]Цитат(DoNaTell0 @ Jun 18 2009, 09:23) мръсник :)[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
Mr Max написа:Цитат(Mr Max @ Sep 3 2008, 13:37) Охо тук стана чат стая did7 навяваш спомени,че си играла преди Тертет,и може би съм те грабил,за което съжалявам
От как играя тази игра,винаги съм била на Конфедерация и вземи се похвали кога си ми строшил флота,а не кога си ме крал(в което също силно се съмнявам)
did7 написа:Цитат(did7 @ Sep 3 2008, 13:46) От как играя тази игра,винаги съм била на Конфедерация и вземи се похвали кога си ми строшил флота,а не кога си ме крал(в което също силно се съмнявам)
Леле...лошо момиче ... аз не занулявам дами
off/Предстои дългаа тема...
Mr Max написа:Цитат(Mr Max @ Sep 3 2008, 13:50) Леле...лошо момиче ... аз не занулявам дами
off/Предстои дългаа тема...
В грешка си-мисля,че темата се изчерпа и следкато няма какво повече да кажете за битката предлагам ръководството да прекрати този спам!
п.с.Ти явно не правиш разлика между думичките "не искам" и "не мога"
did7 написа:Цитат(did7 @ Sep 3 2008, 14:01) В грешка си-мисля,че темата се изчерпа и следкато няма какво повече да кажете за битката предлагам ръководството да прекрати този спам!
п.с.Ти явно не правиш разлика между думичките "не искам" и "не мога"
Wow,ти явно наистина си уникалната,безмилостна fleet-ърка, надявам се този рунд в 2 да не играеш,че ще събирам ядове Айде Lock And In tHe historY
Какво единодушие, каква идилия.Ехххх......
Отключена по молба.
Лека вечер и успешни полети на всички.
Последна промяна от EvilForce на ср сеп 03, 2008 4:43 pm, променено общо 1 път.
[quote="DoNaTell0"]Цитат(DoNaTell0 @ Jun 18 2009, 09:23) мръсник :)[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]