Тоя па,къде си комплекс,къф ти е проблема,тук мисля не се заяждаме а обсъждаме Бербо,всеки според вижданията си,имам слухове че отбора на БФ са много зле,и тва е заради теб и останалите,от футбол явно доста разбирам щом се мотая и с групировки и ходя на почти всички гостувания ?VaCaTa написа:Цитат(VaCaTa @ Sep 3 2008, 12:43) Jack, заслужава ли си да отговаряш на "дедо поп" ? Нит ти е на годините, ното ти е на ч*****е... ще порасне малко. ще почне да си ползва онова/ако го има/ м/у ушите и за други неща, а не само за злоба.
П.П. не мога да не се съглася, че от ЦСКА са излезни най - големите ни звезди. Левски просто и чисто си стискат гъзовете, да не би да им изпаднат черволяците, а после си продават "звездите" в петодивизиони отборчета без никакви амбиции.
П.П. и не за това е темата. Ако искате може да си направим друга тема, по въпроса. Да спамнем по 2-3мнения и да я затворят модераторите с +20% уарн лвл![]()
Мисля,че на теб не ти е тук мястото , а и годинките нямат значение,ако имаш желанието.Айде ако обичаш припкай на люлките
Айде със здраве. И сори за off-a