Бербатов

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
Mr Max
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб фев 11, 2006 8:38 pm

Мнение от Mr Max »

Балерината ще е с 9 , кой по ягодите му го даде, е чи к... ония дъртак сър Сашо...

off/ Здрасти Raziel-e къде се моташ ти,не съм те мяркал от 5 рунда сигурно :a055:
Потребителски аватар
Bizarre
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб юни 25, 2005 7:12 am
Контакти:

Мнение от Bizarre »

много яко че Бербатов премина, радвам се за него, обаче ще трябва да вкарва яко там
Потребителски аватар
hammer
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пон май 14, 2007 8:39 am
Контакти:

Мнение от hammer »

DoNaTell0 написа:QUOTE(DoNaTell0 @ Sep 2 2008, 07:26) Нищо няма да направи според мен. Като нападатели като Руней и Тевез едва ли ще го пуснат....
А играч за 31 млн. ЛИРИ със 100 000 седмична заплата дали би седял на пейката, а ;)

Иначе и аз снощи седях до 2:30 да следя какво става и поддържах връзка с един приятел, който пише за Гонг и така... после спах спокоен :a013: Успех на Барбука и дано не му писне да играе в Ман Юнайтед, както на Роналдо му писна :c022:
Който се смее последен - сам пада в него ;]
Потребителски аватар
Loveless
Редник (Private)
Регистриран: вт ное 22, 2005 7:33 pm
Контакти:

Мнение от Loveless »

DoNaTell0 написа:QUOTE(DoNaTell0 @ Sep 2 2008, 07:26) Нищо няма да направи според мен. Като нападатели като Руней и Тевез едва ли ще го пуснат....
Айде да басираме Руни колко мача ще пропусне тоя сезон заради контузии и наказания? Под 15 няма да са (както винаги). Освен това прехваления Руни има само физика. И шут, ама само от време на време. За интелигентни футболисти като Тевес, Роналдо и Скоулс е много по-добре да играят с други интелигентни футболисти, които могат "да четат играта", а не да трябва да сервират на гюмето така, че да може направо да я ритне.
Толкова по темата! Ако няма някакви субективни, непредвидени обстоятелства, Бербатчето ще си пасне там като дялан камък
Последна промяна от Loveless на вт сеп 02, 2008 10:28 pm, променено общо 1 път.
[b]I come in peace, but you'll leave in pieces[/b]

Пиша на латиница като съм от телефона, като съм си вкъщи ще си го едитвам
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

Всъщност общата теза на английските специалисти и по-запалени фенове, която гледам по форумите им е, че Бербатов ще отвори играта на Рууни и Тевес, ще бъде изнесен пред тях което ще им открие коридори за повече включвания, САФ не случайно го преследва цяла година, явно това е футболиста който му трябваше за да осъществи плановете му. Също така забелязах, че почти всички фенове го харесват, единствено тук-там някой спомене, че няма доверие на идващото от "into the sun" (защо ли) , а това което забелязъх най-явно е, никой не спомена за Уефски и Уесека, явно не са много умни и не са чували за тея велики космически отбори .. Балерина или не, май си стана традиция цесекарските балерини да са единствените добри футбулисти, левскарските балерини, я стигнат до Рен, Херта, но най-често в разцвета на кариерата си изнасят представления във ФК Биад, лошото е, че от там трансферните суми са далеч под 30м. Няма как да съм безочлив за да не го забележа.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
Потребителски аватар
Mr Max
Сержант (Sergeant)

Мнение от Mr Max »

JackDaniels написа:Цитат(JackDaniels @ Sep 3 2008, 06:04) Всъщност общата теза на английските специалисти и по-запалени фенове, която гледам по форумите им е, че Бербатов ще отвори играта на Рууни и Тевес, ще бъде изнесен пред тях което ще им открие коридори за повече включвания, САФ не случайно го преследва цяла година, явно това е футболиста който му трябваше за да осъществи плановете му. Също така забелязах, че почти всички фенове го харесват, единствено тук-там някой спомене, че няма доверие на идващото от "into the sun" (защо ли) , а това което забелязъх най-явно е, никой не спомена за Уефски и Уесека, явно не са много умни и не са чували за тея велики космически отбори .. Балерина или не, май си стана традиция цесекарските балерини да са единствените добри футбулисти, левскарските балерини, я стигнат до Рен, Херта, но най-често в разцвета на кариерата си изнасят представления във ФК Биад, лошото е, че от там трансферните суми са далеч под 30м. Няма как да съм безочлив за да не го забележа.
А не си ли даваш сметка,че може би навремето сме имали тази възможност,няма да ти визирам играчи,защото не са малко..Но ето ти един Гунди,който са викали и в Барса..и в Милан,а той проклета глава си седеше в България,и тия червените боклуци от злоба,на всеки мач го изкарваха,щото горкичките не можеха да играят както тогава,така и сега ;)
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

Думите "Ако" и "Може би" са за некъдърниците. Трябва да се говори с факти, а чисто и просто фактите са: С.Петров, М.Петров, Д. Бербатов, Х. Стоичков, Й. Лечков, Е. Костадинов, Л. Пенев(горе долу), Трифон Иванов, това + К. Балъков(Етър) са стълбовете на националния ни отбор през последните 20 години, като всичките са минали в конструктивните си години през ЦСКА, за Левски ако помислим, можем да извадим само един Сираков. Не бъди модерен (безочлив).
Потребителски аватар
Mr Max
Сержант (Sergeant)

Мнение от Mr Max »

Ем,да така е,аз си ги мразя всичките дето изреди,пък за България,че са играли..играли са...
Чичото(Пената)...Стратега :lol: Тоя горкичкия 2 думи не може да каже като човек,а да не говорим за Чичовото,което стана и пом. треньор на България...Сега може да си мечтаеме за Световно с тия треньори :lol:
Иначе,нали бях на България Финландия...на контролата,видях що за стока сме,едва едва бихме в последната минута,а бербо кат го удари топката,все едно съм го плеснал с бухалката...то не беше присвиване,то не беше МЕД помощ :lol: :lol: :lol: Балерина си е и това е.
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

Mr Max написа:Цитат(Mr Max @ Sep 3 2008, 10:36) Ем,да така е,аз си ги мразя всичките дето изреди,пък за България,че са играли..играли са...
Чичото(Пената)...Стратега :lol: Тоя горкичкия 2 думи не може да каже като човек,а да не говорим за Чичовото,което стана и пом. треньор на България...Сега може да си мечтаеме за Световно с тия треньори :lol:
Иначе,нали бях на България Финландия...на контролата,видях що за стока сме,едва едва бихме в последната минута,а бербо кат го удари топката,все едно съм го плеснал с бухалката...то не беше присвиване,то не беше МЕД помощ :lol: :lol: :lol: Балерина си е и това е.

Изучи се, стани треньор и след десет години лансирай Гонзо в националния, и тогава той ще е най-голямата звезда в Левски, Николай Димитров ще е резерва в Динамо(Букорещ) и най-успешния трансфер на Левски за всички времена, Лусио Вагнер ще го вземеш да ни пее химна, а Вуцата ще е бил още 3 пъти треньор на Левски и след неуспехи ще се е преквалифицирал във вратар. Сигурен съм, че бъдещето на националния са в теб и Левски, спокоен съм ..
Потребителски аватар
VaCaTa
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 29, 2005 12:29 am
Контакти:

Мнение от VaCaTa »

JackDaniels написа:QUOTE(JackDaniels @ Sep 3 2008, 10:41) Изучи се, стани треньор и след десет години лансирай Гонзо в националния, и тогава той ще е най-голямата звезда в Левски, Николай Димитров ще е резерва в Динамо(Букорещ) и най-успешния трансфер на Левски за всички времена, Лусио Вагнер ще го вземеш да ни пее химна, а Вуцата ще е бил още 3 пъти треньор на Левски и след неуспехи ще се е преквалифицирал във вратар. Сигурен съм, че бъдещето на националния са в теб и Левски, спокоен съм ..
Jack, заслужава ли си да отговаряш на "дедо поп" ? Нит ти е на годините, ното ти е на ч*****е... ще порасне малко. ще почне да си ползва онова/ако го има/ м/у ушите и за други неща, а не само за злоба.

П.П. не мога да не се съглася, че от ЦСКА са излезни най - големите ни звезди. Левски просто и чисто си стискат гъзовете, да не би да им изпаднат черволяците, а после си продават "звездите" в петодивизиони отборчета без никакви амбиции.

П.П. и не за това е темата. Ако искате може да си направим друга тема, по въпроса. Да спамнем по 2-3мнения и да я затворят модераторите с +20% уарн лвл :)
[quote="JackDaniels"]QUOTE (JackDaniels @ Oct 4 2008, 13:11) Природата е в равновесие, виж себе си например, благодарение на теб, много други хора са умни :)[/quote]
Отговори

Върни се в “Off Topic”