Бербатов

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
globe
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон авг 21, 2006 10:28 am
Контакти:

Мнение от globe »

Значи най-накрая е подписал ... то можеше и да не отиде във Ман, нещо не искаха да го продават... пък той прави някви селски изпълнения ... разписвал се на тениски на юнайтед преди да са сключили договора ... треньора го беше оставил 2-3 мача "почивка" ... казваха, че и в съблекалнята никой не му говорел ... Дано в Ман се справи добре, все пак , както каза Джак, той е българин и трябва да има известна доза гордост че имаме такъв играч в такъв отбор ... това дали ще направи нещо .... ще видим по-натам, аз на Ман много много не съм им фен... Но след Ливърпул от Англия ми се нареждат те в класацията ... :) Можем само да му пожелаем успех на Бербатов и да се представи добре :)

едит: Ето как се пишат куп простотий за 1 минута : D
Последна промяна от globe на вт сеп 02, 2008 8:22 am, променено общо 1 път.
[b][color=blue]Y'see, madness, as you know, is like gravity. All it takes is a little...push.[/b][/color]
Потребителски аватар
VaCaTa
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 29, 2005 12:29 am
Контакти:

Мнение от VaCaTa »

Не знам защо си чупим пръстите в тая тема. Самата сума която М. Юн. и САФ дадоха за Бербо си говори какви качества притежава и дали САФ ще го пуска в игра. Добре знаем какво направиха с Роби в Тотнъм 2 сезона и ако нямаха тая лембава защита къде щяха да са. Точно от Бербо се нуждаеха Манчестър и си го взеха. Митко, сигурно сега ще изрине тревата на терените, защото това му е мечтата, да играе в М. Юнайтед.

На Бербатов, само успехи и купи, да му пожелаем. Да влиза бързо във форма и пак да ни радва с красивите си изпълнения.

Относно разните псевдофенове... не знам защо ги коментирате изобщо.
[quote="JackDaniels"]QUOTE (JackDaniels @ Oct 4 2008, 13:11) Природата е в равновесие, виж себе си например, благодарение на теб, много други хора са умни :)[/quote]
Потребителски аватар
`Raziel`
Майор (Major)
Регистриран: съб окт 01, 2005 11:59 pm
Контакти:

Мнение от `Raziel` »

Разбрах че Фрейзър Кембъл отива На Уайт Харт Лейн до края на сезона под наем ама отделно колко плащат за Бербо?
Aut Caesar aut nihil!
[url=http://bulfleet.com/?recruit=1166540][/url]
Потребителски аватар
Porter
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср окт 19, 2005 9:42 am
Контакти:

Мнение от Porter »

И във Сити нямаше да му е лошо! Трима българи заедно и по-висока заплата, а и мисля Сити тоя сезон ще са хит!
Успех на Бербо в големия клуб и дано няма контузии :a013: Аз съм сигурен, че няма да се изложи.
DoomGard
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт дек 04, 2007 11:03 am
Контакти:

Мнение от DoomGard »

а с кой номер ще играе в манчестър?
gajet_killer

Мнение от gajet_killer »

30,75 милиона паунда - 8-ми по размер трансфер за всички времена, 3-ти в Англия и рекорд за Манчестър Ю. Рио Фърдинанд е втори за Ман Ю с 29.1 милиона... (Зидан си остава най-скъпия футболист на всички времена с трансвер от 46 милиона паунда)

П.П. май ще е номер 9 ;)
Последна промяна от gajet_killer на вт сеп 02, 2008 12:24 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
Pipo
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: ср фев 28, 2007 12:30 pm
Контакти:

Мнение от Pipo »

globe написа:QUOTE(globe @ Sep 2 2008, 10:20) Значи най-накрая е подписал ... то можеше и да не отиде във Ман, нещо не искаха да го продават... пък той прави някви селски изпълнения ... разписвал се на тениски на юнайтед преди да са сключили договора ... треньора го беше оставил 2-3 мача "почивка" ... казваха, че и в съблекалнята никой не му говорел ... Дано в Ман се справи добре, все пак , както каза Джак, той е българин и трябва да има известна доза гордост че имаме такъв играч в такъв отбор ... това дали ще направи нещо .... ще видим по-натам, аз на Ман много много не съм им фен... Но след Ливърпул от Англия ми се нареждат те в класацията ... :) Можем само да му пожелаем успех на Бербатов и да се представи добре :)

едит: Ето как се пишат куп простотий за 1 минута : D
ами незнам кое за теб е селско ....то ако верваш на пресата скачаи от балкона.....селски испълнения....дали???я се замисли дали просто от тотнам не бяха решили отдавна да го продадат и да излязат на многократна печалба....и затова да не е играл просто защото са знаели че нема да остане при тях ....и дали това че тоя или оня не му говорели в саблекалнята не е просто от знлоба че тои отива при големите пари .......

а това дето го писа едит ограничен тип дето пише че ги мрази ман .и т.н пич ти си поредниа смотан селяк дето само злобее ....ако искаш гледаи ман ...седи си и гледаи лефски дето играят по 95 мин мачове ...за да могат да бият.....те са по убаф одбор глеи си г тех :lol: :lol:
[url=http://bisser.hit.bg/homepage/snimka.htm]http://bisser.hit.bg/homepage/snimka.htm[/url]

Fallen_angel Warned on Apr 17 2009, 02:49
Added to warn level Простотия, поредно заяждане
Fallen_angel Warned on Apr 1 2009, 02:17
Added to warn level Простотия на кило
Fallen_angel Warned on Apr 1 2009, 02:17
Removed from warn level Промяна на наказанието
Потребителски аватар
globe
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон авг 21, 2006 10:28 am
Контакти:

Мнение от globe »

Пипо просто така бях чел в някой вестник за изпълненията на Бербатов ... Не знам дали е вярно ... просто да поспамя малко :) :) Не че и много се интересувам от трансферите на Юнайтед ... Само дано Бербатов се представи добре там ... Само успехи му желая ;)
[b][color=blue]Y'see, madness, as you know, is like gravity. All it takes is a little...push.[/b][/color]
Потребителски аватар
Stankata
Полковник (Colonel)
Регистриран: ср ное 29, 2006 7:50 pm
Контакти:

Мнение от Stankata »

Много го мотаха трансфера ... сега трябва изключително бързо да влезе във форма, но пък вярвам, че мотивацията за това си я има ;) Много успешни мачове му пожелавам и дано запази възходящата си линия на развитие !
[i][color=#A0522D]rock`n`roll baby[/color][/i]
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

Абе по добре да беше отишъл във сити, че тоя червения цвят като го видя ,ставам като разярен бик . Не знам само там дали ще му минават номерата със това сърдене, няма никой да го остави да си прави каквото си поиска / бербатов е сърдит, оставете го намира ,днеска не му е ден /там няма да е така, не играе ли хубаво и шут в гъза, да го вид тогава дали ша се сърди

И подкрепям попа, Левски и Челси до гроб
Последна промяна от Mo`Money на вт сеп 02, 2008 2:21 pm, променено общо 1 път.
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]

Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
Отговори

Върни се в “Off Topic”