Търговски

Прочети правилата за постване преди да пишеш.
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

Хайде който рови в играта вчера и по специално в опциите за търговския да си върне старите настройки, че ми бърка геймплея. Не съм умрял да ми се въвеждат базовите цени за сметка на изчезването на така или иначе изпълнените на половина обещани новости. Не стига, че офертите трябваше да са до 40, айде добре, гаф - бяха до 30, ма вчера без да искате ги свалихте на до 20, на всичкото отгоре отново дадохте поле за изява на спекулантите с това, че в момента могат да пускат оферти на +20% вместо +5% както беше до вчера и както трябваше да е "по книга". За в бъдеще няма да е зле, преди да се рови в играта да се прочетат новостите, за да няма после - "Кой се насра в гащите ми" ;) ..

Благодаря
Последна промяна от JackDaniels на вт авг 26, 2008 6:23 pm, променено общо 1 път.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

И ако може също така, когато Миоп се опитва да си купи Звездни изтребители, да не му изкарва офертите за Транспортьори...
Последна промяна от LoaD на чет авг 28, 2008 5:10 am, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
Taxi
Редник (Private)
Регистриран: вт юли 29, 2008 1:24 pm
Контакти:

Мнение от Taxi »

Тъйкато вече сте направили тема нема смисъл за нова..Като пускам звездни изтребители във корабната търговия да ми покаже кво що ми пуска транспортьорите.
[url=http://bulfleet.com/?recruit=435335][/url]

Само на хакер ще ми станеш ... внимавай. Хера.
>> [b][color=red]Абе ей Xepa кой ти даде да ми сменяш подписа :) и от къде мислиш че съм хакер и т.н.???[/b][/color]
Потребителски аватар
stan4o
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет мар 29, 2007 7:40 pm
Контакти:

Мнение от stan4o »

и аз във тази тема да споделя какво ми е на душата ;)

Ако може, когато отказваш оферта да не оставаш със "кухи" точки. нали ти взима 20% от корабите, защо трябва и 20% от стойността им да ти остават като "кухи" точки...
Отговори

Върни се в “Докладвай за бъг”