СМС мод или колко сме защитени след пускането на смс-а?

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Та ще започва с малко история... преди няколко дена, собственика на акаунт angie най-вероятно му спира интернет връзката и пуска смс мод. Той не се активира веднага, а с 2-3 минути забавяне, при което аз успявам да вместя атака, която обаче се пада, че е пратена след пращането на смс-а от нейна страна. В последствие, акаунтът светва 2 минути преди да бъде проведена битката, но не спира мода, при което бива проведена въпросната битка, и нейният флот бива разбит. 2 или 3 дни по-късно забелязвам, че флотът и е възтановен. Претендирам, че не съм съгласен с това административно решение. Ако пратя смс за кредити, той също се забавя, но никой не ме компенсира, ако са ми трябвали веднага, примерно. За капак на всичко, играчът е имал дотсъп до акаунта си, с отворена опция за спиране на мода ПРЕДИ ПРОВЕЖДАНЕТО НА БИТКАТА. Да не говоря, колко пъти е обяснявано от администратори и модератори, как е възможно смс-ите да закъснеят с няколко минути, всичко е нормално, оператора не обработнал веднага смс-ите и някакви такива бози. Разбирам да не се е активирал изобщо, или с 30-40мин-1 час закъснение...
И в случай такъв - на мен кой ще ми върне загубения флот. Със събрания от мен рециклаж ве възтановявам кой знае какво.
Темата е тук, като това не е някакъв официален иск към админитсрацията, а събиране на мнения и ако някой мод/админ реши да постави публично становище също.

P.S.: Става въпрос за вселена спийд.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
DaManX

Мнение от DaManX »

RoYaL написа:QUOTE(RoYaL @ Sep 1 2008, 16:38) Та ще започва с малко история... преди няколко дена, собственика на акаунт angie най-вероятно му спира интернет връзката и пуска смс мод. Той не се активира веднага, а с 2-3 минути забавяне, при което аз успявам да вместя атака, която обаче се пада, че е пратена след пращането на смс-а от нейна страна. В последствие, акаунтът светва 2 минути преди да бъде проведена битката, но не спира мода, при което бива проведена въпросната битка, и нейният флот бива разбит. 2 или 3 дни по-късно забелязвам, че флотът и е възтановен. Претендирам, че не съм съгласен с това административно решение. Ако пратя смс за кредити, той също се забавя, но никой не ме компенсира, ако са ми трябвали веднага, примерно. За капак на всичко, играчът е имал дотсъп до акаунта си, с отворена опция за спиране на мода ПРЕДИ ПРОВЕЖДАНЕТО НА БИТКАТА. Да не говоря, колко пъти е обяснявано от администратори и модератори, как е възможно смс-ите да закъснеят с няколко минути, всичко е нормално, оператора не обработнал веднага смс-ите и някакви такива бози. Разбирам да не се е активирал изобщо, или с 30-40мин-1 час закъснение...
И в случай такъв - на мен кой ще ми върне загубения флот. Със събрания от мен рециклаж ве възтановявам кой знае какво.
Темата е тук, като това не е някакъв официален иск към админитсрацията, а събиране на мнения и ако някой мод/админ реши да постави публично становище също.

P.S.: Става въпрос за вселена спийд.
Все си мисля,че тоя смс мод е за да те предпази, а не да ти земе парите ??? конкретно тука мода ако се вклучи след като имаш 5 мин неактивност си е прибиране на парите защото ако те дебнат значи на 6-тата мин са полетяли към теб (както е станало) . смс-а е пратен повече от 2-3 мин преди атт!
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Мда, и да го д****е тия дето летим.
Ок, щом се възтановяват флоти за такива минути, дане кажа секунди, то защо е само едностранно?
И другото - Да си е махнала мода, като е влезнала, имала е достъп до акаунта си...

Machoni
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет юни 29, 2006 12:37 pm
Контакти:

Мнение от Machoni »

Нали си пратил атака, за да удариш? Е, ударил си...кви обезщетения те гонят...

Както сам си казвал в не една или две теми - "преценка на админите"...

Въобще и не знам т.е. защо още играеш тази игра...за теб е просто и ясно - бан до откат.
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Machoni написа:Цитат(Machoni @ Sep 1 2008, 18:37) Нали си пратил атака, за да удариш? Е, ударил си...кви обезщетения те гонят...

Както сам си казвал в не една или две теми - "преценка на админите"...

Въобще и не знам т.е. защо още играеш тази игра...за теб е просто и ясно - бан до откат.
Ти така ли удряш? Биеш ги, на тях им връщат флотите а ти си хиляда кръста вътре, хитро.
Знам, че е преценка на админите. Аз за това и нищо не искам от тяхна страна, само претендирам за недоволен. А пък нали знаеш, мен кой ли ме слуша.

skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

Няма мнения и теории....ако админ е преценил, така е! Глас админски, глас Божии.....

Край на дискусията!

П.С. И за в бъдеще да си знаете - който си позволи да "събира мнения" относно админско решение, ще духа таратора мноооого яко ;)
Отговори

Върни се в “Off Topic”