Abigail vs jadai

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

Storm_Rider написа:Цитат(Storm_Rider @ Sep 1 2008, 12:50) и все пак е похвално, че някой успява да удържи толкоз време в спор с роял :) успех и на 2мата ще влизам във форума да ви гледам сеира редовно :c022:
Да сме сериозни, наистина пореден интересен рунд ще бъде, нямам никакво съмнение, че това си е единствената жива вселена. А иначе и много искам да видя как ще ни фръкнат планетите :)
Последна промяна от JackDaniels на пон сеп 01, 2008 10:54 am, променено общо 1 път.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
piue
Редник (Private)
Регистриран: нед авг 17, 2008 7:21 pm
Контакти:

Мнение от piue »

браво на jadai
номера стана и роял пак е нулнат :) за 2ри път тоя рунд :)
толко бой не е ял нивга май роял :) и рима има :)
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Mo`Money написа:Цитат(Mo`Money @ Sep 1 2008, 11:55) Аучч това е много лошо . Между другото тая стратегия си я най добрата ,оставяш малко кораби на планетата а другата я правиш да каца 15-20 с след удара му, така и той да си спайка не може да види другата флота .Излизаш от играта, все едно ти е спрял нета. И хоп и той се набучва . Че както века Джак ,тука във спееда си много весело а интригите никога не липсват . Чакам да вида развръзката на тази сага ,сега като гледам резултата е 2-1 .в полза на jadai . Иначе браво и на двамата за мелето което си спретнаха и ние да оплакнем очо :bravo:
Сериозно ли бе, не знаех :) Мерси, просветителю. Няма да се впускам в саги, ние с джадая си се бием в играта, тук вие говорите :) ))

А историята аз ще я разкажа - на джадая на 3 пъти му спира нета за по 5-6 мин, аз естествено му пускам атаки, той влиза и се вдига /най-вероятно с летящ цял флот към главнта си планета на стациониране/. При третото спиране, пак влиза, 30тина секунди преди атаката, аз имам шипонажи около ~20 сек преди атаката, но не можах да върна, наистина имах много време, но от толкова отворени прозорци ми лагваше мозилата, което естествено не е оправдание и сам съм си виновен :)

P.S.: piue, мда, така е :) факт, че доста бой отнесох, и доста раздадох :D такива са рисковете на професията, нали знаеш - който бие - го бият, закономреност :)
Последна промяна от RoYaL на пон сеп 01, 2008 11:36 am, променено общо 1 път.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
Retro_fen
Редник (Private)
Регистриран: пет окт 26, 2007 9:42 pm
Контакти:

Мнение от Retro_fen »

Поздравление за Битката и на двамата учасници. :bravo: наистина такива воини радват окото трябва скоро и аз да взема някакво очастие че да ми стане и на мен по интересно :a055:
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Sep 1 2008, 13:28) Сериозно ли бе, не знаех :) Мерси, просветителю. Няма да се впускам в саги, ние с джадая си се бием в играта, тук вие говорите :) ))

А историята аз ще я разкажа - на джадая на 3 пъти му спира нета за по 5-6 мин, аз естествено му пускам атаки, той влиза и се вдига /най-вероятно с летящ цял флот към главнта си планета на стациониране/. При третото спиране, пак влиза, 30тина секунди преди атаката, аз имам шипонажи около ~20 сек преди атаката, но не можах да върна, наистина имах много време, но от толкова отворени прозорци ми лагваше мозилата, което естествено не е оправдание и сам съм си виновен :)

P.S.: piue, мда, така е :) факт, че доста бой отнесох, и доста раздадох :D такива са рисковете на професията, нали знаеш - който бие - го бият, закономреност :)

Рояле, къде видя във изреченията ми нотка на заяждане . Поздравих и двамата за шоуто което направихте . Иначе е вярно че съм само един миньор и форум-ен занулител
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]

Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
Потребителски аватар
Sl1pKn07
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед юли 16, 2006 10:01 pm
Контакти:

Мнение от Sl1pKn07 »

Sl1pKn07 написа:QUOTE(Sl1pKn07 @ Aug 30 2008, 11:46) Жадай... хората са казали: "Ако влезеш в пещерата ще изяде ламята" :a013:

Рояле не тряяше да се възгордяваш, а да се позамислиш над тва дето съм написал по-нагоре :p140:
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Sl1pKn07 написа:Цитат(Sl1pKn07 @ Sep 1 2008, 14:12) Рояле не тряяше да се възгордяваш, а да се позамислиш над тва дето съм написал по-нагоре :p140:
Не ме устройва... да излизам от пещерата :D
/end offtopic

Потребителски аватар
Raid
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пет авг 04, 2006 11:41 am
Контакти:

Мнение от Raid »

Въпроса е коя ламия коя ще изяде и кой ще сабира останките после :)
freeico: а де...
raid: каква е тая диктатура , човек подпис неможе да си сложи...
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Raid написа:Цитат(Raid @ Sep 1 2008, 14:37) Въпроса е коя ламия коя ще изяде и кой ще сабира останките после :)
"Двама се карат - третия рециклира"
(народна мъдрост)

така де, айде спирам със спама :)

EvilForce
Полковник (Colonel)
Регистриран: пон юли 11, 2005 9:05 pm
Контакти:

Мнение от EvilForce »

A на мене ми се струва ,че цялата работа май е стратегия за да не може дажадая да държи много флота и някой трети да се включи в мача изненадващо, ама ще видим- времето ще покаже дали съм прав.
Щото при рояла такива случайности,лаг ,не видях,20 секунди,ала бала няма всичко е изчислено,бъгерчето му с бъгерче...
Иначе интересен рунд продължавайте все така.
[quote="DoNaTell0"]Цитат(DoNaTell0 @ Jun 18 2009, 09:23) мръсник :)[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”