[СМЕРШ]DaManX - Пиратски + Як Бой ....

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
munata2
Редник (Private)
Регистриран: съб авг 19, 2006 10:54 am
Контакти:

Мнение от munata2 »

gajet_killer написа:Цитат(gajet_killer @ Aug 27 2008, 17:28) Интерсно защо си сложил скобите на "Е"-то. Скобите са граматически знак, който показва, че посоченото в тях не е задължително в даден текст и не се губи смисъла без тях. В този ред на мисли махаме "Е"-то и се получава........... СМРШ. А, какво е това ????? Учи се от "големците" де. Виж, например Муната го нацелва, поне вземай пример :p140:

Като се опитвате да бъдете оригинални първо си проверете "оригиналността" няколко пъти, че може и да нацелите правилния избор, ей така, случайно :a014:

господин писателю, разбрахме всички в булфа колко сте умен и разсъдлив :c022: дали ще дойде време да видим и ваша битка. :a013:
..
Потребителски аватар
Loveless
Редник (Private)
Регистриран: вт ное 22, 2005 7:33 pm
Контакти:

Мнение от Loveless »

MetalMad написа:QUOTE(MetalMad @ Aug 30 2008, 09:23) хах извинявам се на "обидчивия" loveless. Въпреки, че зовът му за наказание съм 100% сигурен, че не се основава на накърненето му его, а на чисто злорадтсто, в което определено вече не само мен е убедил....

Ако бяхте играчи отдавна трябваше да дойдете да ме кършите нали?...
Аз ли съм ти виновен сега, че на теб не ти стига нещо сиво? :) Кой каквото търсил, това намерил :P Аз защо не ръся епитети по твой адрес, а? :)
Рунда е дълъг, пилците ще ги броим на есен. Даже може и началото на зимата да е, климата се чална последните години :c022:
munata2 написа:QUOTE(munata2 @ Aug 30 2008, 15:24) господин писателю, разбрахме всички в булфа колко сте умен и разсъдлив :c022: дали ще дойде време да видим и ваша битка. :a013:
Като започне да играе сигурно :)
Последна промяна от Loveless на нед авг 31, 2008 7:21 pm, променено общо 1 път.
[b]I come in peace, but you'll leave in pieces[/b]

Пиша на латиница като съм от телефона, като съм си вкъщи ще си го едитвам
Потребителски аватар
Mr Max
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб фев 11, 2006 8:38 pm

Мнение от Mr Max »

Моля админ/мод тъй като ме има в битката и имам право на глас за :lock1:

Щото тея неадекватните не разбират от дума...
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”