Abigail написа:Ами стана тя каквато стана, от кол на кол, та накрая си наби един кол))))
http://u1.bulfleet.com/doklad.php?id=ebc8f57c10
http://royala.hit.bg/jadai%20vs.%20Abigail.htm
[Dark Side] jadai vs. [Waist Deep] Abigail
[Dark Side]jadai vs [Waist Deep]Abigail
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
време беше
някой от двамата да се изгори от другия 
Последна промяна от Bufer4o на съб авг 30, 2008 9:43 am, променено общо 1 път.
10тина млн в джадая, другото в мен и айтюнс...Mr Max написа:Цитат(Mr Max @ Aug 30 2008, 11:47) А кой в крайна сметка прибра рец-а?
Не можах просто за 3 сек да вдигна и останалите 100 реца, които бяха с флота.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
- JackDaniels
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
- Контакти:
Вчера:ЦитатИначе тоя джадая е гола вода, гледам го как играе, зная как играе, гола вода е, то да не спиш и да правиш 20/7/52 не значи, че си добър[/quote]
В тая тема няма смисъл от - "ААААааа" "Лелеееее" "Лоооол" и т.н., чиста закономерност е това което се е случило. Като писах вчера, кой имал акъл - чел и е очаквал това. Почвам да се дразня на себе си как винаги съм прав .., сега трябва да изчекаме поемата БлъфиГод
В тая тема няма смисъл от - "ААААааа" "Лелеееее" "Лоооол" и т.н., чиста закономерност е това което се е случило. Като писах вчера, кой имал акъл - чел и е очаквал това. Почвам да се дразня на себе си как винаги съм прав .., сега трябва да изчекаме поемата БлъфиГод
Последна промяна от JackDaniels на съб авг 30, 2008 9:53 am, променено общо 1 път.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
Е то много яко да се разбиеш и да си прибереш 3/5-ти от рецаjadai написа:Цитат(jadai @ Aug 30 2008, 11:56) всъщност 14 млн са в мене което г/д е 50% от загубата ми ..
Другия път пак
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
jack -земи си направи 1 твоя битка и я покажи да и се радват хората.. до тогава ще си останеш само с коментаритеJackDaniels написа:Цитат(JackDaniels @ Aug 30 2008, 11:52) Вчера: